Hoteller i Venedig

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Venedig

Hilton Molino Stucky Venice
5 out of 5
Isola Della Giudecca 810, Venedig, VE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 728
pr. nat
26. dec. – 27. dec.
4.3/5Fremragende! (2,017 anmeldelser)
Lovely hotel!

"This is a lovely hotel. Big rooms, friendly staff and a swimmingpool with great view. You should deffinetly book this hotel. Here are some tips: Parking: park your car at Tronchetto parking. No reservation needed. 21€ per day. The hotel will give you a 20% discount voucher. Arrive at the hotel: 50-100 ..."…"

Anmeldelse fra 13. aug. 2019

Hilton Molino Stucky Venice
CHC Continental, BW Premier Collection by Best Western
4 out of 5
Lista di Spagna, Cannaregio 166, Venedig, VE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 598
pr. nat
22. dec. – 23. dec.
4/5Meget godt! (245 anmeldelser)

"Staff are very friendly and helpful. Breakfast buffet needs a little upgrade."…"

Anmeldelse fra 3. dec. 2019

CHC Continental, BW Premier Collection by Best Western
Hotel Arlecchino
3 out of 5
Fondamenta Delle Burchielle, Santa Croce 390, Venedig, VE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 509
pr. nat
17. dec. – 18. dec.
4.2/5Fremragende! (1,390 anmeldelser)
Pænt, lille hotel lige ved Piazzale Roma

"Fint værelse, flink betjening og god morgenbuffet. Det bedste ved hotellet er beliggenheden et par minutters gang fra bus- og togstationen på Piazzale Roma. Man slipper for at slæbe sin kuffert igennem Venedigs smalle gader."…"

Anmeldelse fra 7. sep. 2015

Hotel Arlecchino
Hotel Ala (Adults Recom'd)
3.5 out of 5
San Marco 2494, Campo Santa Maria Del Giglio, Venedig, VE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 514
pr. nat
12. dec. – 13. dec.
4.4/5Fantastisk! (1,880 anmeldelser)
Centralt med udsigt til kanal.

"Midt i Venedig et kvarters gang fra Markuspladsen. Fredag aften kunne man svagt høre musik fra hotellets bar oppe på værelset. Der var udsigt til en af kanalerne. Værelset var lidt småt. Megey lækker morgenmad helt til kl.10.45."…"

Anmeldelse fra 14. jul. 2019

Hotel Ala (Adults Recom'd)
Hyatt Centric Murano Venice
4 out of 5
Riva Longa, 49, Murano Island, Venedig, VE
Gratis afbestilling
DKK 605
pr. nat
20. dec. – 21. dec.
4.6/5Enestående! (1,689 anmeldelser)
Best hotel experience

"Very professional, stylish and service-minded hotel. Without a doubt my best hotel experience. In a city like Venice, its very useful that the hotel has their own boat which you can use for your airport transfer both to and from, and even for free. The hotel room was very stylish and air conditioned ..."…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2019

Hyatt Centric Murano Venice
Carnival Palace Hotel
4.5 out of 5
Fondamenta di Cannaregio, 929, Venedig, VE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 578
pr. nat
9. dec. – 10. dec.
4.6/5Fantastisk! (2,015 anmeldelser)

"super god, hotellet kan højt anbefales for par og honeymooners"…"

Anmeldelse fra 18. okt. 2018

Carnival Palace Hotel
Palazzo Veneziano
4.5 out of 5
Fondamenta delle Zattere 1413, Venedig
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 666
pr. nat
12. dec. – 13. dec.
4.8/5Enestående! (1,670 anmeldelser)
Kan klart anbefales - skønt ophold

"Skønt hotel og fantastisk beliggenhed. Sødt og hjælpsomt personale. Dejlig morgenmad. Utroligt rent. Fik et værelse hvor der var bygningsarbejdet lige uden foran vinduet - fik dog et nyt værelse dagen efter, da vi gjorde opmærksom på problemet"…"

Anmeldelse fra 13. jul. 2019

Palazzo Veneziano
NH Venezia Rio Novo
4 out of 5
Calle Larga Ragusei Dorsoduro 3489, Venedig
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 740
pr. nat
10. dec. – 11. dec.
4.6/5Enestående! (264 anmeldelser)

"Super hôtel. Très bien situé (à proximité de tous les point d'intérêts), personnel très sympathique et attentionné (nous fêtions l'anniversaire de ma femme et le personnel nous a réservé une petite surprise)."…"

Anmeldelse fra 2. dec. 2019

NH Venezia Rio Novo
Pesaro Palace
4 out of 5
Cannaregio 3935, Calle Ca' d'Oro, Venedig, VE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 448
pr. nat
19. dec. – 20. dec.
4.4/5Fantastisk! (1,494 anmeldelser)

"Stor seng, men til den hårde side. Stort værelse. Begrænset lysindfald og udsigt, da vinduet sad helt til den ene side ved garderobe. Der manglede et greb på garderobeskab og gardiner hang delvist ude af skinne. Godt lydisoleret. Masser af varmt vand, men haner trængte til rens, så vandet sprøjtede ..."…"

Anmeldelse fra 26. jun. 2019

Pesaro Palace
Hotel Abbazia
3 out of 5
Cannaregio, Calle Priuli Cavaletti 68, Venedig, VE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 598
pr. nat
9. dec. – 10. dec.
4.4/5Fantastisk! (1,734 anmeldelser)
Centralt , tæt på Vaporetto.

