Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller i Reykjavik

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Reykjavik

Hilton Reykjavik Nordica
4 out of 5
Sudurlandsbraut 2, Reykjavik
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 952
pr. nat
1. apr. – 2. apr.
4.4/5Wonderful! (1,209 anmeldelser)

"Fine fitness faciliteter og god morgenmad"…"

Anmeldelse fra 8. mar. 2019

Hilton Reykjavik Nordica
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
4 out of 5
Smidjustigur 4, Reykjavik
DKK 1.476
pr. nat
19. apr. – 20. apr.
4.7/5Exceptional! (698 anmeldelser)

"Very Nice hotel"…"

Anmeldelse fra 12. dec. 2019

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
Grand Hotel Reykjavik
4 out of 5
Sigtun 38, Reykjavik
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 813
pr. nat
1. apr. – 2. apr.
4.3/5Excellent! (1,580 anmeldelser)

"Ligger rigtig godt placeret, lidt uden for byen, især hvis man har ejen bil. Kunne godt have brugt en rundvisning af hotellet, eller i det mindste få at hvide hvor man fik morgenmad henne, da det var første gang jeg var der. Men fik bare værelseskortet, og at vide at der var en elevator -så skulle ..."…"

Anmeldelse fra 27. feb. 2020

Grand Hotel Reykjavik
Center Hotels Arnarhvoll
4 out of 5
Ingólfsstræti 1, Reykjavik
Gratis afbestilling
DKK 942
pr. nat
2. apr. – 3. apr.
4.3/5Excellent! (2,007 anmeldelser)

"Hotellet ligger centralt for byen (kan gå til rigtig mange ting) og lige ved "Bus Stop 5" hvor man bliver samlet op til udflugtsture og til lufthavnen. Der er et lille Spa på hotellet -> altså et meget lille men hyggeligt Spa, som er rent og pænt. Vi havde værelse med udsigt til havet -> og det var ..."…"

Anmeldelse fra 14. feb. 2020

Center Hotels Arnarhvoll
ODDSSON Hotel
3.5 out of 5
Grensásvegur 16a, Reykjavik
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 684
pr. nat
5. apr. – 6. apr.
4.5/5Wonderful! (365 anmeldelser)

"Pænt og rent, pæne værelser dog lidt små. God betjening, dejligt udvalg af morgenmad."…"

Anmeldelse fra 3. aug. 2019

ODDSSON Hotel
4th Floor Hotel
2.5 out of 5
Laugavegur 101, Reykjavik
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 286
pr. nat
31. mar. – 1. apr.
3.5/5Good! (469 anmeldelser)
Ok uden at være prangende

"Velbeliggende hotel med spøjs værelsesindretning. Indtjekning ok, værelserne pænt rengjorte, men sjovt indrettede og ikke med fuldt dækkende gardiner, hvilket er ønskeligt med lyse nætter. Morgenbuffet ok. Ser ikke ud af meget, men der er dog det væsentligste. Rigtig godt med mulighed for ..."…"

Anmeldelse fra 14. jul. 2019

4th Floor Hotel
Icelandair Hotel Reykjavik Natura
4 out of 5
Nautholsvegur 52, Reykjavik
Hent priser
4.2/5Very Good! (1,827 anmeldelser)

"Flinkt og imødekommende personale.lækker aften- og morgenmadsbuffet. Skøn indendørs pool. Ikke sidste gang der!!"…"

Anmeldelse fra 25. jan. 2020

Icelandair Hotel Reykjavik Natura
Fosshotel Reykjavik
4 out of 5
Þórunnartún 1 - Höfðatorg, Reykjavik
DKK 1.052
pr. nat
30. mar. – 31. mar.
4.4/5Wonderful! (1,424 anmeldelser)

"Stort hotel, centralt beliggende tæt på alt. Stor morgenmadsbuffet med alt, man kan ønske sig til morgenmad. Vi havde et stort badeværelse med både kar og brus"…"

