Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning Holbæk – oplev Nordvestsjælland

Lej bil til Holbæk, og oplev friheden, som en udlejningsbil giver dig på din ferie. Bestem selv hvornår og hvor, du gør stop på din vej. Når du ankommer til den nordvestsjællandske fjordby Holbæk, venter der dig et utal af oplevelser. Holbæk og nærområderne er spækket med aktiviteter for hele familien, både indendørs og udendørs i den smukke omkringliggende natur.

Oplev kulturhistorie midt i byen i oplevelsescentret, Andelslandsbyen Nyvang, eller nyd en dejlig frisk gåtur langs Isefjorden. Med en udlejningsbil i Holbæk har du rig mulighed for at bevæge dig uden for byen på egen hånd, hvor du kan opleve billedskønne naturscenerier ved egnens søer og det kuperede landskab på halvøen Tuse Næs.

Billig biludlejning Holbæk – afhent eller aflevér bilen i lufthavnen

Planlægger du en flyrejse til Holbæk, er den nærmeste lufthavn Københavns Lufthavn. Her finder du et godt udvalg af biludlejningsselskaber, og har du specielle krav til bilen, hvad angår model, størrelse og ekstraudstyr, kan det være en fordel at reservere bilen på forhånd. Med Expedia er det også muligt at skræddersy din egen pakkerejse, hvor du blandt andet kan klare flybillet, hotel og billig billeje i Holbæk under én booking uden skjulte omkostninger. Du kan afhente din reserverede udlejningsbil i Terminal 3, og tilbagelevering skal ske i parkeringshuset P10 ved Terminal 2 og 3, medmindre du ønsker at aflevere bilen på en anden destination. Med nøglen i hånden og dig trygt bag rattet, kan du nu begive dig videre på din rejse mod Holbæk. Køreturen tager godt og vel 45 minutter via Rute 21. Husk at tjekke på forhånd, om dit hotel i Holbæk tilbyder parkeringsfaciliteter, så du slipper for at lede efter parkeringsplads.

Kulturhistorie midt i byen

Holbæk er en by med masser af oplevelsesmuligheder: Besøg eksempelvis det historiske oplevelsescenter, Andelslandsbyen Nyvang, som bringer dig og familien tilbage til fortiden, eller kig forbi Holbæk Museum, som består af 12 gamle huse, hvoraf det ældste er bygget helt tilbage i 1600-tallet. Har de store børn fået nok af historie, har Holbæk også en klatrepark, Holbæk Klatrepark, hvor vovehalsene kan afprøve deres klatreevner i trætoppene. Fuldend dagen på en af Holbæks hyggelige kroer, restauranter eller caféer.

Kør ud i naturen

Med billeje i Holbæk kan du køre direkte ud i Nordvestsjællands pragtfulde natur. Selvom Holbæk indbyder til dejlige gåture i byens mange grønne oaser, parker, haver og ikke mindst langs Isefjorden, finder du også de helt store naturoplevelser uden for byen. Kør f.eks. til det smukke naturområde Tuse Næs, som ligger mellem Lammefjorden, Isefjorden og Holbæk Fjord og indbyder til både cykel-, vandre-, kajak- og fisketure. Er du fugleinteresseret, må du ikke glemme kikkerten, da området er hjem for et rigt fugleliv, hvor du har gode chancer for at spotte havørne og vadefugle.

Kulinariske oplevelser i Holbæk og omegn er karakteriseret ved kvalitet og lækre råvarer. Læg vejen forbi lokale gårdbutikker, hvor du kan købe friske råvarer, eller nyd en øl fremstillet på et lokalt bryggeri. Ligeledes byder Holbæk Havnemarked på alverdens boder med frisk fisk fra fjorden, lokalt producerede grøntsager samt andre lækkerier.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Holbæk

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Holbæk?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Holbæk.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Holbæk?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Holbæk er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Holbæk?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Holbæk?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Holbæk

Udforsk Holbæk med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!