Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Billeje Køge – oplevelser fra første parket

Billeje i Køge er et godt udgangspunkt for din ferie med familien eller din road trip med vennerne. Med en udlejningsbil kommer I ubesværet rundt til de aktiviteter og seværdigheder, I ønsker at opleve. Benyt jer af den frihed, som en lejebil fra Køge giver jer. Spild ikke tiden med at vente på offentlig transport, men start dagen, når det passer jer.

Med biludlejning i Køge har I udsigt til fantastiske oplevelser i byen og nærområderne fra første parket. Køge er en by, der på én og samme tid rummer historie og et moderne bymiljø. Derudover er der let adgang til to motorveje, E20 og E47/E55, så I uden besvær kan køre på opdagelse i jeres lejebil.

Lejebil til Køge fra Kastrup Lufthavn

Planlægger I jeres tur til Køge i god tid, kan I være heldige at finde billige flybilletter. Når I skal med fly til Køge, skal I booke jeres flybilletter til Kastrup Lufthavn. Herfra har I mulighed for at leje bil til Køge. Køreturen varer ca. en halv times tid, og I er dermed vel ankommet til jeres hotel i Køge. Undersøg da på forhånd om hotellet tilbyder parkeringsfaciliteter, så I slipper for ekstra omkostninger og for at køre rundt og lede efter parkeringspladser.

Leje af bil i Køge – perfekt til børnefamilien

Det kan være, at I ikke har brug for at leje bil i starten af ferien, men måske ønsker at gøre brug af billeje efter jeres ankomst. I så fald er der bestemt også mulighed for at finde billig biludlejning i Køge. Det kan være, at børnene hiver i jer for at komme lidt væk fra shopping og sightseeing i Køges kulturhistoriske bymidte, og så er en udlejningsbil med børnene på bagsædet en nem måde at komme rundt på. Et ophold i Køge byder nemlig på masser af sjove aktiviteter for børnefamilier. Kør f.eks. til Køge Svømmeland, som har mange forskellige bassiner, vandrutsjebane, klatrevæg, vipper, saunaer og meget mere, eller slip fantasien løs i Kjøge Mini-By, hvor I går mellem de gamle huse i størrelsesforholdet 1:10.

Kom tæt på den østsjællandske natur med billig billeje i Køge

Køge er en hyggelig by, som byder på en moderne bymidte med gode shoppingmuligheder og hyggelige, trendy caféer og restauranter i og omkring Køge Torv. Samtidig præges byen af dens mange år som købstad, hvilket bl.a. ses i den gamle bydel med charmerende bygninger og bindingsværkshuse, den velbevarede kirke, Sct. Nicolai Kirke, og den flotte statue af Frederik VII midt på Køge Torv. Når I har oplevet Køges interessante bymidte, er det også værd at tage på udflugter uden for byen. Tag en tur i jeres lejebil fra Køge og ud i naturen. Besøg f.eks. de dejlige, brede strande langs Køgebugten. Hertil byder bugten på unikke naturoplevelser i skove og ved åer og søer, hvor der bl.a. er mulighed for kanosejlads og fiskeri. Oplevelserne i og omkring Køge er mange, så book din lejebil til Køgeferien, og vær godt kørende.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Køge

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Køge?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Køge.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Køge?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Køge er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Køge?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Køge?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Køge

Udforsk Køge med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!