Anmeldelse fra 24. feb. 2020

Fosshotel Reykjavik
Alda Hotel Reykjavik
4 out of 5
Laugavegur 66-68, Reykjavik
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 965
pr. nat
29. mar. – 30. mar.
4.7/5Exceptional! (1,218 anmeldelser)
Skønt ophold

"Rigtig søde og venlige medarbejdere både i receptionen (Især Olga) og i baren. Fint værelse, dog manglede der et køleskab/minibar, så man havde mulighed for at have noget på køle. Havde glædet mig til en tur i deres hot tub, men dette var desværre i stykker. Beliggenheden var lige midt på hovedgaden ..."…"

Anmeldelse fra 19. maj 2019

Alda Hotel Reykjavik
Center Hotels Plaza
3 out of 5
Adalstraeti 4, Reykjavik
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 685
pr. nat
5. apr. – 6. apr.
4.1/5Very Good! (2,086 anmeldelser)
Loved it

"Really great hotel, amazing location. Breakfast was amazing!"…"

Anmeldelse fra 24. nov. 2019

Center Hotels Plaza
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Reykjavik
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Reykjavik

Hotel i Reykjavik: Reykjavik på Islands kyst er spækket med hoteltilbud. Et billigt hotel her er ikke svært at finde, og de lidt dyrere hoteller er her også, hvis turen til Islands største by og hovedstad skal være lidt mere speciel. Man kan roligt bestille værelse til hele familien her, for i og omkring byen venter der oplevelser og eventyr for alle.

Trods navnet og sin placering tæt på polarcirklen midt i Nordatlanten er øen og dens indbydende hovedstad slet ikke så kold endda. Det skyldes den lune Golfstrøm som flyder forbi kysterne her på Island. For den aktive feriegæst er byen fantastisk. Fra den gamle havn kan man tage turen på cykel rundt i byen eller langs kysten, mens man suger til sig af Øens og områdets spændende historie, som genfortælles af guiden. Fra havnen er der også mulighed for at stikke til havs og se hvaler. Det er en oplevelse for hele familien. Hvis man er heldig, og hvis man bestiller hotel i Reykjavik i vinterhalvåret, har man mulighed for at opleve det betagende nordlys, der danser på himlen ud for kysten som et naturligt festfyrværkeri. Det er et naturfænomen, som i sig selv er hele turen værd. Byen har også golfbaner, så tag roligt køllerne med i kufferten på dit hotelophold i Reykjavik.

De kulturelt interesserede kan med fordel indlogere sig på et hotelværelse i byen. På galleriet Galleri Fold kan man opleve lokal kunst, og hvis man vil opleve voldsomme vulkanudbrud på sikker afstand, så kan man i biografen Red Rock Cinema nyde et spektakulært vulkanshow. Man kan tage familien med i teateret eller i den imponerede koncertsal Harpa for at høre klassisk musik eller opera. Her finder man også en restaurant, hvor man både kan nyde den gode mad og den smukke udsigt. På Islands Nationalmuseum kan man lære mere om Islands historie. Man kan gå til museet, der ligger tæt på centrum, eller man kan tage bussen. Museet er bestemt også en oplevelse for børnene, der kan more sig med forskellige lege og puslespil.

Hvis man booker hotel i byen, kan det være en god base for flere oplevelser på dagture i området omkring hovedstaden. Man kan også bare slappe af i Den Blå Lagune. Spaen består af søer af havvand. Vandet kommer fra et geotermisk kraftværk i nærheden, som pumper vandet op fra undergrunden. Vandet er godt mod gigt og psoriasis og har en temperatur på 37-39 grader. Et hotelophold i Reykjavik byder også på god mad. Efter en shoppetur i byen kan man spise fint på Perlan eller prøve islandske pandekager på Lækjarbrekka i midten af byen.

Hotelbooking: Reykjavik

Søg efter dit perfekte hotel i Reykjavik. Find et billigt hotel i Reykjavik nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Reykjavik, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Reykjavik på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Reykjavik. Book en af vores pakkerejser til Reykjavik: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Reykjavik

Flere valgmuligheder