COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Venedig
Rejseguide

Den flydende by er så romantisk, som den kan blive, med sine gondoler, serenader, fantastiske palazzoer og kirker og næsten tidløse atmosfære.

Gå langs Venedigs brostensbelagte gader og hvælvede broer i denne fodgængervenlige ø-by i det nordøstlige Italien, og lad dine sanser guide dig. Hør vandet skvulpe mod gondolerne i kanalerne. Indsnus duften af den friske italienske mad, og smag på kvalitetsvine på restauranternes terrasser. Mærk solen varme din hud, mens du går over Markuspladsen (Piazza San Marco), og lyt til gademusikanterne, der fremfører serenader for elskende.

Selv i de kølige vintermåneder er Venedig en travl by. På sommerdage kan her blive varmt og overfyldt, mens efteråret og foråret normalt er de mest behagelige måneder at besøge byen i. Man kan nemt nå at besøge alle de vigtigste seværdigheder på nogle få dage. Markuspladsen er fantastisk og et godt sted at starte. To af Venedigs mest storslåede bygninger, Markuskirken (Basilica di San Marco) og Dogepaladset (Palazzo Ducale) står tæt ved hinanden i pladsens østlige ende. Find det bedste eksempel på Venedigs byzantinske påvirkning i kirken med dens fine guldmosaikker og store kupler. Paladset imponerer med prangende eksempler på rigdom og magt.

Den S-formede Canal Grande bringer dig til de fleste seværdigheder. Du kan bruge timer på bare at se på gondoler og vaporettoer (vandbusser), eller du kan selv gå ombord på en og få en romantisk tur. Glid forbi bygninger som det gotiske palads Ca’ d’Oro, Sankt Maria af sundhedens kirke (Basilica di Santa Maria della Salute) og under den ikoniske Rialtobro (Ponte di Rialto). Stop for at få en tallerken med risi e bise (ris og ærter) på et traditionelt osteria (en bar, hvor der serveres mad).

Gå ikke glip af skatte som Chiesa Santa Maria dei Miracoli, som er en marmorkirke fra det 15. århundrede. Tag færgen til øerne Murano og Burano. De er begge kendt for deres kunsthåndværkere, som arbejder med henholdsvis glas og kniplinger. Øerne er perfekte til en fredelig dagsudflugt væk fra Venedigs kaotiske, men uimodståelige hjerte.

Nyd dine dage i den flydende by, og oplev den italienske passion for mad, romantik og stil.

Video af Venedig

Her kan du overnatte i Venedig

Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice
Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice
5 out of 5
Riva Degli Schiavoni, 4196, Venedig, VE
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 2.967 pr. nat fra 11. mar. til 12. mar.

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Venedig, kun få skridt fra Riva degli Schiavoni, Sukkenes Bro og Dogepaladset. Derudover ...

4.4/5Wonderful! (955 anmeldelser)
Slidt smukt hotel med god beliggenhed

"Det er et meget gammelt slidt hotel, dog stadig meget smukt og med masser af sjæl. Trænger til en renovering. De almindelig værelser er slidt og badeværelset småt. Manglede en kaffemaskine på værelset. Sengen er god. Morgenmaden var ikke lækker og man stod i kø for at få bord. Fitness rummet var ..."…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2020

Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice
Palazzo Veneziano
Palazzo Veneziano
4.5 out of 5
Fondamenta delle Zattere 1413, Venedig
Prisen er DKK 853 pr. nat fra 28. mar. til 29. mar.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Dorsoduro, kun 10 minutters gang fra Zattere, Grand Canal og Ca' Foscari-universitet i Venedig. Derudover ligger Peggy ...

4.7/5Exceptional! (1,249 anmeldelser)
Palazzo Venetiano - godt ophold i Venedig

"Dejlig beliggenhed, frisk og kvik betjening."…"

Anmeldelse fra 13. feb. 2020

Palazzo Veneziano
H10 Palazzo Canova
H10 Palazzo Canova
4.5 out of 5
San Polo - Via Riva del Vin 744, Venedig, VE
Prisen er DKK 744 pr. nat fra 7. mar. til 8. mar.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i San Polo kun få skridt fra Goldoni Teater, Grand Canal og Rialtobroen. Derudover ligger Markuskirken og Markuspladsen ...

