Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller i Venedig

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Venedig

Hilton Molino Stucky Venice
5 out of 5
Isola Della Giudecca 810, Venedig, VE
DKK 1.463
pr. nat
4. maj – 5. maj
4.3/5Excellent! (2,052 anmeldelser)
Lovely hotel!

"This is a lovely hotel. Big rooms, friendly staff and a swimmingpool with great view. You should deffinetly book this hotel. Here are some tips: Parking: park your car at Tronchetto parking. No reservation needed. 21€ per day. The hotel will give you a 20% discount voucher. Arrive at the hotel: 50-100 ..."…"

Anmeldelse fra 13. aug. 2019

Hilton Molino Stucky Venice
Hyatt Centric Murano Venice
4 out of 5
Riva Longa, 49, Murano Island, Venedig, VE
DKK 1.344
pr. nat
4. maj – 5. maj
4.6/5Exceptional! (1,741 anmeldelser)
Best hotel experience

"Very professional, stylish and service-minded hotel. Without a doubt my best hotel experience. In a city like Venice, its very useful that the hotel has their own boat which you can use for your airport transfer both to and from, and even for free. The hotel room was very stylish and air conditioned ..."…"

Anmeldelse fra 30. jul. 2019

Hyatt Centric Murano Venice
Ca' San Giorgio
Santa Croce 1725 - Salizada Del Fontego, Venedig, VE
DKK 642
pr. nat
16. apr. – 17. apr.
4.8/5Exceptional! (221 anmeldelser)
Roligt sted i Venedig.

"Dejligt lille hotel i Venedig i roligt kvarter og alligevel tæt på alt. Gode barer og spisesteder i nærheden. God service på hotellet."…"

Anmeldelse fra 2. aug. 2019

Ca' San Giorgio
Bauer Palazzo
5 out of 5
San Marco 1459, Venedig, VE
DKK 2.506
pr. nat
19. apr. – 20. apr.
4.5/5Wonderful! (1,522 anmeldelser)

"beliggenheden i top, værelset supert med udsigt - men det er Lidt dyrt"…"

Anmeldelse fra 20. jul. 2019

Bauer Palazzo
Palazzo Veneziano
4.5 out of 5
Fondamenta delle Zattere 1413, Venedig
DKK 1.650
pr. nat
4. maj – 5. maj
4.7/5Exceptional! (1,787 anmeldelser)
Kan klart anbefales - skønt ophold

"Skønt hotel og fantastisk beliggenhed. Sødt og hjælpsomt personale. Dejlig morgenmad. Utroligt rent. Fik et værelse hvor der var bygningsarbejdet lige uden foran vinduet - fik dog et nyt værelse dagen efter, da vi gjorde opmærksom på problemet"…"

Anmeldelse fra 13. jul. 2019

Palazzo Veneziano
Hotel Antiche Figure
3 out of 5
Santa Croce 687, Fondamenta S. Simeon Piccolo, Venedig, VE
DKK 1.374
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
4.7/5Exceptional! (2,067 anmeldelser)

"Det ligger perfekt - lige ned til Canal Grande og luge overfor stationen. Enestående og venligt personale."…"

Anmeldelse fra 13. apr. 2019

Hotel Antiche Figure
Hotel Ala (Adults Recom'd)
3.5 out of 5
San Marco 2494, Campo Santa Maria Del Giglio, Venedig, VE
DKK 698
pr. nat
5. apr. – 6. apr.
4.4/5Wonderful! (1,923 anmeldelser)
Dette hotel kan kun anbefales

"Utrolig dejligt hotel hvor man kan ankomme direkte til med båd taxa til dørtrinnet på bagsiden af hotellet eller med offentlig båd som ligger til meget tæt ved hotellet. Dejlig morgenmad - fin reseption med god vejledning hvis man har behov. Total fin beliggenhed i forhold til faktisk alle ..."…"

Anmeldelse fra 10. sep. 2019

Hotel Ala (Adults Recom'd)
Hotel Abbazia
3 out of 5
Cannaregio, Calle Priuli Cavaletti 68, Venedig, VE
DKK 597
pr. nat
1. maj – 2. maj
4.4/5Wonderful! (1,798 anmeldelser)
Centralt , tæt på Vaporetto.

