Rejser til Bora Bora 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Strandferie i Bora Bora

Der er intet som en ferie i Bora Bora, der kan give dig fornyet energi. Lyden af skvulpende bølger og den salte duft af havet vil helt sikkert gavne krop og sjæl. For at være tæt på centrum på din rejse til Bora Bora kan du overnatte omkring Matira-stranden (kun 4 km væk). Hvis du har planer om blive i et stykke tid, kan du tage et kig på vores pakkerejser til Bora Bora. Du vil ikke kun spare penge, du finder også andre skønne strande såsom Le Meridien Strand og Pearl Resort-stranden. Det er da win-win!

Godt at vide om Bora Bora

Mest populære hoteller i Bora Bora

Hotel Royal Bora Bora
Hotel Royal Bora Bora
3.5 out of 5
Commune de Nunu'e, Bora Bora, 98713
Prisen er 1.980, kr pr. nat fra 31. mar. til 1. apr.
1.980, kr
pr. nat
31. mar. – 1. apr.
8,6/10 Excellent! (226 anmeldelser)
Hjælpsomt personale
"Smukt hotel i fantastiske omgivelser! Smukkeste strand, men en smule vind hver dag er normalt.. Så er der 10-15 min på gåben til Matira Strand, hvor der sjældent er vind. Elsker at hotellet tillader få hunde og katte at “bo” der.. Dejligt personale! Altid smilende og hjælpsomme!"

Anmeldelse fra 7. jul. 2022

Hotel Royal Bora Bora
InterContinental Le Moana Resort Bora Bora, an IHG Hotel
InterContinental Le Moana Resort Bora Bora, an IHG Hotel
4 out of 5
Matira Point, BP 156 Vaitape, Bora Bora, Bora Bora, 98730
Fuldt refunderbart
Prisen er 5.953, kr pr. nat fra 17. apr. til 18. apr.
5.953, kr
pr. nat
17. apr. – 18. apr.
9,4/10 Exceptional! (281 anmeldelser)
"Very nice/amazig surroundigs (the lagnee is amazing). The hote was great."

Anmeldelse fra 21. mar. 2023

InterContinental Le Moana Resort Bora Bora, an IHG Hotel
Le Bora Bora by Pearl Resorts
Le Bora Bora by Pearl Resorts
4.5 out of 5
Motu Tevairoa, Bora Bora, 98730
Prisen er 5.633, kr pr. nat fra 28. mar. til 29. mar.
5.633, kr
pr. nat
28. mar. – 29. mar.
9,2/10 Wonderful! (533 anmeldelser)
Excellent!!!!!
"Excellent!!!! Everything was ok. Friendly, helpful staff."

Anmeldelse fra 16. jul. 2022

Le Bora Bora by Pearl Resorts
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Bora Bora?
Det er bare om at holde dig klar, for en rejse til Bora Bora starter fra . Når du samler hotel, flyrejse og udlejningsbil i en pakkerejse, kan du lande et godt tilbud.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Bora Bora?
Hvad end det er hotellet eller flyrejsen, kan du godt afbestille eller foretage ændringer i rejsen. Har du booket pakkerejsen til Bora Bora inden for de seneste 24 timer? Så kan du muligvis lave ændringer eller afbestille uden omkostninger. Hvis du har reserveret før da, kan du blive pålagt et gebyr af flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet. Gå til vores kundeserviceportal for at få flere oplysninger. Vi er klar til at hjælpe hele vejen.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Bora Bora?
En af de nemmeste måder at spare penge (og også tid) på er at kombinere dine reservationer gennem Expedia. Flyrejser, oplevelser, hoteller og biludlejning – vi har alt, hvad du behøver. Du kan vælge en kombination, der passer dig bedst, så du kan opnå besparelser. Vi er selvfølgelig godt klar over, at der ikke en én bestemt pakkerejse, som fungerer for alle. Derfor tilbyder vi 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele verden, så du kan sammenstykke din helt personlige pakkerejse til Bora Bora.
Hvor skal jeg overnatte i Bora Bora?
Der er en hel masse at udforske i Bora Bora, så det er oplagt at booke et overnatningssted nær seværdighederne. Otemanu-bjerget, Koralhaverne og Bora Bora Lagunarium er blandt nogle af de mest spændende af slagsen, som næsten bør stå på din sightseeingliste.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Bora Bora?
Hvis du regner med at overnatte i bydelen Matira, så er nogle gode bud Village Temanuata og Hotel Maitai Polynesia. Motu Piti Aau er også et favoritområde i Bora Bora. Her finder du InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa, an IHG Hotel og Le Meridien Bora Bora, hvis du foretrækker denne del af byen.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Bora Bora?
Det er altid en fordel at være i god tid. Flyselskaber annoncerer generelt flyrejser op til 12 måneder i forvejen, og det er din chance for at booke nogle af de bedste priser. Har du lige fået at vide, at du skal rejse om et par uger? Det er også helt fint – Expedia løber aldrig tør for fantastiske tilbud, så du kan komme afsted på din drømmeferie til en fornuftig pris.
Hvad inkluderer pakkerejser til Bora Bora på Expedia?
Der afhænger af dig. Du kan vælge imellem et udvalg af pakkerejser til Bora Bora med for eksempel hotel, udlejningsbil og fly. Du kan også booke en flyrejse og et hotel eller en udlejningsbil med en flyrejse. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som oplevelser og aktiviteter. Uanset hvilken ferie i Bora Bora du planlægger, kan du glæde dig til besparelser!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Bora Bora?
En pakkerejse kan tilpasses dine behov og er en enkel måde at få dine hårdt tjente penge til at række længere på. Hvor meget du inkluderer er kun op til dig. Billeje, hoteller og flyrejser – find den kombination, der passer dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Bora Bora hos Expedia?
Ja, helt sikkert. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge mellem på verdensplan. Med så mange valgmuligheder bør det ikke være svært at finde det rette flyselskab, der kan klare flyveturen til Bora Bora.

Populære steder at besøge