4.8/5Exceptional! (235 anmeldelser)
Top Hotel im Zentrum

"Die Lage des Hotels ist ein Traum. Ideal für jeden Venedig Urlaub. Genießen sie das Flair der Stadt in unmittelbarer Nähe zu allen Attraktionen und Sehenswürdigkeiten. Die Zimmer sind neu renoviert und lassen keinen Wunsch übrig."…"

Anmeldelse fra 30. nov. 2020

H10 Palazzo Canova
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
San Marco Palace - All Suites
San Marco Palace - All Suites
4 out of 5
Piazza San Marco, Ponte dei Dai 875, Venedig, VE
Prisen er DKK 906 pr. nat fra 5. apr. til 6. apr.

Dette overnatningssted ligger i San Marco, kun få skridt fra Museo Correr, Markuspladsen og Markuskirken. Derudover ligger Grand Canal og Dogepaladset 5 minutter ...

4/5Very Good! (620 anmeldelser)

"1)morgenmaden var traditionel,ingen scampled egg eller brie-ost 2)receptionen var kompetent og venlig,dog ikke kvinden om morgenen den 15/9 pga dårligt engelsk 3)badeværelset var glimrende,dog manglede et make-up-spejl 4)Ingen læselampe 5)minibaren kun ikke-alkoholisk"…"

Anmeldelse fra 16. sep. 2019

San Marco Palace - All Suites
Residence Corte Grimani
Residence Corte Grimani
Corte Grimani, S. Marco 4402, (Vicino al Bacino Orseolo), Venedig, VE

Dette overnatningssted ligger i San Marco, kun få skridt fra Palazzo Contarini del Bovolo, Museo Correr og La Fenice Operahus. Derudover ligger Markuskirken ...

4.8/5Exceptional! (395 anmeldelser)
Perfekt beliggenhed centralt i Venedig

"Lidt vanskeligt at finde hotellet ud fra adressen, men til gengaeld naar foerst det er fundet, ligger hotellet saa centralt som muligt. Hotellet lever fuldt op til standard rent og paent med masser af plads i lejlighed. Hoflig og hjaelpsom betjening. Klart anbefales."…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2009

Residence Corte Grimani
Jolly Camping In Town
Jolly Camping In Town
3 out of 5
Via Giuseppe De Marchi 7, Marghera, Mestre, VE

Denne campingplads ligger i Marghera, kun 5 km fra Porto Marghera, Piazza Ferretto og Torre Civica di Mestre. Derudover ligger Villa Salus Hospital og Auchan ...

3.8/5Good! (1,831 anmeldelser)
Nemt til Venedig, langt til station

"Campingpladsen ligger lidt langt fra offentlig transport, så man er nødt til at tage en taxa, hvis man skal til stationen eller rundt, medmindre man vil gå 15 min hen til det nærmeste tram. Til gengæld var det super nemt at komme ud til Venedig med den shuttlebus, som kørte lige fra indgangen til ..."…"

Anmeldelse fra 3. okt. 2019

Jolly Camping In Town
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Venedig

De mest populære oplevelser i Venedig

Venedig – anmeldelser

4.7

Populær destination

5 - Fremragende
22
5 - Fremragende 75.86206896551724%
4 - God
6
4 - God 20.689655172413794%
3 - Okay
1
3 - Okay 3.4482758620689653%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

8. jan. 2020

Det skal opleves

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

2. nov. 2019

Der er mange turister selv i slutningen af oktober, så vi var glade for at bo lidt væk fra menneskemængden

5/5 - Fremragende

hans

16. sep. 2019

Muranoøen har utrolig meget smuk glaskunst

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

23. aug. 2019

Fantastisk og meget romantisk by. Oser af charme

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

7. aug. 2019

Google vejviser fungere ikke.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

31. jul. 2019

Os der kommer som turister skal huske at behandle byen og dets borgere med respekt. Sæt farten ned og smil til den der kommer imod dig i de smalle stræder i byen

Byer i nærheden af Venedig