"Herligt hotel med en god historie. Tidligere kloster for munke hvor mange rum stadig bærer præg af dette. Hjem ellers har f.eks. en prædikestol i sin bar/opholdsstue. Fin betjening af venligt personale."…"

Anmeldelse fra 12. sep. 2018

Hotel Abbazia
Splendid Venice – Starhotels Collezione
4 out of 5
San Marco Mercerie 760, Venedig, VE
DKK 1.978
pr. nat
4. maj – 5. maj
4.5/5Wonderful! (2,058 anmeldelser)

"Dejligt hotel, lidt en skuffelse at man ikke kunne blive sejlet direkte til hotellet, men blev sat af et stykke derfra for at gå resten af vejen"…"

Anmeldelse fra 16. aug. 2018

Splendid Venice – Starhotels Collezione
Carnival Palace Hotel
4.5 out of 5
Fondamenta di Cannaregio, 929, Venedig, VE
DKK 1.087
pr. nat
4. maj – 5. maj
4.6/5Wonderful! (2,045 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Dejligt hotel og god beliggenhed, god service og meget hjælpsom."…"

Anmeldelse fra 29. sep. 2019

Carnival Palace Hotel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Venedig
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Venedig

Hotel i Venedig: Med sine mange bedårende kanaler, flotte broer og fantastiske atmosfære er det intet under, at rejsende fra hele verden kommer for at opleve Venedig. Hvad enten du er på udkig efter et luksushotel, et billigt hotel eller et børnevenligt hotel er der helt sikkert et hotelophold for enhver smag i denne smukke by.

Venedig er spredt over 118 små øer, som er adskilt af kanaler og forenet med broer. Byen ligger i den venetianske lagune i Adriaterhavet og er især kendt for sin smukke beliggenhed, den imponerende arkitektur og byens mange kunstmuseer. Dertil kommer, at hele byen, såvel som lagunen, står opført på UNESCOs Verdensarvsliste.

Canal Grande og Rialtobroen

Man har ikke været i Venedig, hvis man ikke har oplevet en gondoltur på Canal Grande. Denne kanal fungerer som byens hovedtrafikåre, og foruden gondoler sejler de offentlige vandbusser, der på italiensk kaldes vaporettoer, også på kanalen. Der er fire broer over kanalen, men den mest kendte er den spektakulære gangbro, Rialtobroen. Rialtobroen er også den ældste bro over Canal Grande og er i dag blevet et arkitektonisk ikon, som findes på diverse postkort fra byen. Slå to fluer med ét smæk, og tjek ind på et af de mange hoteller i nærheden af Rialtobroen.

Hotelophold i nærheden af arkitektoniske seværdigheder

Er du interesseret i arkitektur, kan du med fordel booke et hotelværelse i Venedig. Byen er nemlig én stor arkitektonisk seværdighed i sig selv, men hvis nogle arkitektoniske værker skal fremhæves, er det helt klart Markuskirken, Markustårnet og Dogepaladset, der tilsammen udgør Venedigs kulturelle centrum. Alle tre bygninger ligger på Markuspladsen, som er den centrale plads i Venedig. Her kan besøgende nyde øjeblikket med en espresso under den blå, italienske himmel, mens livet og de mange andre turister suser forbi.

Markuskirken er hovedsædet for ærkestiftet i Venedig og er byens mest kendte vartegn. Denne smukke romerskkatolske domkirke er forgyldt med byzantinske mosaikker, hvoraf kirken har fået sit kælenavn Chiesa d'Oro (Guldkirken). Det 98 meter høje Markustårn er også en af Venedigs vartegn, og tårnet fungerer i dag som klokketårn for Markuskirken.

Dogepaladset var den venetianske republiks politiske hovedsæde, hvorfra dogen, overhovedet, regerede. Paladset, der hedder Palazzo Ducale på italiensk, rummede desuden dogens private bolig, republikkens øvrighedskontorer, justitspalads, retsale og fængsler. I dag kan besøgende blandt andet opleve dogens luksusgemakker og de imponerende sale, der dannede rammen for de vigtige beslutninger, som blev truffet af den tidligere magtfulde bystat. Nedenfor ligger Sukkenes Bro, som fører til en af de tilhørende fængselsbygninger, hvor verdenshistoriens storcharmør, Cassanova, blandt mange andre har siddet indespærret.

Overnat tæt på Venedigs kunstsamling

Den italienske by er desuden kendt for sine mange kunstmuseer. Venedigs største kunstmuseum, Galleria dell’Accademia, byder på værker fra de store malere fra det 14. århundrede og frem. Her kan besøgende opleve alt fra gotiske malerier til renæssancekunst og europæiske mesterværker fra det 18. århundrede. Kunstnerne tæller blandt andre Gianbattista Tiepolo, Vittorio Carpaccio, Giovanni Bellini, og Canaletto. Gamle højloftede kirkerum udgør rammen for Galleria dell’Accademia, hvilket gør værkerne endnu mere guddommelige. Er du mere til moderne kunst, bør du lægge vejen forbi Collezione Peggy Guggenheim, der har en af de bedste samlinger af moderne kunst i hele norditalien. Her kan besøgende opleve værker af kunstnere som Picasso, Jackson Pollock og mange, mange flere. Ønsker du at bo i nærheden af byens kunsttilbud, bør du derfor booke dit hotelophold tæt på en af disse museer.

