Rejser til Nykøbing Falster 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Nykøbing Falster samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Nykøbing Falster

Hotel Falster
Hotel Falster
3 out of 5
Stubbekøbingvej 150, Nykobing Falster, 4800
Prisen er 1.055, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,1/5 Very Good! (326 anmeldelser)
"Rigtig dejlig hotel fantastisk morgenmad det er ikke den ting der ikke er der det var helt vildt vi var rigtig glade for at være på Falster hotel det var en god oplevelse som de vil anbefale til andre"

Anmeldelse fra 30. jul. 2022

Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast
Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast
2.5 out of 5
Ny Kirstinebergvej 7, Nykobing Falster, 4800
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 875, kr pr. nat fra 27. sep. til 28. sep.
4,6/5 Exceptional! (176 anmeldelser)
Meget behageligt.
"Fint rum, god seng, stuen var hyggelig og morgenmaden var særdeles fin."

Anmeldelse fra 18. sep. 2022

OM house
OM house
2.5 out of 5
Bellingegaardsvej 7, Nykobing Falster, 4800
4/5 Very Good! (41 anmeldelser)
Super sted med miljø.
"Havde brug for et billigt overnatnings sted og Bellingegaard opfyldte alle vores behov. Et hyggelig sted med en god seng skøn morgen mad og flinke værter."

Anmeldelse fra 13. feb. 2021

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Nykøbing Falster?
Udform din pakkerejse til Nykøbing Falster fra en pris så lav som . Vælg mellem enhver kombination af udlejningsbil, flyrejse og hotel for at forme lige den rejse, du har gået og tænkt på. Husk at tilføje lidt oplevelser!
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Nykøbing Falster?
En af de nemmeste måder at spare penge (og også tid) på er at kombinere dine reservationer gennem Expedia. Flyrejser, oplevelser, hoteller og biludlejning – vi tilbyder det hele. Du kan håndplukke den kombination, der passer dig bedst, og opnå besparelser. Vi er selvfølgelig godt klar over, at der ikke er en pakkerejse, som fungerer for alle. Derfor tilbyder vi 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele verden, så du kan skabe din personligt tilpassede ferie til Nykøbing Falster.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Nykøbing Falster på?
Hvis det har førsteprioritet at spare på udgifterne, er det bedste tidspunkt at holde ferie i Nykøbing Falster på. I ligger priserne som regel højt, så det vil kunne mærkes i budgettet, hvis du planlægger turen der. Månederne anses for at være højsæson, så det er ofte her, at der sker mest på destinationen. Ellers kan du overveje , hvis du foretrækker en roligere ferie.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Nykøbing Falster?
Hvis du vil have fingrene i nogle gode priser, bør du være tidligt ude. Luftfartsselskaber begynder typisk at sælge flybilletter samt nogle af de laveste priser ca. 12 måneder frem. Hoteller, billeje og oplevelser bør også bookes i god tid, så du kan undgå skuffelser. Hvis du har brug for en ferie i Nykøbing Falster i sidste øjeblik, finder du altid masser af fremragende tilbud på Expedia. Book din rejse i dag!
Hvad inkluderer pakkerejser til Nykøbing Falster på Expedia?
Fra flybilletter og hoteller til udlejningsbiler – Expedia kan hjælpe dig med at sammensætte en pakkerejse til Nykøbing Falster, som fungerer for dig. Skal du være væk i et par uger? Overvej at booke en pakkerejse med fly, hotel og billeje. Hvis du bare skal på et forlænget weekendophold, passer et tilbud med hotel og flybilletter måske bedre til dig. Du kan også tilføjer oplevelser, når du har booket. Vores pakkerejser gør det nemt at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Nykøbing Falster?
En pakkerejse kan være et billigere alternativ til at booke alle delene af din tur separat. Kombiner eksempelvis hoteller, flyrejse og billeje, og spar et pænt beløb. Uanset hvilken type ferie du har i tankerne, finder du uden tvivl en pakkerejse, der passer til dit budget.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Nykøbing Falster hos Expedia?
Med en pakkerejse kan du fuldstændigt selv bestemme. Uanset om du går efter at flyve til Nykøbing Falster på økonomiklasse eller måske første klasse, så er det bare at vælge mellem mulighederne. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber over hele verden.
Kan jeg rejse til Nykøbing Falster i øjeblikket?
Du finder oplysninger vedrørende rejserestriktioner, karantænekrav og mange andre emner for rejser til Nykøbing Falster ved at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver.

Populære steder at besøge