Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

RingstedDenmark

Gå shopamok med god samvittighed i Danmarks eneste outletby, kom til middelalderfestival eller musikfestival, og prøv en køretur med gamle sporvogne fra hele verden.

Ringsted er en moderne købstad på Midtsjælland, og den historiske bymidte indbyder til afslapning, caféhygge og ikke mindst shopping. Her finder du nemlig som noget unikt en hel by fuld af outlet-butikker, Ringsted Outlet, og kan derfor købe mærkevarer til 30-70 % under normalprisen. Holder du ferie i Ringsted, kan du dermed gøre noget godt for både din garderobe og din pung!

Hvis I rejser til Ringsted med børn, får I også travlt, for her venter masser af store oplevelser for hele familien. I kan boltre jer i Ringsted Svømmeland, der lokker med vandrutsjebane, modstrømskanal og vipper. I kan også besøge Ringsted Sporvognsmuseum, der har flere gamle vogne i drift på museets område. Prøv f.eks. en tur med hesteomnibus eller en australsk sporvogn.

Ringsted har en fornem plads i Danmarkshistorien, da den i middelalderen var kongeby og Sjællands vigtigste købstad. Derfor ligger der mange konger og dronninger begravet i den smukke Sankt Bendts Kirke, og på byens torv bliver du meget passende mødt af en statue af Valdemar den Store. I dag er Ringsted en vigtig pendlerby grundet den korte afstand til København på bare 60 km.

Er du naturbegejstret, kan du med fordel booke en rejse til Ringsted. Prøv f.eks. den 25 km lange Ringsted Oplevelsessti langs Haraldsted Sø, eller udforsk området omkring Ringsted med kano eller cykel. Du kan også prøve Danmarks nok flotteste og mest professionelle goldbane, der er anlagt på Skjoldenæsholm Golfcenter. Slut dagen af med franske og danske lækkerier på gourmetrestauranten Kokken og Tyren.

Kunst- og kulturinteresserede vil også nyde en ferie eller et weekendophold i Ringsted. Byen er rigt udsmykket med skulpturer og kunstværker, og du kan også kigge inden for på Ringsted Radiomuseum, Ringsted Museum og Arkiv eller Ringsted Vindmølle. Trænger du til en opstrammer i historiske rammer, kan du aflægge Danmarks ældste konditori fra 1796 et besøg, Hansens Konditori og Café.

Ferie i Ringsted er kort sagt lig med masser af oplevelser og aktiviteter. Den perfekte destination uanset om du rejser med familien, kæresten eller vennerne.

Mest populære hoteller i Ringsted

Hotel Sørup Herregaard
Hotel Sørup Herregaard
4 out of 5
Sørupvej 26, Ringsted, Sjælland
Prisen er DKK 1.009 pr. nat fra 27. feb. til 28. feb.

Dette hotel ligger ved en sø, mindre end 10 km fra Ringsted Vindmølle, Ringsted Museum og Sankt Bendts Kirke. Ringsted Outlet ligger 9,8 km derfra.

3.9/5Very Good! (316 anmeldelser)
Super

"Super fin service."…"

Anmeldelse fra 9. okt. 2020

Hotel Sørup Herregaard
Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter
Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter
3 out of 5
Skjoldenaesvej 106, Ringsted, Sealand
Prisen er DKK 1.295 pr. nat fra 28. jan. til 29. jan.

Dette hotel ligger i Ringsted, kun 2 km fra Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm og The Tramway Museum. Derudover ligger Nationalpark Skjoldungernes Land 4,7 km ...

4.3/5Excellent! (14 anmeldelser)
Perfekt

"Virkelig et fuldstændigt perfekt ophold. Hyggelig stemning, rent og stort værelse, lækker mad, romantiske omgivelser."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter
Scandic Ringsted
Scandic Ringsted
3 out of 5
Nørretorv 57, Ringsted
Prisen er DKK 968 pr. nat fra 13. feb. til 14. feb.

Dette hotel ligger i Ringsted, kun 10 minutters gang fra Ringsted Outlet og Sankt Bendts Kirke. Derudover ligger Vestsjællands Kunstmuseum og Sorø Akademi ca. ...

3.8/5Good! (302 anmeldelser)
Som forventet

"Hotellet har det, man forventer af et hotel: en seng at sove i og et badeværelse. Der var rent, og personalet i receptionen var søde og venlige. Morgenmaden var fin, og der var noget for alle."…"

Anmeldelse fra 22. okt. 2020

Scandic Ringsted
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Ringsted

AD Apartment
AD Apartment
3.5 out of 5
1 Borgegårdsvej, Køge
Prisen er DKK 625 pr. nat fra 28. jan. til 29. jan.

Dette lejlighedskompleks med spa ligger i Køge, kun 5 km fra Sankt Nikolai Kirke, Køge Skitsesamling og Køge Museum. Derudover ligger Køge Nordstrand og Køge ...

4.2/5Excellent! (49 anmeldelser)

"Alt meget fin, dog en del støj fra motorvej"…"

Anmeldelse fra 6. aug. 2020

AD Apartment
Køge Bed and Kitchen-Apartment
Køge Bed and Kitchen-Apartment
3.5 out of 5
38 Glæisersvej, Køge, Roskilde Copenhagen Zealand
Prisen er DKK 1.000 pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.

Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Køge, kun 10 minutters gang fra Sankt Nikolai Kirke og Køge Museum. Derudover ligger ...

3.2/5 (6 anmeldelser)
You Have to Stay Here

"This space was great! Plenty of room for the family to spread out, very clean. The town is small and very nice. Would definately stay here again!"…"

Anmeldelse fra 3. aug. 2019

Køge Bed and Kitchen-Apartment
CampOne Holbæk Fjord
CampOne Holbæk Fjord
3 out of 5
Sofiemindes Allé 1, Holbæk

Denne campingplads i Holbæk ligger på stranden, kun 4,1 km fra Holbæk Museum samt mindre end 20 km fra Ejby Strand og Borrevejle Strandpark. Derudover ligger ...

4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Fantastisk beliggenhed og fine hytter"…"

Anmeldelse fra 10. aug. 2020

CampOne Holbæk Fjord
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Ringsted

Ringsted – anmeldelser

3.7

Gæstebedømmelse

5 - Fremragende
0
5 - Fremragende 0%
4 - God
4
4 - God 66.66666666666667%
3 - Okay
2
3 - Okay 33.333333333333336%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

18. okt. 2019

Ringstedet og Outlookbutikker er rigtig gode indkøbsmuligheder.

Byer i nærheden af Ringsted