COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Billeje hos National Car Rental i Danmark

Alt, hvad du har brug for at vide om billeje hos National Car Rental i Danmark

Hvor er afhentningsstederne hos National Car Rental i Danmark?

I Danmark kan du finde afhentningssteder for udlejningsbiler hos National Car Rental i de store byer, populære områder og i lufthavnen.

Hvordan får jeg de bedste tilbud fra National Car Rental i Danmark?

Find besparelser på billeje hos National Car Rental i Danmark på Expedia.dk ved først at vælge dine afhentnings- og afleveringssteder samt rejsedatoer. Herefter kan du filtrere dine søgeresultater efter biltype, pris pr. dag og andre specifikationer for at finde det bedste tilbud.

Hvilke biltyper tilbyder National Car Rental i Danmark?

Se vores enorme udvalg af udlejningsbiler hos National Car Rental i Danmark ved først at vælge dine afhentnings- og afleveringssteder. Søgeresultaterne omfatter forskellige biltyper i alle prisklasser og til alle rejsetyper – fra luksusbiler og store biler til økonomibiler.

Hvad er fordelene ved at leje en bil hos National Car Rental i Danmark på Expedia.dk?

Du finder gode tilbud på Expedia.dk fra National Car Rental, som tilbyder enestående service, biltyper i alle prisklasser og afhentningssteder med praktisk beliggenhed. For at sammenligne leverandører kan du tjekke vores tilbud på billeje i Danmark – til fantastiske priser.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil?

Der er nemt at afbestille billeje med betaling ved afhentning hos Expedia.dk. Log på din konto, og vælg "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du klikke på "Afbestil reservation". Tjek din rejseplan for at se, om din forudbetalte reservation kan refunderes.

Hvorfor skal jeg leje en bil via Expedia.dk?

Book hele din rejse på ét sted med Expedia.dk. Find de bedste udlejningsbiler eller et hotel i Danmark til fantastiske priser. Optjen også point med hver reservation. Saml din rejse ved at booke en pakkerejse til Danmark, og spar mere.