Rejser til Ringsted 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Ringsted samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Ringsted

Hotel Sørup Herregaard
Hotel Sørup Herregaard
4 out of 5
Sørupvej 26, Ringsted, Sjælland, 4100
Prisen er 1.134, kr pr. nat fra 12. okt. til 13. okt.
4/5 Very Good! (460 anmeldelser)
"Fantastisk restaurant med den sødeste og mest imødekommende tjener😊"

Anmeldelse fra 2. sep. 2022

Scandic Ringsted
Scandic Ringsted
3 out of 5
Nørretorv 57, Ringsted, 4100
Prisen er 986, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
3,9/5 Good! (417 anmeldelser)
God og praktisk beliggenhed
"God og praktisk beliggenhed. Lidt slidt men alt i alt tilfredsstillende"

Anmeldelse fra 18. sep. 2022

Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter
Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter
3 out of 5
Skjoldenaesvej 106, Ringsted, Sealand, 4174
Fuldt refunderbart
Prisen er 1.270, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,5/5 Wonderful! (51 anmeldelser)
"2 overnatninger. Alt var perfekt. Smilende og opsøgende personale. Dejligt værelse . Alsidig veltillavet morgenmad og en en dejlig 3 retters aftensmeny alt tip top i fantastiske smukke omgivelser"

Anmeldelse fra 7. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Ringsted?
Den billigste af pakkerejserne til Ringsted kan fås til , så din drømmerejse kan blive til virkelighed, uden at det koster det vide ud af øjnene. Du kan kombinere flyrejse, hotel, biludlejning med mere for at sammensætte pakkerejsen, som den passer dig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Ringsted?
Find en flyrejse, der passer til dine planer, føj overnatning til din reservation, og find ud af, hvor stor en besparelse, du kan opnå. Det er ganske nemt. Med en pakkerejse til Ringsted kan du spare en god del på din kommende ferie. Lige fra hoteller og flyrejser til udlejningsbiler og oplevelser gør Expedia det til en let sag at rejse på budget. Med 500+ flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder at vælge blandt over hele verden kommer du aldrig til at mangle valgmuligheder.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Ringsted på?
Alle årstider er gode, hvad angår en ferie i Ringsted, men du kan som oftest opnå gode tilbud i måned. Priserne plejer at ligge i den dyre ende i , hvor du kan forvente at skulle betale mere for hotel og fly. Er du vild med sightseeing, men ikke så begejstret for mange mennesker på et sted? Bestil din ferie i Ringsted i . Typisk er der meget mere roligt end i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Ringsted?
Det kan være svært at vælge det perfekte tidspunkt at købe flybilletter på, men generelt siger vi jo tidligere, jo bedre. Masser af internationale rejser på Expedia kan bookes op til et år frem. Hvis du er ude i sidste øjeblik, skal du dog ikke bekymre dig. Lave priser dukker nogle gange op kun få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Ringsted på Expedia?
Vælg imellem en kombination af flyrejser, billeje og hoteller. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje flere ting som oplevelser og udflugter. Vil du gerne vælge en bestemt kabineklasse? Det er også muligt. Du vælger helt selv, når det kommer til at arrangere din perfekte rejse til Ringsted.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Ringsted?
Vores priser er altid lave. Men du kan få fingrene i et endnu bedre tilbud, når du booker flyrejser, hoteller og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid transparente priser og et rigtig godt udvalg.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Ringsted hos Expedia?
Expedia har adgang til 500+ flyselskaber over hele verden, så det kan du helt sikkert. Du kan bare vælge det flyselskab, der passer dig, og sammensætte din ideelle tur til Ringsted.
Kan jeg rejse til Ringsted i øjeblikket?
For at få de seneste oplysninger om rejser til Ringsted kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her finder du info om rejserestriktioner, krav til karantæne og meget mere.

Populære steder at besøge