Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

NæstvedDenmark

Besøg eventyrslottet på Gavnø, få sol og sommer på Enø, slå jer løs i BonBon-Land, og slap af med shopping, koncerter og kultur i den hyggelige handelsby ved vandet.

Rejser du til Næstved på ferie, kan du roligt indstille dig på, at det bliver svært at vælge dagens program. Den hyggelige sydsjællandske by lokker nemlig med en overflod af oplevelser og aktiviteter, lige fra idylliske øer og smukke strande til pulserende byliv og kendte familieattraktioner.

Tag på ferie i Næstved, og glæd dig til shopping og caféhygge i Sydsjællands største by. Her finder du masser af spændende butikker, ligesom byen har et levende natte- og kulturliv. Kom til koncerter med tidens nyeste navne på spillestederne Vershuset, Ny Ridehus og Musikstalden, eller oplev de største sportsbrag på Næstved Arena. Vil du selv ud på banen, kan du besøge Næstved Bowlingcenter, der lokker med blandt andet topmoderne bowlingbaner, DJs, poolborde og airhockey.

Er du mere til slotsromantik og bugnende blomsterbede så langt øjet rækker, så tag en tur forbi øen Gavnø syd for Næstved. Her finder du eventyrslottet Gavnø Slot, som er omgivet af den lige så eventyrlige slotspark med eksotiske sommerfugle, sansehave og rosenhave. Til de små er der sørøverland og klappedyr, mens de lidt større kan boltre sig i trætopbanen Gavnø Go Fly. De helt store kan aflægge Slotsbryggeriet Gavnø et besøg.

Har du endnu ikke fået nok af ø-idyl på din ferie i Næstved, kan du besøge den nærliggende halvø Enø. Her finder du en af Sydsjællands bedste badestrande, ligesom den gamle fiskerby Karrebæksminde kræser om de besøgende med fiskespecialiteter og hyggelig havnestemning. Området er perfekt til cykel- og vandreture, ligesom den rolige fjord indbyder til fisketure og krabbefiskeri.

Planlægger du en længere ferie eller et weekendophold i Næstved med hele familien, kommer I ikke uden om BonBon-Land. Den kendte forlystelsespark nås nemt med regionaltoget mellem Næstved og Roskilde, og lokker med forlystelser for hele familien. Måske kan mor og far så til gengæld få indført et besøg på Næstved Museum, der både viser dansk brugskunst og vikingelevn i to forskellige museumsbygninger.

Din rejse til Næstved kan kort sagt udformes helt efter dine interesser, for byen har det hele og mere til. Vi ses i Næstved!

Mest populære hoteller i Næstved

Hotel Vinhuset
Hotel Vinhuset
3 out of 5
Sct Peders Kirkeplads 4, Næstved
Prisen er DKK 865 pr. nat fra 8. feb. til 9. feb.

Dette hotel ligger i hjertet af Næstved, kun 5 minutters gang fra Skt. Peters Kirke og Næstved Museum. Derudover ligger Herlufsholm Kirke 2,2 km derfra. Du kan ...

3.6/5Good! (553 anmeldelser)

"Ligger super godt tæt på byen og s-tog og de er meget d"…"

Anmeldelse fra 10. dec. 2020

Hotel Vinhuset
Quistgaarden Bed & Breakfast
Quistgaarden Bed & Breakfast
3 out of 5
Vestervej 7, Næstved, Næstved
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ved stranden ligger i Næstved, ca. 20 km fra Enø strand, Næstved Museum og Skt. Peters Kirke. Derudover ligger Herlufsholm Kirke og Gavno ...

4.6/5Wonderful! (20 anmeldelser)

"Fantastisk oplevelse, dejlig morgenmad Eneste minus var hovedpuder, lidt banalt😉"…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2020

Quistgaarden Bed & Breakfast
Hotel Kirstine
Hotel Kirstine
4 out of 5
Købmagergade 20, Næstved
Prisen er DKK 1.075 pr. nat fra 8. feb. til 9. feb.

Dette hotel ligger i Næstved, kun 10 minutters gang fra Skt. Peters Kirke og Næstved Museum. Derudover ligger Herlufsholm Kirke 2,5 km derfra. Du kan desuden ...

4.5/5Wonderful! (217 anmeldelser)
Overordnet god oplevelse

"Dejligt hotel, hyggelige værelser, super morgenmad. Det ville være rart hvis der var skruet op for varmen ved ankomst, det var en kølig dag vi ankom og det kunne mærkes på temperaturen på værelset"…"

Anmeldelse fra 16. okt. 2020

Hotel Kirstine
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Næstved

Køge Bed and Kitchen-Apartment
Køge Bed and Kitchen-Apartment
3.5 out of 5
38 Glæisersvej, Køge, Roskilde Copenhagen Zealand
Prisen er DKK 1.000 pr. nat fra 24. jan. til 25. jan.

Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Køge, kun 10 minutters gang fra Sankt Nikolai Kirke og Køge Museum. Derudover ligger ...

3.2/5 (6 anmeldelser)
You Have to Stay Here

"This space was great! Plenty of room for the family to spread out, very clean. The town is small and very nice. Would definately stay here again!"…"

Anmeldelse fra 3. aug. 2019

Køge Bed and Kitchen-Apartment
Hotel Residens Møen
Hotel Residens Møen
3 out of 5
Langelinie 44, Stege
Prisen er DKK 775 pr. nat fra 24. jan. til 25. jan.

Dette lejlighedshotel ved stranden ligger i hjertet af Stege, kun 2 km fra Stege Kirke og Thorsvangs Samlermuseum. Derudover ligger Nyord og Kalvehave Labyrintpark ...

4.4/5Excellent! (180 anmeldelser)
Skønt sted

"Vi har været 4 personer som har haft en overnatning på stedet. Værelserne er meget fine og pæne rene. Vi tilkøbte morgenmad som var meget lækkert og Corona venligt anlagt."…"

Anmeldelse fra 13. okt. 2020

Hotel Residens Møen
AD Apartment
AD Apartment
3.5 out of 5
1 Borgegårdsvej, Køge
Prisen er DKK 625 pr. nat fra 28. jan. til 29. jan.

Dette lejlighedskompleks med spa ligger i Køge, kun 5 km fra Sankt Nikolai Kirke, Køge Skitsesamling og Køge Museum. Derudover ligger Køge Nordstrand og Køge ...

4.2/5Excellent! (49 anmeldelser)

"Alt meget fin, dog en del støj fra motorvej"…"

Anmeldelse fra 6. aug. 2020

AD Apartment
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
00

Byer i nærheden af Næstved