Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller i Næstved

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Næstved

Krebshuset & Kelz0rdk
3 out of 5
87 Ringstedvej, Sorø
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 649
pr. nat
3. apr. – 4. apr.
25.88 km fra centrum
3.4/5 (40 anmeldelser)
Rimeligt hotel.

"Pænt hotel. Dog havde restauranten lukket mens vi var der, det var vi ikke blevet oplyst om på forhånd. Der var intet bord eller aircondition på værelset. Skøn beliggenhed og 5 min. gang ned til Tuel sø. Dog nogen bilstøj fra Ringstedvejen, hvis du har åbne vinduer. Super hurtig gratis wifi. Mogenmaden ..."…"

Anmeldelse fra 15. jul. 2019

Krebshuset & Kelz0rdk
NyGammelsø Bed and Breakfast
3 out of 5
Grønsundvej 251, Damsholte, Stege
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 525
pr. nat
3. apr. – 4. apr.
43.47 km fra centrum
3.8/5Good! (38 anmeldelser)
Tilfreds

"Fin service venlig folk"…"

Anmeldelse fra 26. aug. 2019

NyGammelsø Bed and Breakfast
Kirsebærkroen
3 out of 5
Kirsebaervej 1, Præstø
DKK 645
pr. nat
3. apr. – 4. apr.
22.74 km fra centrum
4.1/5Very Good! (243 anmeldelser)

"Ialt et ok sted dejlig beliggenhed, fin natur, tæt på vand hvor man kan gå dejlige ture."…"

Anmeldelse fra 3. nov. 2019

Kirsebærkroen
Hotel Sørup Herregaard
4 out of 5
Sørupvej 26, Ringsted, Sjælland
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 989
pr. nat
3. apr. – 4. apr.
17.45 km fra centrum
3.9/5Very Good! (260 anmeldelser)

"Super hyggeligt sted med masser af ro. Maden var fantastisk. Sengene er dog alt for bløde og ikke en særlig god kvalitet. Overordnet så er det et sted vi helt sikkert vil besøge igen."…"

Anmeldelse fra 20. jan. 2020

Hotel Sørup Herregaard
Quistgaarden Bed & Breakfast
3 out of 5
Vestervej 7, Næstved, Næstved
DKK 560
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
13.63 km fra centrum
4.7/5Exceptional! (7 anmeldelser)

"smukt beliggende og imødekommende sted med et værtspar, der - trods travlhed - har tid til deres gæster -"…"

Anmeldelse fra 4. nov. 2019

Quistgaarden Bed & Breakfast
Comwell Korsør
4 out of 5
Ørnumvej 6, Korsør
DKK 998
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
41.01 km fra centrum
3.8/5Good! (404 anmeldelser)
ok ophold

"Fint værelse. Ok morgenmad"…"

Anmeldelse fra 16. nov. 2019

Comwell Korsør
Golfhotel Vilcon
3 out of 5
Oksebrovej 2, Skovsø , Slagelse
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 680
pr. nat
27. apr. – 28. apr.
31.29 km fra centrum
3.9/5Good! (205 anmeldelser)
Godt sted 👍

"God service og nemt og billigt"…"

Anmeldelse fra 2. dec. 2019

Golfhotel Vilcon
Hotel Fjordkroen
4 out of 5
Bækkeskovstræde 23, Tappernøje
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 845
pr. nat
3. apr. – 4. apr.
18.75 km fra centrum
4.4/5Wonderful! (254 anmeldelser)
Bare perfekt og mere til

"Fantastisk modtagelse, rigtigt dejligt venligt værtspar, super venlige medarbejdere. Vi kan kun medgive vor fulde tilfredshed. Det var en rigtig dejlig oplevelse. Oplevelser som hos jer er vanskelige at finde andre steder. Tak for en god oplevelse"…"

Anmeldelse fra 16. dec. 2019

Hotel Fjordkroen
Jungshoved Præstegård
3 out of 5
Stavreby Strandvej 4, Præstø
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 699
pr. nat
5. apr. – 6. apr.
29.08 km fra centrum
4.9/5Exceptional! (45 anmeldelser)

"Dejlig intim atmosfære, omgivet af den skønneste natur. Som B&B må det accepteres at marskal køre lidt bort for at få noget at spise"…"

Anmeldelse fra 15. mar. 2020

Jungshoved Præstegård
Hotel Kirstine
4 out of 5
Købmagergade 20, Næstved
DKK 1.006
pr. nat
3. apr. – 4. apr.
0.19 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (155 anmeldelser)

"Det eneste var at sengene var for bløde"…"

Anmeldelse fra 2. dec. 2019

Hotel Kirstine
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Næstved
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Næstved

Hotel i Næstved: Når du bestiller et hotel i Næstved, kan du vælge at overnatte på en hyggelig og stemningsfyldt kro eller måske booke et hotelværelse på et skønt hotel midt i byen tæt på shopping og seværdigheder. Hvis du rejser med hele familien, kan I finde et billigt hotel, hvor I kan bo sammen.