"Herligt hotel med en god historie. Tidligere kloster for munke hvor mange rum stadig bærer præg af dette. Hjem ellers har f.eks. en prædikestol i sin bar/opholdsstue. Fin betjening af venligt personale."…"

Anmeldelse fra 12. sep. 2018

Hotel Abbazia
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Venedig
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Venedig

Hotel i Venedig: Med sine mange bedårende kanaler, flotte broer og fantastiske atmosfære er det intet under, at rejsende fra hele verden kommer for at opleve Venedig. Hvad enten du er på udkig efter et luksushotel, et billigt hotel eller et børnevenligt hotel er der helt sikkert et hotelophold for enhver smag i denne smukke by.

Venedig er spredt over 118 små øer, som er adskilt af kanaler og forenet med broer. Byen ligger i den venetianske lagune i Adriaterhavet og er især kendt for sin smukke beliggenhed, den imponerende arkitektur og byens mange kunstmuseer. Dertil kommer, at hele byen, såvel som lagunen, står opført på UNESCOs Verdensarvsliste.

Canal Grande og Rialtobroen

Man har ikke været i Venedig, hvis man ikke har oplevet en gondoltur på Canal Grande. Denne kanal fungerer som byens hovedtrafikåre, og foruden gondoler sejler de offentlige vandbusser, der på italiensk kaldes vaporettoer, også på kanalen. Der er fire broer over kanalen, men den mest kendte er den spektakulære gangbro, Rialtobroen. Rialtobroen er også den ældste bro over Canal Grande og er i dag blevet et arkitektonisk ikon, som findes på diverse postkort fra byen. Slå to fluer med ét smæk, og tjek ind på et af de mange hoteller i nærheden af Rialtobroen.

Hotelophold i nærheden af arkitektoniske seværdigheder

Er du interesseret i arkitektur, kan du med fordel booke et hotelværelse i Venedig. Byen er nemlig én stor arkitektonisk seværdighed i sig selv, men hvis nogle arkitektoniske værker skal fremhæves, er det helt klart Markuskirken, Markustårnet og Dogepaladset, der tilsammen udgør Venedigs kulturelle centrum. Alle tre bygninger ligger på Markuspladsen, som er den centrale plads i Venedig. Her kan besøgende nyde øjeblikket med en espresso under den blå, italienske himmel, mens livet og de mange andre turister suser forbi.

Markuskirken er hovedsædet for ærkestiftet i Venedig og er byens mest kendte vartegn. Denne smukke romerskkatolske domkirke er forgyldt med byzantinske mosaikker, hvoraf kirken har fået sit kælenavn Chiesa d'Oro (Guldkirken). Det 98 meter høje Markustårn er også en af Venedigs vartegn, og tårnet fungerer i dag som klokketårn for Markuskirken.

Dogepaladset var den venetianske republiks politiske hovedsæde, hvorfra dogen, overhovedet, regerede. Paladset, der hedder Palazzo Ducale på italiensk, rummede desuden dogens private bolig, republikkens øvrighedskontorer, justitspalads, retsale og fængsler. I dag kan besøgende blandt andet opleve dogens luksusgemakker og de imponerende sale, der dannede rammen for de vigtige beslutninger, som blev truffet af den tidligere magtfulde bystat. Nedenfor ligger Sukkenes Bro, som fører til en af de tilhørende fængselsbygninger, hvor verdenshistoriens storcharmør, Cassanova, blandt mange andre har siddet indespærret.

Overnat tæt på Venedigs kunstsamling

Den italienske by er desuden kendt for sine mange kunstmuseer. Venedigs største kunstmuseum, Galleria dell’Accademia, byder på værker fra de store malere fra det 14. århundrede og frem. Her kan besøgende opleve alt fra gotiske malerier til renæssancekunst og europæiske mesterværker fra det 18. århundrede. Kunstnerne tæller blandt andre Gianbattista Tiepolo, Vittorio Carpaccio, Giovanni Bellini, og Canaletto. Gamle højloftede kirkerum udgør rammen for Galleria dell’Accademia, hvilket gør værkerne endnu mere guddommelige. Er du mere til moderne kunst, bør du lægge vejen forbi Collezione Peggy Guggenheim, der har en af de bedste samlinger af moderne kunst i hele norditalien. Her kan besøgende opleve værker af kunstnere som Picasso, Jackson Pollock og mange, mange flere. Ønsker du at bo i nærheden af byens kunsttilbud, bør du derfor booke dit hotelophold tæt på en af disse museer.

Hotelbooking: Venedig

Søg efter dit perfekte hotel i Venedig. Find et billigt hotel i Venedig nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Venedig, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Venedig på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Venedig. Book en af vores pakkerejser til Venedig: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Flere valgmuligheder

Hoteller booket i Venedig for nylig

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Venedig