Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

KøgeDanmark

Besøg Østsjælland, og nyd en dejlig ferie eller et weekendophold i Køge. Her venter dig skønne oplevelser og spændende tilbud til enhver smag.

Når du rejser til Køge, er der mulighed for at nyde vandet og bugten samt dens historiske betydning for byen og egnen. Du finder både historie, kunst, kultur og natur, som giver masser af indhold til din ferie.

Køge ligger i bunden af Køge Bugt ved udmundingen af Køge Å, hvilket giver anledning til dejlige oplevelser i og på vandet. De to strande, Køge Nordstrand og Køge Sydstrand, er skønne badesteder med de faciliteter, du kan forvente ved en badestrand. Ved Køge Nordstrand finder du også Køge Marina, hvor du kan nyde sejlbådene samt flere restauranter og butikker. I Det Grønne Hus kan du leje kanoer og sejle op ad Køge Å eller låne cykler til en køretur rundt i byen eller området.

Køge er en middelalderby, der er anlagt efter kongeligt bud med ønske om etablering af en by på det nærmeste sted syd for København med mulighed for en havn. På din rejse til Køge finder du mange fortidslevn, som du blandt andet kan opleve på Køge Museum, der ligger i den gamle købmandsgård fra år 1619.

Hvis du interesserer dig for kunst og kultur, må du ikke gå glip af KØS, som er et museum for kunst i det offentlige rum og et af de få af sin art i verden. Ud over fremvisning af værker, skitser og forarbejder finder du skiftende udstillinger, der sætter spørgsmålstegn ved kunstens rolle i den offentlige debat og samfundsudvikling. Her får du en oplevelse med stof til eftertanke, der ikke findes andre steder i Danmark. Kig også ind i museets butik med fine kvalitetsvarer.

Besøg også Køge Maritime Modelbyggerlaug, hvor du kan opleve modeller af skibene, der deltog i Slagene i Køge Bugt. Det er et arbejdende værksted, hvor der stadig bygges modeller af kendte skibe. I udstillingen kan du også se dele af Linieskibet Dannebroge, hvis vrag stadig ligger på bunden af Køge Bugt.

Tag til Køge, og nyd byens mange tilbud, som er meget forskelligartede. Her kan du dase på stranden eller gå på kunstmuseum, ligesom du har mulighed for at udforske historien.

Mest populære hoteller i Køge

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Niels Juel
Hotel Niels Juel
4 out of 5
Toldbodvej 20, Køge
Prisen er DKK 1.175 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Køge, kun 15 minutters gang fra Køge Strand, Køge Museum og Køge Skitsesamling. Derudover ligger Sankt Nikolai Kirke og Køge ...

3.7/5Good! (142 anmeldelser)

"Hotel med god beliggenhed og venligt personale. Trælse dyner, der burde være udskiftet for længst, dårligt lys på badeværelset og intetsigende morgenmad"…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

Hotel Niels Juel
Comwell Køge Strand
Comwell Køge Strand
4 out of 5
Strandvejen 111, Køge
Prisen er DKK 878 pr. nat

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger ved vandet, kun 2 km fra Køge Strand, Køge Museum og Køge Skitsesamling. Derudover ligger Køge Bugt og Sankt Nikolai ...

4/5Very Good! (705 anmeldelser)

"Rigtig god service og meget imødekommende reception. Ganske god morgenmad. Klart en af de bedre steder at tage en overnatning, så det kan anbefales :-)"…"

Anmeldelse fra 26. jan. 2020

Comwell Køge Strand
AD Apartment
AD Apartment
3.5 out of 5
1 Borgegårdsvej, Køge
Prisen er DKK 505 pr. nat

Dette lejlighedskompleks med spa ligger i Køge, kun 5 km fra Sankt Nikolai Kirke, Køge Skitsesamling og Køge Museum. Derudover ligger Køge Bugt og Køge Strand ...

4.3/5Excellent! (40 anmeldelser)

"Der var det vi havde brug for, rummelig lejlighed, rent og pænt, så OK"…"

Anmeldelse fra 27. dec. 2019

AD Apartment