Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Reykjavik

Se alle 25 aktiviteter i Reykjavik

Reykjavik-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Reykjavik har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Reykjavik kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Reykjavik med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Reykjavik

Hvis du planlægger en tur til Reykjavik hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Reykjavik.

At lede efter aktiviteter i Reykjavik kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Reykjaviks lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Reykjaviks seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Reykjavik for enhver smag

Reykjavik har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Reykjavik som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Reykjavik.

Reykjavik er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Reykjavik og sørge for at din oplevelse af Reykjavik og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Reykjavik der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Reykjavik

Laugardalur

Laugardalur er populær på grund af sine mange spisemuligheder. Er du på udkig efter flere oplevelser, kan du overveje en tur til Laugardalslaugs geotermiske pool eller Reykjavik Park og Zoo.

TurMiddagVenlige mennesker

Vesturbær

De mange spisemuligheder og den betagende udsigt til vandet står øverst på listen hos mange rejsende, der besøger Vesturbær. En tur til Reykjavik Havn eller Landakotskirkja kan eventuelt fuldende dit ophold.

HavnVenlige menneskerMarina

Hlíðar

Under dit ophold i Hlíðar kan du lægge vejen forbi seværdigheder som Laugavegur og Höfdi Hus.

Háaleiti

Under dit ophold i Háaleiti kan du planlægge et besøg til Laugavegur og Perlan (bygning), der begge er interessante seværdigheder i nærheden.

Breiðholt

Breiðholt byder muligvis ikke på mange store seværdigheder, men du kan besøge Árbæjarsafn (museum) og Reykjavik Bymuseum, der begge ligger i nærheden.

Grafarvogur

Selvom Grafarvogur ikke byder på mange store attraktioner, kan du udforske det omkringliggende område for at se seværdigheder som Reykjavik Bymuseum og Laugavegur.