Billigste flyrejser til Reykjavik

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 544 for en enkeltbillet og DKK 967 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Reykjavik

Fly til Reykjavik

På en flyrejse til Reykjavik skal du være forberedt på at bruge det meste af din tid udendørs. Her finder du både en fantastisk smuk natur, afslappende varme kilder og masser af kunst- og kulturoplevelser. Tag på romantisk weekendtur med kæresten, aktiv ferie med vennerne eller på eventyr med familien, og oplev alt det, den islandske hovedstad har at byde på.

Hvad enten det er ridetur på islandske heste, afslappende badning i de dejlige, varme kilder eller hvalture med båd, kan du være sikker på at blive overvældet af den smukke, barske islandske natur på din rejse til Reykjavik. Besøg blandt andet den Blå Lagune, som er et udendørs svømmeanlæg, der selv om vinteren er dejligt varmt.

Island er ikke mindst kendt for sin kunst og kultur. Find et billigt hotel i Reykjavik, og besøg Center for Icelandic Art, hvor du kan nyde kunstværker fra flere nutidige, islandske kunstnere. Besøg Perlen og få et lækkert måltid mad på toppen af denne fantastiske bygning, mens du nyder udsigten. Se Hallgrimskirken, Nationalmuseet og Reykjaviks Kunstmuseum.

Billige flybilletter til Reykjavik

Fra Aalborg, Aarhus og Billund kan du mellemlande i København, men bor du i nærheden af Kastrup Lufthavn, vil du være heldig at kunne finde flybilletter til et direkte fly til Reykjavik. Keflavik Internationale Lufthavn ligger kun et par kilometer fra byen. Hop om bord på flyet i Danmark, og i løbet af kort tid vil du være klar til at kaste dig ud i alle Reykjaviks oplevelser.

Fly til Keflavik Internationale Lufthavn

I Keflavik Internationale Lufthavn tilbydes der et bredt udvalg af mærkevarebutikker samt islandske produkter. Du vil desuden kunne finde flere kaffebarer og spisesteder med skandinavisk, dansk og international mad, så der er noget for enhver smag, hvis sulten skulle melde sig.

Når du ankommer til lufthavnen, kan du vælge at benytte enten busservicen Airport Express eller Flybus, der begge har flere regelmæssige afgange, og som tager cirka 45 minutter til hovedstaden.

Foretrækker du at snuppe en taxa, kan du finde flere selskaber, der alle kan lejes direkte fra lufthavnen eller bookes i forvejen. Ligeledes er der flere biludlejningsselskaber at vælge imellem, hvis du foretrækker selv at finde rundt på øen under dit ophold. Undersøg de forskellige muligheder for biludlejning i Reykjavik Lufthavn, inden du tager afsted, så din bil kan stå klar, når du ankommer.

Billigt fly til Reykjaviks spændende oplevelser

Selve Reykjavik centrum er altid et populært sted at opholde sig på en rejse til byen. Du vil have nem adgang til de spændende aktiviteter i byen, butikkerne og det hyggelige havneområde, mens det samtidigt er nemt at komme uden for byen og opleve seværdighederne der. Det tager omkring 15 minutter at gå fra Hallgrimskirken til havnen, så finder du et hotel i dette område, vil du have meget nemt ved at komme omkring.

Selve Du kan dog også sagtens finde gæstehuse og vandrerhjem andre steder rundt omkring på øen, hvis du har mere lyst til at opholde dig i naturen.

Oplysninger om flyrejsen til Reykjavik

Destinationslufthavn Keflavik Intl.
IATA-kode til destinationslufthavn KEF
Destination Reykjavik

Populære flyrejser til Reykjavik

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 544 for en enkeltbillet og DKK 967 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.