Rejser til Slagelse 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Slagelse samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Slagelse

Vilcon Hotel & Konferencegaard
Vilcon Hotel & Konferencegaard
3 out of 5
Lorupvej 44, Slagelse, Sealand, 4200
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.045, kr pr. nat fra 29. sep. til 30. sep.
4,2/5 Very Good! (47 anmeldelser)
"Dejlige rolige og hyggelige omgivelser. Rigtig hyggelig suite. Wc’et var lidt i stykker og der var hår rundt i suiten fra forrige beboer. Ellers rigtig dejligt."

Anmeldelse fra 29. aug. 2022

Hotel Lillevang
Hotel Lillevang
3 out of 5
32 Jyllandsvej, Slagelse, 4200
Prisen er 921, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
4,1/5 Very Good! (66 anmeldelser)
"Førstehåndsindtrykket var ok; det fungerede fint med nøglen, og hotellet så rigtigt hyggeligt ud, mange fine detaljer i bygningen og et fint værelse. Men badeværelset var jeg ikke tilfreds med: Det ene håndklæde var brugt, og synligt snavset! Gardinet faldt ned, da jeg prøvede at trække for Der var ..."

Anmeldelse fra 21. aug. 2022

Only Sleep Trafikcenter
Only Sleep Trafikcenter
3 out of 5
Trafikcenter Alle 2, Slagelse, 4200
Prisen er 845, kr pr. nat fra 27. sep. til 28. sep.
3,7/5 Good! (390 anmeldelser)
God service
"God service på trods af at det er et selvbetjenings hotel. Nemt at få telefonisk kontakt til personalet, og hurtig og venlig betjening. Vi kommer gerne igen."

Anmeldelse fra 3. aug. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Slagelse?
Pakkerejserne til Slagelse, hvis priser starter fra , er en god måde at opnå besparelser. Vælg hotel, flyrejse og flere komponenter, som det passer dig, for at sammensætte en helt unik ferie.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Slagelse?
Når du kombinerer fly og hotel gennem Expedia, er det ikke bare tidsbesparende – du kan også spare penge. Det kan faktisk blive til en hel del! En pakkerejse til Slagelse gør det til en let sag at samle drømmerejsen. Med 500+ flyselskaber på verdensplan at vælge imellem bliver der intet bøvl med at finde en flyrejse, der passer til dine planer. Ydermere tilbyder vi 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over, som du kan booke. Det er da lidt af et udvalg, hvis vi selv skal sige det. Expedia bringer mere af verden inden for rækkevidde, uanset pengepungen.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Slagelse på?
Månederne er den travleste periode i Slagelse, mens som regel er mere stille. Hvis du håber på at finde et godt tilbud på din ferie til Slagelse, så overvej at kigge i måned. Det er værd at være opmærksom på, at som regel er det allerdyreste tidspunkt på året at besøge dette sted på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Slagelse?
Skønt ikke alle luftfartsselskaber annoncerer deres billetpriser tidligt, kan du generelt begynde at sammenligne international flights on Expedia op til et år frem. Her kan du sikre dig nogle rigtig gode tilbud. Hvis du skal skaffe billetter i sidste øjeblik, kan du dog stadig have heldet med dig. Nogle gange bliver billige priser tilgængelige et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Slagelse på Expedia?
Du kan vælge blandt en hvilken som helst kombination af billeje, hoteller og flyrejser. Når du har foretaget reservationen, kan du også tilføje oplevelser og aktiviteter. Vil du gerne booke en bestemt kabineklasse? Det er også nemt. Valget er kun dit, når det kommer til at kombinere din perfekte ferie i Slagelse.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Slagelse?
En pakkerejse kan skåne pengepungen i forhold til at booke alle delene af din rejse hver for sig. Kombiner eksempelvis flyrejser, hoteller og billeje, og spar en net sum. Uanset hvordan dine rejseplaner ser ud, er der helt sikkert en pakkerejse, der passer til dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Slagelse hos Expedia?
Med en pakkerejse er det altid dig, der bestemmer. Uanset om du vil flyve til Slagelse på økonomiklasse eller første klasse, så er det bare at vælge mellem mulighederne. Expedia har adgang til 500+ flypartnere fra hele verden.
Kan jeg rejse til Slagelse i øjeblikket?
Find oplysninger vedrørende rejserestriktioner, karantænekrav med mere for rejser til Slagelse ved at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver.

Populære steder at besøge