Rejser til Næstved 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Næstved samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Næstved

Hotel Vinhuset
Hotel Vinhuset
3 out of 5
Sct Peders Kirkeplads 4, Naestved, 4700
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.096, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
3,7/5 Good! (780 anmeldelser)
Vennepar på weekendtur
"Vi havde bestilt en lejlighed til 7 Pers. Synd at det ene værelse kun havde en enkeltseng og at den ene dobbeltseng var i stuen. Dejligt med 2 badeværelser. Kunne godt være bedre rengjort ( slikpapir under sengene). Dejligt med bordventilationer i alle værelser. God morgenmad."

Anmeldelse fra 15. aug. 2022

Hotel Menstrup Kro
Hotel Menstrup Kro
3 out of 5
Menstrup Bygade 29, Naestved, 4700
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 999, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
3,2/5 (379 anmeldelser)
Ris og ros
"Udenomsarealet kunne godt blive friske lidt op. Dejlig mad og ok værelse."

Anmeldelse fra 7. jul. 2022

Hotel Kirstine
Hotel Kirstine
4 out of 5
Købmagergade 20, Naestved, 4700
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.200, kr pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
4,5/5 Wonderful! (469 anmeldelser)
"Meget positiv oplevelse Hyggeligt hotel Flink personale"

Anmeldelse fra 7. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Næstved?
Det er bare om at holde dig klar, for en ferie til Næstved starter fra kun . Når du samler flyrejse, hotel og udlejningsbil i en pakke, kan du nyde godt af de bedste priser.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Næstved?
Forestil dig lige alt det, du kunne gøre i Næstved med nogle ekstra penge. Hvis du samler dine forskellige reservationer i et pakketilbud, så kan du faktisk opnå besparelser. Der er et bredt udbud at vælge imellem, når du booker hos Expedia. Du kan vælge mellem 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder verden over. Uanset om rejsen er med hele den pukkelryggede eller alene, så kan det være smartere at arrangere det som en pakkerejse til Næstved.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Næstved?
Hotel Menstrup Kro udgør et oplagt udgangspunkt for din rejse til Menstrup. Quistgaarden Bed & Breakfast er et andet favoritbud, der ligger i området Spjellerup.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Næstved på?
Hvis du prioriterer at spare penge, er det bedste tidspunkt at aflægge visit i Næstved på. I ligger priserne højt, så det vil kunne mærkes i budgettet, hvis du planlægger turen der. Månederne anses for at være højsæson, så det er ofte på dette tidspunkt, at der sker mest på destinationen. Ellers kan du overveje , hvis du foretrækker et lidt mere roligt eventyr.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Næstved?
Det hele afhænger af luftfartsselskabet, men du kan normalt finde internationale flyrejser på Expedia op til 12 måneder frem. Selvom det er en god idé at booke i god tid, kan heldige rejsende nogle gange finde en billigere flyrejse kun få uger inden rejsen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Næstved på Expedia?
På Expedia kan du udvælge enhver kombination af billeje, hoteller og flyrejser for at sammensætte din perfekte pakkerejse til Næstved. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje sjove ting som oplevelser og udflugter. Glem ikke, at jo mere du køber, jo mere kan du spare!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Næstved?
Vores priser er allerede lave. Men du kan opnå et endnu bedre tilbud, hvis du booker flyrejser, hoteller og billeje samlet. Med en pakkerejse hos Expedia får du altid transparente priser og et væld af muligheder.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Næstved hos Expedia?
Med en pakkerejse er det dig, der bestemmer. Uanset om du foretrækker at flyve til Næstved på økonomiklasse eller første klasse, så er det bare at vælge mellem mulighederne. Expedia har adgang til 500+ flypartnere fra hele verden.
Kan jeg rejse til Næstved i øjeblikket?
For at få de seneste oplysninger om rejser til Næstved kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du finde information om krav til karantæne, rejserestriktioner m.m.

Populære steder at besøge