Biludlejning Ringsted

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Ringsted

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Ringsted

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Ringsted
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Ringsted?
Det behøver ikke være sindssygt dyrt at komme frem i Ringsted med priser på billeje, der ligger helt ned til om dagen i denne uge.
Kan jeg leje en bil i København (RKE-Roskilde)?
Tag turen til Sixt fra København (RKE-Roskilde), og lej et køretøj. Dette biludlejningsfirma ligger inden for kort afstand fra terminalen.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Ringsted?
Hvis du har brug for at ændre dine planer, er næsten alle reservationer kvalificeret til fuld refusion. Afbestillinger skal foretages minimum seks timer forud for dit afhentningstidspunkt. Undersøg bilens lejeaftale for eventuelle undtagelser. Din reservationsbekræftelse indeholder mere information, eller du kan klikke videre til vores kundeservice for at få hjælp.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Ringsted?
Der er masser at lave i Ringsted, men hvis du tager lidt længere væk, finder du endnu flere spændende seværdigheder. Book en bil, så du kan udforske området i dit helt eget tempo. Her er nogle fantastiske destinationer til rejseplanen:

  • København ligger omtrent 55 km fra Ringsted. Kendte turistattraktioner som Tivoli fortjener en plads på listen over seværdigheder her.
  • Næste sted? Borre, som ligger 65 km væk. Møns Klint er et lokalt højdepunkt, som du næsten ikke bør gå glip af.
  • Nationalpark Thy befinder sig 270 km fra Ringsted og er en af områdets smukkeste naturoplevelser. Lad benene komme på arbejde, og nyd den friske luft her.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Ringsted hos Expedia?
Fra vores eksklusive tilbud og medlemspriser til vores fantastiske pakkerejser – der er så mange gode grunde til at booke en udlejningsbil hos Expedia. Skal du på roadtrip omkring Ringsted? Der er biludlejningsfirmaer at vælge blandt med køretøjer, der matcher ethvert budget og enhver stil. Hvis du gerne vil spare endnu mere, kan du sammensætte din udlejningsbil med flyrejser og hotel. Er du klar til at suse ud i det blå? Vi står klar til at hjælpe dig på vej.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Ringsted hos Expedia?
Tjek anmeldelser og bedømmelser, vælg din bilklasse, og sammenlign tilbud fra førende biludlejningsfirmaer. Expedia gør det nemt at finde det bedste tilbud på din udlejningsbil. Kombiner din reservation af billeje i Ringsted med et hotel eller en flyrejse, og kør ud i det blå med ekstra besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Ringsted?
Reglerne for udlejningsbiler i Ringsted kræver, at førere skal være fyldt mindst 21. Er du en ung fører? Så er der muligvis tillægsgebyrer og restriktioner. Mange biludlejningsfirmaer opkræver et ekstra gebyr for unge bilister, som føjes til prisen for billeje. Derudover er der som regel restriktioner for, hvilke bilklasser unge førere kan vælge. Aldersgrænser kan variere fra biludlejningsfirma til biludlejningsfirma, så tjek, inden du gennemfører reservationen.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Ringsted?
Du skal først og fremmest bruge to ting – dit kørekort og et kreditkort i dit navn. Mange biludlejningsfirmaer tilbyder en valgfri forsikring, men du kan blive bedt om at fremvise dokumentation for din egen forsikring, hvis du ikke ønsker at købe deres. Sørg for at tjekke biludlejningsfirmaets krav for at undgå misforståelser.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Ringsted?
Der har været tilfredse rejsende i Ringsted på det seneste, for dagspriserne i løbet af de sidste syv dage var helt nede på og .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Ringsted?
Det kan du. Vi samarbejder med fremragende selskaber, der tilbyder ugentlig og månedlig leje af en lang række biltyper. Tag et kig på vores tilbud på langtidsleje af biler, og udforsk alle hjørner af Ringsted og det omkringliggende område.
Hvor finder jeg billeje i Ringsted, hvis jeg er under 25 år?
Alderspolitikkerne varierer alt efter udbyderen, så du er nødt til at undersøge reglerne grundigt. Er det lykkes dig at finde et selskab i Ringsted, som tilbyder udlejningsbiler til personer under 25 år? Fedt! Så skal du bare huske på, at der ofte pålægges ekstra gebyrer for førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for den udlejningsbil, du er interesseret i, omfatter alle de oplysninger, du behøver.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Ringsted?
For at finde alle de nødvendige oplysninger om billejeforsikring skal du sørge for at læse udbyderens vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du vælger.