Historie, kunst og design

Næstved er en af de ældste byer i Danmark, og meget af byens historie er velbevaret, selvom byen i dag er en moderne by med et blomstrende kulturliv. På Næstved Museum kan du opleve byens historie og se fantastiske udstillinger med kunsthåndværk i keramik, glas og sølv. Står du lige og mangler lidt smukt til boligen, kan du også købe de internationalt anerkendte designs fra både Kähler Keramik og Holmegaard Glas.

På eventyr i Næstved

Gør hotelopholdet i Næstved til et sandt eventyr for hele familien ved at finde et kort frem og gå på skattejagt i byen. Kom rundt, og oplev Næstved på en anderledes måde, mens I svarer på spørgsmål om de seværdigheder, I besøger. Fortsæt eventyrrejsen med et besøg på den nærliggende ø Gavnø. Her kan I opleve det smukke rokokoslot Gavnø Slot og den tilhørende park, som er prydet med mere end en halv million blomster i alle regnbuens farver. I kan også finde jeres indre sørøver frem og krydre besøget med en skattejagt, hvor I skal finde rundt på slottet, i parken og i slotskirken. Når I har fundet skatten, kan I muntre jer i Sørøverlandet, hvor I kan prøve at finde vej rundt i labyrinten, suse af sted i fuld fart i svævebanen eller lade jer imponere af det store sørøverskib komplet med galionsfigur.

Hvis hele familien trænger til sus i maven og vind i håret, må I ikke gå glip af et besøg i BonBon-Land, når I overnatter på et hotel i Næstved. Her kan de lidt større børn og barnlige sjæle prøve hæsblæsende rutsjebaner, mens de mindste kan prøve de lidt mindre vilde forlystelser. Alle vil dog more sig over de skøre navne på forlystelserne, der ofte er inspireret af det velkendte slik.

Naturskønne Næstved

Du kan kombinere en overnatning på et hotelværelse i Næstved med pragtfulde naturoplevelser. Lej for eksempel en kano, og tag en sejltur på Susåen, hvor du kan komme tæt på dyrelivet eller blot nyde den smukke natur. Hvis du har husket dit fisketegn, kan du smide en line i vandet og måske være heldig og fange din egen frokost. Der ligger en del lejrpladser langs åen, hvor du kan gøre holdt og tilberede fangsten over bål. Om sommeren kan du tage til stranden og nyde solens varme stråler og havets kølige bølger. Når aftenen sænker sig, har du masser af muligheder for at finde en skøn restaurant, hvor du for eksempel kan nyde en friskfanget fisk. Der findes flere børnevenlige badestrande i nærheden af Næstved, så hele familien er sikker på at få en pragtfuld dag ved havet.

Hotelbooking: Næstved

Søg efter dit perfekte hotel i Næstved. Find et billigt hotel i Næstved nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Næstved, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Næstved på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Næstved. Book en af vores pakkerejser til Næstved: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Næstved?
Hotel Kirstine er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Hotel Vinhuset og Hotel Menstrup Kro også populære muligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Næstved?
Ja, de fleste af reservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Næstved.
Hvordan er det at overnatte i Næstved?
Næstved har masser at byde på, heriblandt sine monumenter, sine bryggerier og sine forlystelsesparker. Med sine caféer, sin zoologiske have og sine golfbaner er denne by en populær destination blandt rejsende. I Næstved finder du 4 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se, når jeg besøger Næstved?
Gavnø Slot og Skt. Peters Kirke er også et besøg værd. Gavno Slotspark og Næstved Museum er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvordan kommer jeg rundt i Næstved?
Hvis du vil se mere af området, så tag et tog fra Næstved Station eller Næstved Nord Station. Næstved har måske ikke så mange offentlige transportmuligheder, men du kan overveje at skaffe en udlejningsbil.
Hvordan er vejret i Næstved?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 22°C, mens januar og december er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -2°C. I Næstved regner det i gennemsnit 602.10 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Næstved

Flere valgmuligheder