Rejser til Køge 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Køge samlet, og spar penge

Strandferie i Køge

Gør dig klar til at udleve alle dine drømme under din ferie i Køge. Tag en romantisk gåtur, nyd den fantastiske havudsigt, og saml et par fine skaller på din rejse til Køge. Blot 1 km fra centrum finder du Køge Strand, som er et populært udflugtsmål for mange besøgende. Se nærmere på vores pakkerejser til Køge, og se, hvordan rejsebudgettet kan række endnu længere!

Godt at vide om Køge

  • Hvis din version af en drømmeferie inkluderer en frisk havbrise og gåture langs kysten, kan du se nærmere på vores strandhoteller i Køge. Du vil glemme alt om hverdagens anstrengelser på disse overnatningssteder.
  • Private ferieboliger er også populære overnatningssteder blandt rejsende, der planlægger en ferie i Køge. To gode eksempler er Luxurious Holiday Home in Stroby Egede Near Sea og 2 Bedroom Accommodation in Køge.
  • Køge har et indbyggertal på godt og vel 33.900. Hvorfor ikke tage ud for at tale med nogle stykker? Det er en god måde at få nogle gode tips på. Du kan også tjekke vores side med oplevelser i Køge.
  • Tilbud på rejser til Køge er en fantastisk måde at spare penge på til uforglemmelige oplevelser. Seværdigheder som Køge Strand, Vallø Slot og Det Gamle Hus bør være i toppen af dit program.

Mest populære hoteller i Køge

Comwell Køge Strand
Comwell Køge Strand
4 out of 5
Strandvejen 111, Koge, 4600
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.038, kr pr. nat fra 19. okt. til 20. okt.
4,1/5 Very Good! (997 anmeldelser)
"Dejlig hotel, vel beliggende, dejlig morgenmad, søde mennesker. I skal se på ind chekking, personalet stå bag en stor skærm, hvor man ikke kan se dem, og man føler sig faktisk ikke velkommen"

Anmeldelse fra 7. sep. 2022

Zleep Hotel Køge
Zleep Hotel Køge
3 out of 5
Toldbodvej 20, Koge, 4600
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 874, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
3,7/5 Good! (256 anmeldelser)
"Jeg boede der fordi Jeg skulle til køge fest uge så det var mest beliggende jeg gik efter den var top men ellers var der mange mangler lige fra wc papir og kaffe til morgenmaden"

Anmeldelse fra 5. sep. 2022

AD Apartment
AD Apartment
3.5 out of 5
1 Borgegårdsvej, Koge, 4600
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 742, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,3/5 Excellent! (54 anmeldelser)
Roligt og afslappende
"Boet der ifm flytning, så skønt der var mulighed for at tilkøbe ophold i udendørs spa, kan varmt anbefales"

Anmeldelse fra 2. apr. 2021

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Køge?
Det er bare om at holde dig klar, for en ferie til Køge starter fra bare . Når du samler hotel, flyrejse og udlejningsbil i én pakkerejse, kan du opnå de bedste tilbud.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Køge?
Det gælder om at samle de enkelte elementer. Hoteller, flyrejser og udlejningsbil – kombiner det, du har brug for, i en pakkerejse til Køge, og opnå besparelser. Få endnu større rabat, når du tilføjer flere elementer, såsom udflugter eller oplevelser, til din reservation. Men det er langt fra det mest imponerende ved det hele. Du har friheden til selv at skræddersy din rejse, helt som du vil have det. Vi tilbyder 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder i hele verden, så alle kan komme afsted og opfylde feriedrømmene.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Køge på?
Hvis dit budget ikke er så stort, er den bedste måned at lægge vejen forbi Køge. Til sammenligning er den dyreste måned, hvor du kan forvente at betale mere, hvis du besøger stedet der. Hvis du hellere vil være fri for alt for mange mennesker, skal du overveje at rejse i . Det har dog også en særlig charme at rejse i højsæsonen. Køge har virkelig meget at byde på i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Køge?
Skønt ikke alle luftfartsselskaber annoncerer deres billetpriser tidligt, kan du som regel begynde at sammenligne international flights on Expedia op til et år frem. Her kan du få fat på nogle utrolige tilbud. Hvis du er lidt sent ude, kan du dog være heldig. Nogle gange dukker billige priser op kun få uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Køge på Expedia?
Fra flyrejser og hoteller til udlejningsbiler – Expedia kan hjælpe dig med at sammensætte en pakkerejse til Køge, som er ideel til dig. Skal du på ferie i en uge eller mere? Overvej at booke en pakkerejse med fly, hotel og billeje. Hvis du bare skal på en smuttur, passer et tilbud med hotel og fly måske bedre til dig. Du kan også tilføje udflugter og oplevelser, når du har foretaget reservationen. Vores pakkerejser gør det nemt at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Køge?
En pakkerejse kan skåne pengepungen i forhold til at booke alle delene af din tur separat. Kombiner eksempelvis flyrejser, hoteller og billeje, og opnå fine besparelser. Uanset hvilken slags ferie du planlægger, er der helt sikkert en pakkerejse til dit budget.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Køge hos Expedia?
Med en pakkerejse er det altid dig, der bestemmer. Uanset om du ønsker at flyve til Køge på første eller økonomiklasse, så er det bare at vælge mellem flymulighederne. Expedia har adgang til 500+ flypartnere fra hele verden.
Kan jeg rejse til Køge i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det oplagte sted at få de nyeste oplysninger om rejserestriktioner og karantænekrav for Køge.

Populære steder at besøge