Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

HolbækDanmark

Shop løs til den store guldmedalje, og dyk ned i historien i den gamle købstad Holbæk, som imponerer med sine mange museer og sjove aktiviteter for hele familien.

Holbæk er et mekka af butikker, spisesteder samt kulturelle og historiske seværdigheder for alle aldre. Her er noget at lave året rundt, uanset hvad du er mest til. Skal det være afslapning og forkælelse, hygge i byen eller actionoplevelser? Holbæk har det hele.

Holbæk blev efter sigende grundlagt af Valdemar 2. Sejr i 1200-tallet som en købstad og havneby, og den oprindelige gadeplan er i store træk stadig intakt den dag i dag. Lær mere om Holbæks historie på Holbæk Museum samt på det hyggelige frilandsmuseum Andelslandsbyen Nyvang, hvor du og din familie kan lære om fortidens levevis og håndværk.

Tag en tur på skøjtebanen Isrosen efterfulgt af en rundtur på de lokale museer om vinteren, og nyd kan en rundfart på Isefjorden, et spil golf og et besøg på et af byens inspirerende kunstgallerier såsom Æglageret om sommeren.

I Holbæk, ligesom i andre danske købstæder, er de fleste butikker samlet omkring én stor, livlig torvegade, og herfra har du kun få minutters gang til vandet, hvor du kan tage på sejlture på fjordene, eventuelt med et stop på øen Orø. Sidstnævnte er især populær hos børn og barnlige sjæle, da øen rummer en fremragende dyrepark med dyr fra hele verden.

På din storbyferie i Holbæk må du heller ikke gå glip af den flotte natur, som omgiver byen. Selve fjorden lægger op til både kajaksejlads, fiskeri og badning, imens Tuse Næs, som ligger lige nord for Holbæk, er et frodigt, kuperet naturområde, hvor du kan vandre og cykle på den smukke sti Fjordstien.

Det er nemt at tage på weekendophold i Holbæk, da der afgår tog fra både Kalundborg og København til Holbæk. I byen kører der dagligt flere busser, som forbinder de vigtigste seværdigheder. Kommer du i bil, kan du følge Holbækmotorvejen direkte fra Valby til Holbæk.

Du bør uden tvivl rejse til Holbæk, hvis du er på udkig efter en by, hvor du har seværdigheder, sjove aktiviteter i naturen, spændende kunst og masser af shopping samlet på ét og samme sted.

Mest populære hoteller i Holbæk

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Strandparken
Hotel Strandparken
3 out of 5
Kalundborgvej 58, Holbæk
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.070 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Holbæk, kun 1,5 km fra Holbæk Museum og ca. 20 km fra Malergaarden og Torbenfeld Kirke. Derudover ligger Skibby Kirke og Jyderup ...

3.7/5Good! (291 anmeldelser)

"Dejligt hotel med meget smuk beliggenhed. Vi kommer igen med en stor gruppe"…"

Anmeldelse fra 5. feb. 2020

Hotel Strandparken
CampOne Holbæk Fjord
CampOne Holbæk Fjord
3 out of 5
Sofiemindes Allé 1, Holbæk

Denne campingplads i Holbæk ligger på stranden, 3,8 km fra Holbæk Museum og 18,3 km fra Nationalpark Skjoldungernes Land. Derudover ligger Skibby Kirke og Ledreborg ...

CampOne Holbæk Fjord
Hotel Sidesporet
Hotel Sidesporet
3 out of 5
Ahlgade 1B, Holbæk, Sealand
Prisen er DKK 845 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Holbæk, kun 0,6 km fra Holbæk Museum og ca. 20 km fra Ejby Strand og Kisserup Strand. Derudover ligger Malergaarden og Nationalpark ...

4.3/5Excellent! (22 anmeldelser)
Behageligt og godt hotel.

"Velholdt og hyggeligt hotel med charme og meget venligt serviceminded personale. Pæne nyrenoverede rene værelser og god restaurant. Vi nød vores ophold og kommer gerne igen."…"

Anmeldelse fra 26. feb. 2020

Hotel Sidesporet

Populære steder at besøge i Holbæk

Vikingeskibsmuseet
Billede af Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet

4/5(4 anmeldelser)

Brug lidt tid på udstillingerne i Vikingeskibsmuseet, som er museum med rig historie, på din tur til Roskilde. Udforsk alt det, som området er populært for, nemlig sine museer og sin katedral.

Roskilde Domkirke
Billede af Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke

4.5/5(2 anmeldelser)

Lær mere om historien i Roskilde, når du alligevel kigger forbi Roskilde Domkirke. Udforsk alt det, som området er populært for, nemlig sine museer og sin katedral.

Byer i nærheden af Holbæk