Billige flybilletter til Nykøbing Falster

Billigste flyrejser til Nykøbing Falster

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 265, kr for en enkeltbillet og 528, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Iberia
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Iberia
easyJet
Iberia
easyJet
Scandinavian Airlines
easyJet

Om Nykøbing Falster

Expedia-flyrejser til Nykøbing Falster

Hvis du er på udkig efter fly til Nykøbing Falster, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Nykøbing Falster og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Nykøbing Falster med et hotelophold.

Afbudsrejser til Nykøbing Falster giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Nykøbing Falster - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Nykøbing Falster, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Nykøbing Falster hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Nykøbing Falster?
Hvis du flyver dertil, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal flyve til. Nykøbing Falster har nemlig kun en af slagsen – København (CPH-Kastrup Lufthavn).
Kan jeg flyve til Nykøbing Falster i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Nykøbing Falster er så ukompliceret som muligt ved først at besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en hurtig måde at holde dig ajour med eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes seneste rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Nykøbing Falster?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Nykøbing Falster, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Nykøbing Falster med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Nykøbing Falster, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Nykøbing Falster?
53 flyselskaber flyver til Nykøbing Falster fra 130 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Nykøbing Falster?
British Airways og SAS flyver ofte til Nykøbing Falster. Stig ombord på et fly fra British Airways i London, hvorfra de fleste rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Nykøbing Falster?
Det er altid nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal mellemlande. Hvis du har planer om at besøge Nykøbing Falster, vil det glæde dig at høre, at der findes 2.072 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Nykøbing Falster fra?
Passagerer flyver ofte fra Oslo, Vänern og Ashford, når de skal til Nykøbing Falster.
Hvor lang tid tager det at flyve til Nykøbing Falster Lufthavn?
Hvis du rejser til Nykøbing Falster fra Oslo, kan du forvente en flyvetid på 1 time og 10 minutter. Hvis rejsen starter i Vänern, kan du regne med at være i luften i 1 time og 10 minutter. Fra Ashford tager det cirka 1 time og 58 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Nykøbing Falster?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, erfarne rejsende har i ærmet. Når du reserverer i god tid, har du flere valgmuligheder, og flyene er billigere. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der skulle ske at være flere lufthavne i og omkring din destination. Priser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser på tværs af forskellige flyselskaber. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på med det samme at købe dine flybilletter, hvis du ser et godt tilbud. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der en god chance for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Nykøbing Falster?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyvetur være vanskelig. Men du behøver ikke bekymre dig. Følg disse tips til en problemfri begyndelse på din ferie til Nykøbing Falster.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en afslappet flyveoplevelse er at være velforberedt. Start med det mest nødvendige: pas, rejsedokumenter, kontanter og eventuel medicin. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som kan holde dig beskæftiget undervejs, såsom en tablet eller lidt læsestof. Det kan også være smart at pakke oplader, en rejsepude og et par ørepropper. Naturligvis skal du ikke glemme at smide lidt toiletartikler som tandbørste, renseservietter og et ekstra sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Pak alle store beholdere med shampoo og hårspray i den indleverede bagage. Alle former for flydende stoffer i håndbagagen på mere end 100 ml bliver konfiskeret. Spidse eller skarpe genstande, som din elskede schweizerkniv, samt andre farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom spraydåser, barberblade og fyrværkeri, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Hovedmålet her er at gøre det så behageligt som muligt. Ifør dig flere lag af løse naturfibre, og glem ikke at medbringe en jakke, hvis det skulle blive køligt i kabinen. Vælg et par velsiddende, flade sko, da dine føder muligvis kan hæve op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de kraftige støvler blive i den indskrevne bagage.
  • Mange har formentlig hørt om DVT eller dyb venetrombose, blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis en masse at gøre for at minimere risikoen. Ifør dig støttestrømper, sørg for at få nok vand at drikke, og hold fødder og ben i bevægelse. Gå op og ned ad mellemgangen, eller lav nogle strækøvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Nykøbing Falster?
Det enkle svar er – vær forberedt. Vi har udarbejdet nogle nyttige tips til at komme nemt gennem lufthavnskontrollen. Nykøbing Falster kan godt gøre sig klar:

  • Sikkerhedspersonalet tjekker, at du har et pas, som er gyldigt, og et boardingkort, inden du kan komme videre. Hav dem derfor i nærheden.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Fjern genstande, der kan udløse alarmen. Det inkluderer blandt andet høretelefoner samt din frakke. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Elektronisk udstyr som telefoner og bærbare computere skal også lægges i en bakke og undersøges. Men tag det helt roligt, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Kan du ikke rejse uden din parfume? Intet problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du godt tage den med på flyet i håndbagagen.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere dyrebare minutter. Vandrestøvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som regel ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Skarpe genstande såsom knive og sakse må ikke tages med i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så sørg for at pakke eventuelle spidse genstande forsvarligt ned i den indleverede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Nykøbing Falster
DestinationslufthavnKastrup Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kodeCPH
DestinationKøbenhavn
Flyrejsens pris528, kr

Populære flyrejser til Nykøbing Falster

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 265, kr for en enkeltbillet og 528, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines