Starten af hovedsektionen

Billige afbudsrejser

Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

GRATIS afbestilling. Du kan afbestille gratis, indtil fristen for afbestilling er udløbet.


Find flere billige afbudsrejser


Gode ideer til din afbudsrejse

Afbestillingsrejser kræver ikke så meget planlægning, og hvis du er den impulsive type, der godt kan lide at leve i nuet og elsker at tage tingene, som de kommer, kan du fint lade dig friste af en impulsiv tur og se, hvor du kan blive ført hen i verden. I dag kan du være hjemme i stuen i dine vante omgivelser, i morgen i Dubai eller fredag på vej på afbudsrejse til London og nyde strande, shopping eller natklubber! Last minute-rejse er dog ikke kun til de impulsive og dem, der kan rejse fra dag til dag. Selvom du ikke kan rejse med en dags varsel, kan du sagtens spare penge og finde billige rejser til fantastiske destinationer, mens du bor på de bedste hoteller eller i de skønneste lejligheder. Når du søger blandt vores last minute – pakkerejser, kan du nemlig finde gode tilbud, hvor der ikke nødvendigvis er afrejse med det samme, men hvor der derimod er afrejse om en uge eller først om 14 dage. Du behøver heller ikke rejse i en hel uge eller i to uger, når du bestiller en afbuds-rejse. På vores hjemmeside kan du finde en rejse, der passer til en længerevarende ferie, en afbudsrejse all inclusive, en forlænget weekend, et romantisk weekendophold eller blot et par fridage midt på ugen; du kan rejse i tre uger eller blot fire dage. Med de mange muligheder blandt vores rejser – last minute har du næsten frit valg på alle hylder. Ofte kan du også finde afgangstider på alle ugens dage, så du ikke behøver at rejse på en bestemt ugedag. Vi tilbyder også masser af muligheder for, at du kan rejse alene, med din kæreste eller måske med hele familien. Det kan også være, at du vil overraske din bedre halvdel med en impulsiv rejse sydpå – uanset hvad kan du nemt finde en passende destination her på siden.

Med en afbudsrejse er der råd til mere på ferien

Når du bestiller en restplads, kan du besøge dine foretrukne destinationer, mens du sparer penge på både fly, hotel og pakkerejser. Og så har du tilmed flere penge at bruge på alt det sjove, når du er nået frem til din destination. Forkæl for eksempel børnene med flere is, et besøg i en kæmpe vandpark, hvor de kan boltre sig, eller besøg en spændende zoologisk have, hvor I måske er heldige at se dyr, som I aldrig har set før. Du kan også nyde storbyens puls, mens du shopper den nyeste mode eller besøger et fantastisk museum eller et moderne kunstgalleri. Den perfekte måde at afslutte en begivenhedsrig dag på er med et lækkert måltid eller et godt glas vin. Selvom du bestiller et afbuds-hotel, behøver du ikke gå på kompromis med den kvalitet, du er vant til og forventer. Hos Expedia kan du finde last minute-hoteller i alle kategorier og lige med den beliggenhed, du ønsker. Hvad enten du foretrækker at bo midt i byen tæt på seværdigheder og shoppingmuligheder, på et hotel, hvor der fra værelserne er udsigt over havet, eller oppe i bjergene, hvor du kan nyde freden og roen, kan du finde et last minute-hotel, der lever op til dine forventninger.

Rejs last minute og planlæg på vejen

Hvis du kan pakke hurtigt og ikke vil gå glip af et godt tilbud, kan du med fordel vælge en af de mange afbudsrejser, vi tilbyder. Uanset om du trænger til høj sol og sommer, vil på safari i junglen, på tur i ørkenen eller bare trænger til at shoppe løs i en storby, kan du finde en rejse, der passer til dig. Vi tilbyder masser af restpladser til Tyrkiet, Mallorca, Thailand eller Dubai for blot at nævne nogle få steder. På disse og mange flere af vores populære destinationer kan du nyde solen på idylliske hvide sandstrande og blive afkølet i de klare blå bølger. Du kan også komme helt tæt på dyrelivet i havet, hvis du finder snorkel- eller dykkerudstyret frem og dykker ned under overfladen. Eller se din destination lidt fra oven, og prøv kræfter med parasailing, hvor du hænger i en faldskærm fastspændt efter en båd. Du får også vind i håret ved at suse af sted på en vandscooter eller et par vandski. Hvis du er til aktiv ferie, kan du spænde vandrestøvlerne på og tage på en vandre- eller cykeltur i bjergene på din afbudsrejse til Mallorca eller gå en tur i Thailands tætte jungle. I smilenes land Thailand kan du også opleve smukt udformede buddhistiske templer, som du kan komme frem til enten til fods eller på ryggen af en elefant. På den luksuriøse feriedestination Dubai, der er det næststørste emirat i de Forende Arabiske Emirater, kan du opleve nogle af verdens største og bedste shoppingcentre og komme på ørkensafari i en firehjulstrækker eller på ryggen af en kamel. Hvis du har lyst, kan du tilmed starte dagen med at stå på ski indendørs og bagefter slappe af ved en af de smukke strande. I Tyrkiet kan du opleve det bedste af både østlige og vestlige traditioner og kultur, der er præget af landets fantastiske beliggenhed lige på grænsen mellem Europa og Asien.
Så det er nu, du skal benytte de mange muligheder for at tage på en afbestillingsrejse, når du vil væk fra dagligdagens trummerum eller for at opleve nye, spændende og eksotiske steder i verden. Med en billig afbudsrejse kan du besøge steder, du aldrig har set, på en prisvenlig, praktisk og komfortabel måde. Her på siden ligger verden åben for dig, dine venner og din familie!


Tag også et kig på dagens rabatkoder og kupontilbud fra Expedia.

Vilkår

”Rejs denne uge”-tilbud gælder for ophold inden for de næste 7 dage. ”Rejs næste uge”-tilbud gælder for ophold inden for de næste 7-14 dage.  

Rabatten gælder for udvalgte hotellers standardpris.

Hotelpriserne er pr. værelse, pr. ophold og er baseret på det billigste tilgængelige dobbeltværelse. Priserne inkluderer alle skatter og servicegebyrer, men inkluderer ikke gebyrer, som skal betales til eller på hotellet.

De angivne flypriser er pr. person og er baseret på de billigste tur-returrejser. Alle skatter er inkluderet i prisen.

De angivne priser for pakkerejser er pr. ophold pr. person og er baseret på de billigste tur-returrejser fra udvalgte lufthavne, hvor to personer deler det billigste dobbeltværelse. Alle skatter er inkluderet.

Priserne opdateres jævnligt og er korrekte, når de offentliggøres.

De viste priser gælder for ophold eller flyrejser på de angivne datoer.

Yderligere bagagegebyrer kan forekomme på flyrejser eller pakkerejser, herunder flyrejser med lavprisflyselskaber.

Der kan være dage, hvor tilbuddene ikke gælder. Du kan finde flere oplysninger under de specifikke flyselskaber og hoteller.

Tilbuddene afhænger af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel.

Klik venligst på det enkelte tilbud for at bekræfte prisen, tilgængeligheden og de gældende betingelser for tilbuddet.

Expedias sædvanlige reservationsvilkår og -betingelser gælder: https://www.expedia.dk/p/support/termsofuse

Udbyder: Expedia Inc., 333 108th Avenue NE Bellevue, WA 98004, USA.