trover photo by Gerrit Seigers

Hoteller i Faaborg

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Faaborg

Charmerende Sydfynsk Bindingsværkshus Helt tæt ved Strand og by
4 Stjernet Sommerhus i Faaborg
MOSEGÅRDEN 54, Faaborg, Syddanmark
Hent priser
4 Stjernet Sommerhus i Faaborg
Sommerhus Beliggende i Første Række på en af Fyns Bedste Grunde ..
Ved Horne Sommerland Ligger Dette Sommerhus med kig til Vandet ..
Hyggeligt Gammelt Landhus i Fyn
Højrupvej, 54, Faaborg, Syddanmark
Hent priser
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
:-)

"Tre gode dage i dejligt hus med skønne omgivelser."…"

Anmeldelse fra 25. aug. 2019

Hyggeligt Gammelt Landhus i Fyn
Hotel Faaborg Fjord
4 out of 5
Svendborgvej 175, Faaborg
DKK 745
per night
Jan 6 - Jan 7
3.9/5Very Good! (251 anmeldelser)

"Var glad for få et andet værelse i stuen, men det var uheldigt at det var en dør hvor folk gik ud og en"…"

Anmeldelse fra 18. aug. 2019

Hotel Faaborg Fjord
CampOne Bøjden Strand
5 out of 5
Bøjden Landevej 12, Faaborg, Fyn
Hent priser
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)

"Super fin campingplads og dejligt område. Venligt og hjælpsomt personale. Gode muligheder for hele familien. Fik dog ikke den type hytte vi havde bestilt... Måtte lave en opgradering med merbetaling."…"

Anmeldelse fra 14. aug. 2018

CampOne Bøjden Strand
Hotel Færgegaarden
3 out of 5
Chr. IX's vej 31, Faaborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 995
per night
Dec 17 - Dec 18
4.2/5Excellent! (85 anmeldelser)
Perfekt beliggenhed og dejlig atmosfære

"Rigtig hyggeligt sted med et perfekt værtspar"…"

Anmeldelse fra 22. maj 2019

Hotel Færgegaarden
Ferielejlighed i to Plan med Terrasse Foran Huset med Havemøbler ..
Ferielejlighed ca. 400 m fra Kysten ved Horne. Lejligheden er ..
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Faaborg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Faaborg

Hotel i Faaborg: Når du bestiller overnatning på et hotel i Faaborg, har du sydfynsk idyl og store oplevelser lige uden for døren. Uanset hvor du bor under dit hotelophold i byen, kan du opleve den charmerende by og det fantastiske landskab med bakker, vand og idylliske småøer omkring den.

En perle i bindingsværk

Ved det Sydfynske Øhav ligger smukke Faaborg med gamle bindingsværkshuse og fantastiske aktivitetsmuligheder. Valdemar Sejr gav efter sigende sin svigerdatter Eleonora byen i morgengave i 1229, og når du booker et hotelophold her, kan du selv opleve den gave, det er at gå morgentur i byens hyggelige gader. Start med at besøge Faaborg Klokketårn, som er et levn fra byens første kirke, Skt. Nikolaj kirke. Tårnet er 31 m højt, og fra toppen har du en fantastisk udsigt over Faaborg og Det Sydfynske Øhav. Læg vejen forbi Den Voigtske Gaard i Vestergade, en af Faaborgs bedst bevarede købmandsgårde, inden du besøger Vesterport, den sidste rest af byens middelalderlige forsvarsværker. Gå ned mod havnen, og besøg Øhavsmuseet i en gammel købmandsgård. I den anden ende af den hyggelige midtby kan du studere de berømte fynske malere på Faaborg Museum, inden du slår dig ned og nyder en god frokost eller en kop kaffe på en fortovscafé. Hele sommeren kan du opleve vægtere patruljere i byens gader om aftenen.

Oplevelser i Det Sydfynske Øhav

Fra dit hotel i Faaborg har du masser af muligheder for at se og opleve Det Sydfynske Øhav. Tag færgen til Bjørnø, Lyø, Avernakø eller Ærø, hvor du kan bade, se sjældne klokkefrøer eller beundre de smukke gamle bindingsværksgårde. På Lyø kan du se Klokkestenen, en stendysse, der har fået sit navn, fordi den giver en klokkelignende lyd, når man slår på den! I sommersæsonen kan du fra Faaborg sejle med et smukt gammelt træskib til Avernakø – eller tage på en romantisk gåtur i solnedgangen, inden det er tid til at vende tilbage til hotelværelset. Hvis du sejler havkajak, er der masser af spændende kajakruter i øhavet, og du kan leje både kajak og motorjolle på stedet. Og hvis du hellere vil stå i vandkanten med en fiskestang og et par waders, er Fyn et fantastisk sted at fange havørred – også i Faaborg og omegn. Inde på land kan du følge Øhavsstien, en 220 km lang vandrerute fra Falsled til Langeland, der bl.a. passerer Faaborg og Ærø.

Vandmøller, slotte og kirker på Sydfyn

Sydfyn er rigt på oplevelser, og med et hotelværelse i Faaborg er det let at komme til dem. Besøg Kaleko Mølle lige øst for Faaborg. Den gamle vandmølle blev landskendt, da den lagde kulisse til DR's julekalender Nissebanden, og du kan gå ud til den langs Sundet; en smuk tur på knap 2 km fra Klokketårnet. Det smukke landskab rummer også mange kirker; en af de mere usædvanlige er Horne Rundkirke, som er Fyns eneste rundkirke. Tag hele familien med på Egeskov Slot 20 km øst for Faaborg, hvor I kan tilbringe en hel dag i en af Danmarks smukkeste slotshaver med fantastiske labyrinter, en dejlig legeplads og udstillinger med veteranbiler, dukkehuse og meget andet, inden I tager hjem og fordøjer indtrykkene på hotellet.

Hotelbooking: Faaborg

Søg efter dit perfekte hotel i Faaborg. Find et billigt hotel i Faaborg nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Faaborg, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Faaborg på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også biludlejning i Faaborg.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Faaborg