Billige afbudsrejser

Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Gratis afbestilling

Spar penge på udvalgte flyrejser, hoteller og pakkerejser, hvis du rejser inden for de næste 2 uger.


Find flere billige afbudsrejser


Vilkår

Tilbuddene gælder for ophold inden for de næste 14 dage.

De viste priser omfatter de kampagnerabatter, der henvises til – rabatter gælder for standardpriserne på udvalgte hoteller, som fastsat og leveret af hotellerne (undtagen gældende skatter og andre gebyrer).

De viste hotelpriser er pr. værelse pr. ophold, baseret på det billigst tilgængelige dobbeltværelse, inklusive alle skatter og servicegebyrer, [men eksklusive alle gebyrer, der skal betales på eller til hotellet].

[Besparelsen på pakkerejser er beregnet på baggrund af prisen for hotel + fly, der bookes sammen, set i forhold til prisen på samme komponenter, der bookes særskilt.]

De viste flypriser er pr. person baseret på de billigste flyrejser tur-retur fra de angivne lufthavne, inklusive alle skatter.

De viste pakkerejsepriser er pr. ophold baseret på de billigste flyrejser tur-retur fra de angivne lufthavne og to personer, der deler det billigste dobbeltværelse, inklusive alle skatter.

Priserne opdateres regelmæssigt og er korrekte, når de offentliggøres.

De viste priser er for ophold eller flyrejser på de viste datoer.

Der kan forekomme yderligere gebyrer for bagage på flyrejser og pakkerejser, herunder flyrejser med lavprisflyselskaber.

Der kan være perioder, hvor tilbuddene ikke gælder. Du kan finde flere oplysninger under de specifikke flyselskaber og hoteller.

Tilbuddene afhænger af tilgængelighed og kan ophøre uden varsel.

Gennemse venligst de forskellige tilbud for at bekræfte priser, tilgængelighed og gældende vilkår og betingelser for disse tilbud.

Expedias sædvanlige reservationsvilkår og -betingelser gælder.

Udbyder: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.