Sidste øjeblik-tilbud

Er det tid til en ferie? Nyd godt af vores sidste øjeblik-tilbud på overnatningssteder.

Hvad er de bedste sidste øjeblik-tilbud på hoteller?

På Expedia finder du et udvalg af de bedste sidste øjeblik-tilbud på hoteller og andre overnatningssteder i hele landet. Vi samarbejder med pålidelige overnatningssteder af høj kvalitet, som leverer en fremragende gæsteoplevelse i alle prisklasser. Du kan for eksempel søge blandt vores hoteller i København og nyde godt af hovedstadens mange seværdigheder, restauranter og smukke arkitektur eller vores hoteller i Aarhus, hvis du vil besøge smilets by, der tidligere er kåret som europæisk kulturhovedstad. Uanset om du søger et luksusophold eller rejser på budget, skal du nok finde et sidste øjeblik-tilbud på et hotel, som passer perfekt til dig.

Hvordan finder jeg sidste øjeblik-tilbud på hoteller?

På denne side med sidste øjeblik-tilbud på hoteller finder du et udvalg af de mest populære hoteller og ferieboliger til gode priser. Kig nærmere på de forskellige muligheder, og se, hvor meget du kan spare. Nederst på siden kan du eventuelt vælge dine rejsedatoer og din ønskede destination.

Hvordan finder jeg et billigt hotelværelse i sidste øjeblik?

Det er nemmest at finde et billigt hotelværelse i sidste øjeblik, hvis du er fleksibel i forhold til dine rejsedatoer og din destination. Tag et kig på de mest populære sidste øjeblik-tilbud til en række forskellige destinationer i hele landet, og se, om der er noget, som kunne friste.

Kan jeg afbestille min hotelreservation i sidste øjeblik?

Det er ofte muligt at afbestille din hotelreservation i sidste øjeblik. Expedia tilbyder den fleksibilitet, du har brug for, da mange overnatningssteder nu kan bookes med gratis afbestilling. Dette gælder også vores tilbud på hoteller. Husk at tjekke afbestillingspolitikken forinden, så du kan booke med ro i sindet.

Vilkår og betingelser:

Tilbuddene gælder for ophold inden for de næste 14 dage.

De viste priser omfatter de kampagnerabatter, der henvises til – rabatter gælder for standardpriserne på udvalgte hoteller, som fastsat og leveret af hotellerne (undtagen gældende skatter og andre gebyrer).

De viste hotelpriser er pr. værelse pr. ophold, baseret på det billigst tilgængelige dobbeltværelse, inklusive alle skatter og servicegebyrer, [men eksklusive alle gebyrer, der skal betales på eller til hotellet].

[Besparelsen på pakkerejser er beregnet på baggrund af prisen for hotel + fly, der bookes sammen, set i forhold til prisen på samme komponenter, der bookes særskilt.]

De viste flypriser er pr. person baseret på de billigste flyrejser tur-retur fra de angivne lufthavne, inklusive alle skatter.

De viste pakkerejsepriser er pr. ophold baseret på de billigste flyrejser tur-retur fra de angivne lufthavne og to personer, der deler det billigste dobbeltværelse, inklusive alle skatter.

Priserne opdateres regelmæssigt og er korrekte, når de offentliggøres.

De viste priser er for ophold eller flyrejser på de viste datoer.

Der kan forekomme yderligere gebyrer for bagage på flyrejser og pakkerejser, herunder flyrejser med lavprisflyselskaber.

Der kan være perioder, hvor tilbuddene ikke gælder. Du kan finde flere oplysninger under de specifikke flyselskaber og hoteller.

Tilbuddene afhænger af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel.

Gennemse venligst de forskellige tilbud for at bekræfte priser, tilgængelighed og gældende vilkår og betingelser for disse tilbud.

Expedias sædvanlige reservationsvilkår og -betingelser gælder.

Udbyder: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.