Hotelbooking: Venedig

Søg efter dit perfekte hotel i Venedig. Find et billigt hotel i Venedig nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Venedig, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Venedig på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Venedig. Book en af vores pakkerejser til Venedig: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Venedig?
Cà Patron er et populært overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette gæstehus ligger blot 4 minutters gang fra Grand Canal og tilbyder gratis Wi-Fi og Smart-tv. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Hotel Ai Cavalieri di Venezia og Hotel Moresco også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Venedig?
Ja, de fleste af værelserne er refunderbare, hvis du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Venedig.
Hvad er det bedste budgetvenlige hotel i Venedig?
Jolly Camping In Town er et overnatningssted med 3 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering ifølge vores gæsteanmeldelser. Andre gode valgmuligheder til ophold til en billig penge omfatter Hotel Palladio og Hotel Venice Resort Airport.
Hvilket overnatningssted er bedst til en familieferie i Venedig?
Residence Venice er en lejlighed med køkken på værelserne og gratis parkering, og overnatningsstedet er populært blandt familier. Andre valgmuligheder til en familietur omfatter Hilton Molino Stucky Venice og Best Western Titian Inn Hotel Venice Airport. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge Zattere.
Hvilket overnatningssted er bedst til et ophold for par i Venedig?
Palazzo Veneziano er et hotel med 4,5 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en marina og en bar. Andre gode valgmuligheder til en romantisk ferie omfatter Hotel A LA Commedia og Hotel San Cassiano Ca’Favretto.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Venedig?
Locanda La Corte er et byhus, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også en restaurant og concierge-tjenester til dyrenes ejere. Andre gode muligheder til din og dit kæledyrs rejse omfatter A Casa di Sandra og Hotel Il Moro di Venezia.
Hvilket hotel er det bedste til en strandferie i Venedig?
Cà Patron er et hotel med 4 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi. Andre gode valgmuligheder til et ophold nær stranden omfatter Hotel Villa Mabapa og Hotel Orio. Tag til San Nicolò Strand eller El Faro Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvilket luksuriøse hotel er bedst i Venedig?
Bauer Palazzo er et hotel med 5 stjerner, der tilbyder en restaurant og en bar/lounge, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende på udkig efter forkælelse og velvære. Hilton Molino Stucky Venice og Hotel Ai Reali di Venezia er to andre eksklusive muligheder til din rejse.
Hvad er det bedste hotel i boutique-stil i Venedig?
Novecento Boutique Hotel er et byhus, som hitter blandt Expedias rejsende, der søger et elegant ophold, og overnatningsstedet tilbyder en bar/lounge og gratis morgenmad. Ca’ Pisani Hotel og Palazzo Barbarigo Sul Canal Grande er et par andre boutique-hoteller.
Hvilket hotel er bedst til en golfferie i Venedig?
Agriturismo Da Merlo er et overnatningssted, der har en tilstødende golfbane og tilbyder gratis morgenmad. Der er flere gode muligheder, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane, blandt andet Hotel Aurora og Al Segnavento. Besøg Circolo Golf Venezia Alberoni, Golfklub Villa Condulmer eller Ca’ della Nave golfklub, hvis du vil ud at træne dit golfslag.
Hvor er det bedste sted at overnatte i Venedig tæt ved historiske seværdigheder?
Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice er et hotel med 5 stjerner, der egner sig godt til historieinteresserede, og det populære overnatningssted tilbyder desuden 2 restauranter og gratis Wi-Fi. Et par andre muligheder tæt ved historiske seværdigheder inkluderer Metropole Hotel Venezia SPA&Wellness og Ca’ Vendramin Zago. Blandt de populære seværdigheder finder du også Markuspladsen, Markuskirken og Dogepaladset.
Hvordan er det at overnatte i Venedig?
Historieentusiaster vil elske Venedig, som desuden er kendt blandt rejsende for sin katedral, sine fascinerende museer og sin kunst. Denne by tiltrækker også turister med sine monumenter, sin arkitektur og sine caféer. De mest populære seværdigheder i byen inkluderer Markuspladsen, Markuskirken og Dogepaladset. I Venedig finder du 3990 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.

Hoteller booket i Venedig for nylig

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Venedig

Flere valgmuligheder