Rejser til Holbæk 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Holbæk samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Holbæk

Hotel Strandparken
Hotel Strandparken
3 out of 5
Kalundborgvej 58, Holbaek, 4300
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.061, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
3,8/5 Good! (545 anmeldelser)
"Det var et skønt ophold servicen var i top, lidt ærgeligt køkkenet havde lukket."

Anmeldelse fra 23. aug. 2022

Hørby Færgekro
Hørby Færgekro
3.5 out of 5
1 Strandvejen, Holbaek, 4300
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 955, kr pr. nat fra 27. sep. til 28. sep.
4,6/5 Wonderful! (39 anmeldelser)
Perfekt
"Jeg har aldrig været så positiv overrasket over er sted - det er en perle. Jeg kommer retur . Alt var bare iorden. Maden var lækker , beliggenheden var perfekt, værelset var så smukt og lækkert indrettet og rent. Kæmpe skulder klap herfra."

Anmeldelse fra 16. sep. 2022

Hotel Sidesporet
Hotel Sidesporet
3 out of 5
Ahlgade 1B, Holbaek, Sealand, 4300
Prisen er 995, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
4,3/5 Excellent! (147 anmeldelser)
Centralt beliggenhed
"Flot værelse. Rent. Gode senge. Centralt beliggenhed. Fin morgenmad buffet. Restaurant"

Anmeldelse fra 23. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Holbæk?
Den billigste pakkerejse til Holbæk kan fås til , så drømmeferien kan blive til virkelighed, uden at det koster en herregård. Du kan kombinere flyrejse, hotel, biludlejning med mere for at skabe pakkerejsen, så den passer til din rejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Holbæk?
En af de nemmeste måder at spare penge (og sådan set også tid) på er at samle dine reservationer gennem Expedia. Oplevelser, hoteller, flyrejser og udlejningsbiler – vi har det hele. Du kan vælge og vrage den kombination, der bedst passer dig, og opnå besparelser. Vi forstår selvfølgelig godt, at der ikke er en pakkerejse, som fungerer for alle. Derfor tilbyder vi 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder, på verdensplan, så du kan sammenstykke din helt personlige pakkerejse til Holbæk.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Holbæk på?
Hvis du anser den bedste årstid som den, hvor du får de bedste tilbud, så pak kufferten, og tag til Holbæk i måned. Omvendt er den dyreste måned at tage på ferie. Højsæsonen ligger i og er et interessant tidspunkt at komme på besøg, hvis du ikke har noget imod mange mennesker. I månederne er der som oftest mere fredeligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Holbæk?
Selvom ikke alle flyselskaber frigiver billetpriser tidligt, er det som regel muligt at søge efter internationale flybilletter på Expedia op til 12 måneder frem. Her kan du få fingrene i nogle virkelig gode tilbud. Hvis du skal skaffe billetter i sidste øjeblik, kan du dog stadig have heldet med dig. Nogle gange bliver billige priser tilgængelige et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Holbæk på Expedia?
Expedia har alt, hvad du skal bruge for at booke din ferie i Holbæk, men hvordan din pakkerejse skal sættes sammen, er op til dig. Vælg fra en hvilken som helst kombination af billeje, flyrejser og hoteller. Mangler du spændende oplevelser til turen? Når du har foretaget din reservation, kan du også tilføje dem. Uanset hvilket budget du har, findes der en pakkerejse, som matcher dine behov.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Holbæk?
Find tilbud, som matcher dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Flybilletter, hoteller og billeje – hos os finder du det hele. Du kan spare en del bare ved at kombinere dine reservationer. Uanset om du skal på skiferie i Alperne eller drikke cocktails på stranden, er din perfekte ferie kun et par klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Holbæk hos Expedia?
Ja, helt sikkert. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge fra på verdensplan. Med så stort et udbud bør det ikke være svært at finde det rette flyselskab, der kan sørge for flyveturen til Holbæk.
Kan jeg rejse til Holbæk i øjeblikket?
Du finder info vedrørende karantænekrav, rejserestriktioner og mange andre emner for rejser til Holbæk ved at besøge vores COVID-19-rejserådgiver.

Populære steder at besøge