Næstved

Rejseguide
Næstved
Besøg eventyrslottet på Gavnø, få sol og sommer på Enø, slå jer løs i BonBon-Land, og slap af med shopping, koncerter og kultur i den hyggelige handelsby ved vandet.

Rejser du til Næstved på ferie, kan du roligt indstille dig på, at det bliver svært at vælge dagens program. Den hyggelige sydsjællandske by lokker nemlig med en overflod af oplevelser og aktiviteter, lige fra idylliske øer og smukke strande til pulserende byliv og kendte familieattraktioner.Tag på ferie i Næstved, og glæd dig til shopping og caféhygge i Sydsjællands største by. Her finder du masser af spændende butikker, ligesom byen har et levende natte- og kulturliv. Kom til koncerter med tidens nyeste navne på spillestederne Vershuset, Ny Ridehus og Musikstalden, eller oplev de største sportsbrag på Næstved Arena. Vil du selv ud på banen, kan du besøge Næstved Bowlingcenter, der lokker med blandt andet topmoderne bowlingbaner, DJs, poolborde og airhockey.Er du mere til slotsromantik og bugnende blomsterbede så langt øjet rækker, så tag en tur forbi øen Gavnø syd for Næstved. Her finder du eventyrslottet Gavnø Slot, som er omgivet af den lige så eventyrlige slotspark med eksotiske sommerfugle, sansehave og rosenhave. Til de små er der sørøverland og klappedyr, mens de lidt større kan boltre sig i trætopbanen Gavnø Go Fly. De helt store kan aflægge Slotsbryggeriet Gavnø et besøg.Har du endnu ikke fået nok af ø-idyl på din ferie i Næstved, kan du besøge den nærliggende halvø Enø. Her finder du en af Sydsjællands bedste badestrande, ligesom den gamle fiskerby Karrebæksminde kræser om de besøgende med fiskespecialiteter og hyggelig havnestemning. Området er perfekt til cykel- og vandreture, ligesom den rolige fjord indbyder til fisketure og krabbefiskeri.Planlægger du en længere ferie eller et weekendophold i Næstved med hele familien, kommer I ikke uden om BonBon-Land. Den kendte forlystelsespark nås nemt med regionaltoget mellem Næstved og Roskilde, og lokker med forlystelser for hele familien. Måske kan mor og far så til gengæld få indført et besøg på Næstved Museum, der både viser dansk brugskunst og vikingelevn i to forskellige museumsbygninger.Din rejse til Næstved kan kort sagt udformes helt efter dine interesser, for byen har det hele og mere til. Vi ses i Næstved!

Hvor kan jeg overnatte i Næstved

Default Image

Basnæs

Basnæs byder muligvis ikke på mange store seværdigheder, men du kan besøge Vejlo Kirke og Gavnø Slot, der begge ligger i nærheden.

Basnæs
Hotel Vinhuset
Hotel Vinhuset
3 out of 5
Sct Peders Kirkeplads 4, Naestved
Prisen er 1.008 kr. pr. nat fra 9. jul. til 10. jul.
1.008 kr.
pr. nat
9. jul. – 10. jul.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Næstved, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære ...
7,6/10 Good! (1.000 anmeldelser)
Hotel Vinhuset
"Et super fint og hyggeligt hotel. En fin morgenmadsbuffet"

Anmeldelse fra 18. maj 2024

Hotel Vinhuset