Biludlejning Nykøbing Falster

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Nykøbing Falster

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Nykøbing Falster

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Nykøbing Falster
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i Nykøbing Falster?
Daglige lejepriser ligger helt ned til i denne uge. Med sådan et prisniveau er det overkommeligt og bekvemt at komme omkring i Nykøbing Falster i egen bil for at se seværdighederne.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Nykøbing Falster?
Hvis du afbestiller din udlejningsbil mindst seks timer inden afhentning, bør du have mulighed for at få dine penge tilbage. Dette er dog ikke altid en selvfølge. Du kan med fordel tjekke din rejseplan og afbestillingspolitikken. Er du stadig i tvivl? Så kontakt vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Nykøbing Falster?
Nem at parkere, til at betale og en god benzinøkonomi. Det er blot nogle af årsagerne til, at kompakte biler er førstevalget i Nykøbing Falster. Den mindre størrelse gør dem perfekte til at køre rundt i byen. De egner sig godt til solorejsende, par og andre på et begrænset budget. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvordan du vil komme omkring. Du kan vælge noget mindre, som en økonomi- eller minibil, eller gå efter lidt mere plads med en mellemstor eller stor bil. Skal der mere luksus til? Så se vores premiummuligheder.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Nykøbing Falster?
Når du har en udlejningsbil til rådighed, er det en smal sag at opleve det omkringliggende område. Nykøbing Falster er et oplagt sted at begynde, men der er endnu mere at udforske i området. Hent nøglerne til køretøjet, kom kufferten i bagagerummet, og drag mod disse andre dejlige steder:

  • København huser masser af attraktioner og ligger omtrent 110 km fra Nykøbing Falster. Første stop på rejseplanen? Du kan overveje at lægge vejen forbi Tivoli, der er et af højdepunkterne i byen.
  • En anden destination, der er populær blandt rejsende, er Odense, der ligger omkring 120 km væk. Hans Christian Andersen Museum er kun en af mange årsager til, at folk elsker dette sted.
  • Læg lidt afstand mellem dig og byens travlhed og larm ved Råbjerg Mile. Dette sted ligger omkring 330 km fra Nykøbing Falster og er oplagt til at vende tilbage til naturen.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Nykøbing Falster hos Expedia?
Med alt fra vores eksklusive tilbud til vores medlemspriser og loyalitetsprogrammer kan du opnå gode besparelser, når du lejer din bil hos Expedia. Og med biludlejningsfirmaer i Nykøbing Falster at vælge imellem har du et omfattende udvalg, når det kommer til at finde dit ideelle køretøj. Vi har dog ikke kun fantastiske priser på billeje. Flyrejser, hoteller og oplevelser kan føjes til din rejseplan for at sammensætte din helt personlige pakkerejse til Nykøbing Falster. Spar mere, når du booker mere!
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Nykøbing Falster hos Expedia?
Lige meget hvilken biltype du er interesseret i, kan Expedia hjælpe dig med at finde det bedste tilbud. Sammenlign tilbud fra populære biludlejningsfirmaer, og vælg det køretøj, der passer bedst til dig. Vil du gerne køre ud i det blå med endnu større besparelser? Saml din reservation af billeje i Nykøbing Falster med en flyrejse eller et hotel.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Nykøbing Falster?
Minimumsalderen for at booke en udlejningsbil i Nykøbing Falster er 21 år. Der opkræves normalt et gebyr for unge førere, så undersøg reglerne på forhånd, og tag højde for eventuelle omkostninger i dit rejsebudget. Der kan også være begrænsninger for, hvilke biltyper der kan lejes ud til unge førere. Nogle selskaber udlejer måske kun små og mellemstore biler til unge. Kravene varierer alt efter selskabet, så sørg for at læse det med småt.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Nykøbing Falster?
De fleste biludlejningsfirmaer skal bruge to ting – et gyldigt kørekort og dit kreditkort. Hvis du ikke ønsker at købe udbyderens forsikring, skal du muligvis også fremvise dokumentation for din egen forsikring. Læs lejebetingelserne, så du er klar over, hvad du skal medbringe, når du henter bilen.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Nykøbing Falster?
Vi har tjekket priserne i løbet af de sidste syv dage, og den billigste dagspris var . Det næstbedste tilbud på en udlejningsbil i Nykøbing Falster var per dag.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Nykøbing Falster?
Uanset om du planlægger at blive i Nykøbing Falster i en længere periode eller udforske omgivelserne, kan du nemt finde langtidsleje af biler med Expedia. Indtast dine rejseoplysninger samt afhentnings- og afleveringssteder, så hjælper vi dig med at finde fremragende tilbud på langtidsleje af biler.
Hvor finder jeg billeje i Nykøbing Falster, hvis jeg er under 25 år?
Hvorvidt du kan leje et køretøj i Nykøbing Falster, hvis du er under 25, afhænger ofte af, hvilket biludlejningsfirma du vælger. Nogle selskaber pålægger et gebyr for førere mellem 21 og 24 år, alt imens andre udbydere muligvis ikke har yderligere omkostninger for denne aldersgruppe. Det er vigtigt at læse vilkårene og betingelserne for dit valgte biludlejningsfirma for at slippe for yderligere gebyrer ved afhentning.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Nykøbing Falster?
For at finde alle de nødvendige oplysninger om forsikring skal du sørge for at tjekke udbyderens vilkår og betingelser grundigt, inden du tager en beslutning.