Gå til hovedsektionen
Starten af hovedsektionen

Overnat på hotel - last minute - i næste uge

Afbudshoteller fra ###

Afbudshoteller fra ###

Afbudshoteller fra ###

Overnat på hotel - last minute - i næste uge

Afbudshoteller fra ###

Afbudshoteller fra ###

Afbudshoteller fra ###

Gode ideer til dine last minute-afbudsrejser

Trænger du til en pause fra hverdagens stress og jag? Er du godt træt af det grå og triste regnvejr? Eller blev sommeren bare ikke, som du håbede? Så skift dine omgivelser ud, og få spændende oplevelser ved at tage ud at rejse. Hvis du kan pakke hurtigt og ikke vil gå glip af et godt tilbud, kan du med fordel vælge en af de mange afbudsrejser, vi tilbyder. Uanset om du trænger til høj sol og sommer, vil på safari i junglen, på tur i ørkenen eller bare trænger til at shoppe løs i en storby, kan du finde en rejse, der passer til dig. Vi tilbyder masser af last minute-rejser til blandt andet Mallorca, Tyrkiet, Thailand eller Dubai for blot at nævne nogle få steder. På disse og mange flere af vores populære destinationer kan du nyde solen på idylliske hvide sandstrande og blive afkølet i de klare blå bølger. Du kan også komme helt tæt på dyrelivet i havet, hvis du finder snorkel- eller dykkerudstyret frem og dykker ned under overfladen. Eller se din destination lidt fra oven, og prøv kræfter med parasailing, hvor du hænger i en faldskærm fastspændt efter en båd. Du får også vind i håret ved at suse af sted på en vandscooter eller et par vandski. Hvis du er til aktiv ferie, kan du spænde vandrestøvlerne på og tage på en vandre- eller cykeltur i bjergene på Mallorca eller gå en tur i Thailands tætte jungle. I smilenes land Thailand kan du også opleve smukt udformede buddhistiske templer, som du kan komme frem til enten til fods eller på ryggen af en elefant. På den luksuriøse feriedestination Dubai, der er det næststørste emirat i de Forende Arabiske Emirater, kan du opleve nogle af verdens største og bedste shoppingcentre og komme på ørkensafari i en firehjulstrækker eller på ryggen af en kamel. Hvis du har lyst, kan du tilmed starte dagen med at stå på ski indendørs og bagefter slappe af ved en af de smukke strande. I Tyrkiet kan du opleve det bedste af både østlige og vestlige traditioner og kultur, der er præget af landets fantastiske beliggenhed lige på grænsen mellem Europa og Asien.

En ferie behøver ikke kræve så meget planlægning, og hvis du er du den impulsive type, der godt kan lide at leve i nuet og elsker at tage tingene, som de kommer, kan du lade dig friste af en last minute-rejse, og se, hvor du kan blive ført hen i verden. I dag kan du være hjemme i stuen i dine vante omgivelser, i morgen kan du være i Dubai eller i London og nyde strande, shopping eller natklubber! Afbudsrejser er dog ikke kun til de impulsive og dem, der kan rejse fra dag til dag. Selvom du ikke kan rejse med en dags varsel, kan du sagtens spare penge og finde billige rejser til fantastiske destinationer, mens du bor på de bedste hoteller eller i de skønneste lejligheder. Når du søger blandt vores last minute-rejser, kan du nemlig finde gode tilbud, hvor der ikke nødvendigvis er afrejse med det samme, men hvor der derimod er afrejse om en uge eller først om 14 dage. Du behøver heller ikke rejse i en hel uge eller i to uger, når du bestiller en afbudsrejse. På vores hjemmeside kan du finde en rejse, der passer til en længerevarende ferie, en forlænget weekend, et romantisk weekendophold eller blot et par fridage midt i ugen; du kan rejse i tre uger eller blot fire dage. Med de mange muligheder blandt vores last minute-rejser har du næsten frit valg på alle hylder. Du kan ofte også finde afgangstider på alle ugens dage, så du ikke behøver at rejse på en bestemt dag i ugen. Vi tilbyder også masser af muligheder for, at du kan rejse alene, med din kæreste eller måske med hele familien. Det kan også være, at du vil overraske din bedre halvdel med en impulsiv rejse sydpå – uanset hvad, kan du nemt finde en passende destination her på siden.

Når du bestiller en afbudsrejse, kan du besøge dine foretrukne destinationer, mens du sparer penge på både fly, hotel og pakkerejser. Og så har du tilmed flere penge at bruge på alt det sjove, når du er nået frem til din destination. Forkæl for eksempel børnene med flere is, et besøg i en kæmpe vandpark, hvor de kan boltre sig, eller besøg en spændende zoologisk have, hvor I måske er heldige at se dyr, som I aldrig har set før. Du kan også nyde storbyens puls, mens du shopper den nyeste mode eller besøger et fantastisk museum eller et moderne kunstgalleri. Den perfekte måde at afslutte en begivenhedsrig dag på er med et lækkert måltid eller et godt glas vin. Selvom du bestiller en last minute-rejse, behøver du ikke gå på kompromis med den kvalitet, du er vant til og forventer. Blandt vores afbudsrejser kan du finde hoteller i alle kategorier og lige med den beliggenhed, du ønsker. Hvad enten du foretrækker at bo midt i byen tæt på seværdigheder og shoppingmuligheder, på et hotel, hvor der fra værelserne er udsigt over havet, eller oppe i bjergene, hvor du kan nyde freden og roen, kan du finde en last minute-rejse, der lever op til dine forventninger. Du kan finde mere inspiration til billige afbudsrejser her.

Så det er nu, du skal benytte de mange muligheder, vi tilbyder, for at slippe væk fra dagligdagens trummerum eller for at opleve nye, spændende og eksotiske steder i verden. Med en afbudsrejse kan du besøge steder, du aldrig har set, på en prisvenlig, praktisk og komfortabel måde. Her på siden ligger verden åben for dig, dine venner og din familie! 

Tag også et kig på dagens rabatkoder og kupontilbud fra Expedia.

Kundeservice

Med Expedia har du mulighed for at kontakte kundeservice alle ugens dage.

Hvis du har et rejseplansnummer fra Expedia.dk og har spørgsmål i forbindelse med dine rejseplaner, kan du ringe til os på 43 68 20 60 (opkald koster det samme som lokal takst) mellem 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage, og en af Expedias rejseagenter vil hjælpe dig. For selvbetjening eller e-mailsupport, besøg vores online kundeservicecenter. Du er beskyttet af vores fortrolighedspolitik.

^
x
Få eksklusive mobiltilbud

Download Expedias gratis app i dag. Send et link til din mobilenhed.

Ved at angive dit telefonnummer accepterer du, at vi én gang kan sende dig en automatiseret sms med et link til appen. Vores app tilbyder kampagner og reservationtjenester. Ikke købsbetinget. Standardtakst for sms kan gælde.