Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia i Slagelse

Billeje i Slagelse til forretning og fritid

Slagelse er en skøn handelsby, hvor du kan finde både spændende, danske historieoplevelser og ikke mindst shopping og sjove familieaktiviteter. Uanset om du er på forretningsophold eller på ferie i Slagelse, vil du kunne finde en udlejningsbil, der passer til netop dine behov. Der er mulighed for leje af bil i Slagelse, så du kan tage familien med ud i den smukke, danske natur, som du også finder i området.

Slagelse ligger godt placeret ved E20 på Vestsjælland, så du har ikke blot mulighed for at opleve alt Slagelse by og dets nærområde har at byde på, men med billig biludlejning i Slagelse vil du også være kun omkring 90 kilometer væk fra hovedstadens mange oplevelser og tilbud.

Biludlejning i Slagelse til forretningsophold

Der er ikke noget bedre, når man er på forretningsrejse inden for Danmarks grænser end at tage toget og bruge den ekstra tid, man dermed får, til at forberede sine møder og kundebesøg. Men når du så kommer frem til din destination, vil du alligevel gerne have den fleksibilitet selv at kunne komme rundt mellem kontor, kunder og hotel. Expedia tilbyder lette og praktiske pakkeløsninger for biludlejning og hotel i Slagelse og i enhver anden destination, som dine forretningsbesøg måtte bringe dig hen. Sæt dig til rette i toget, gennemgå dine kundenotater, stig af toget i Slagelse, hent din udlejningsbil, og vær fremme hos dine kunder på ingen tid. Nemt, enkelt og praktisk.

Billig billeje i Slagelse med sjove familieoplevelser

Slagelse har mange spændende aktiviteter for familier. Har I besluttet jer for at holde ferie i Danmark, eller ønsker I bare at tage på et sjovt weekendophold, vil I kunne finde noget for alle aldersgrupper, hvad enten I er interesseret i dansk historie, sjov og underholdning eller naturoplevelser. Og med en lejebil i Slagelse kan du ikke blot komme hurtigt frem til aktiviteterne, men du vil også have en skøn fleksibilitet, hvis I trænger til at stoppe og strække benene eller finde et sted at spise frokost.

Slagelse bymidte byder på mange hyggelige caféer og restauranter, så skal der bruges tid på shopping, er det nemt at finde et sted at hvile fødderne undervejs. Skal børnene forkæles, kan I besøge Gerlev Lejepark, der har et stort legeområde med omkring 130 lege og spil fra hele Europa. Eller læg turen forbi det indendørs område Legejunglen, der blandt andet har klatrevægge, rutsjebaner og endda et piratskib. Legejunglen ligger i udkanten af det sydlige Slagelse, og Gerlev Legepark findes lidt syd for byen, men med en lejebil kan I hurtigt være fremme.

Lej en bil i Slagelse tæt på byens spændende historiske oplevelser

Er familien interesseret i dansk historie, eller er du for eksempel på kroophold med historieinteresserede venner, så vil I kunne finde mange spændende steder at besøge i Slagelse. Antvorskov Kloster er fra 1100-tallet, og her kan I tilbringe mange timer. Du finder klosteret i den sydlige del af Slagelse.

Parkér bilen i centrum af Slagelse by, og besøg Sankt Mikkels Kirke, der er fra 1300-tallet. På Slagelse Museum finder I udstillinger med handel og håndværk i byen gennem de sidste 100 år. Og så er hovedattraktionen for de historie- og underholdningsinteresserede i Slagelse nok Vikingeborgen Trelleborg, der er en ringborg fra vikingetiden. Den ligger 7 km vest for byen, så tag lejebilen, og tilbring en hyggelig eftermiddag her.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Slagelse

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Slagelse?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Slagelse.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Slagelse?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Slagelse er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Slagelse?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Slagelse?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Slagelse

Udforsk Slagelse med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!