Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Rejser til Bora Bora

Denne smukke ø i Fransk Polynesien er kendt som legeplads for de rige og berømte og byder på hvide sandstrande, frodige tropiske dale og krystalklart vand.

Bora Boras betagende strande, frodige grønne områder og himmelstræbende vulkanske tinder gør den til en perfekt feriedestination. På en rejse til Bora Bora kan du slappe af på de smukke strande, snorkle ved de tropiske rev eller nyde en cocktail på et af øens mange luksushoteller og feriesteder.

Det enorme udbud af hoteller og feriesteder på Bora Bora gør det muligt at nøjes med bare at solbade og svømme, men hvis du er på udkig efter action, skal du opholde dig ved vandet. Bora Bora har både en lagune og et klipperev, så mange vandaktiviteter er nemme at udføre. Sportsdykning er en glimrende måde at se havlivet på revet på, og der er mange dykkerskoler, som udlejer udstyr.

Lej en båd, og udnyt fiskemulighederne året rundt, hvor der fiskes efter blå marlin fra Stillehavet samt mahi-mahi. Du kan parasaile over lagunen eller tage på en katamarantur over det klare, turkisfarvede vand. Se, om du kan få øje på en af havskildpadderne, eller hvis du er mere oplagt til eventyr, kan du reservere plads på en udflugt med mulighed for at fodre hajer.

Lej en cykel eller en scooter, og tag til Matira Beach, som har en strækning på to kilometer hvidt sand. Koralhovederne tiltrækker tropiske fisk, hvilket gør det til et godt sted at snorkle.

En rejse til Bora Bora kan også omfatte en guidet vandretur op på Mount Pahia og Mount Otemanu, de to tilbageværende toppe af en udslukt vulkan. Du kan også tage på en tur med en firhjulstrækker langs med de overbevoksede skovveje på øens indre.

Bora Bora er også kendt som en populæør destination for berømtheder. På din rejse til Bora Bora kan du besøge Bloody Mary’s Restaurant og Bar, som er et populært lokalt tilholdssted, og se barens "wall of fame". På væggen kan man se navnene på mange berømtheder, som har spist her, bl.a. Jimmy Buffet, Pierce Brosnan og Goldie Hawn. Læn dig tilbage, og nyd en cocktail, mens du nyder stemningen på en af verdens skønneste øer.


Bedste hoteltilbud i Bora Bora

Se alle 26 hoteller i Bora Bora
DKK 1,207
Hotel Maitai Polynesia

Hotel Maitai Polynesia

BP 505, Bora Bora
4,1
ud af 5 (baseret på 190 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette resort ligger på stranden i Bora Bora, kun 15 minutters gang fra Matira-stranden og Koralhaverne. Derudover ligger Leopard Rays-dybet og Matira Point 15 minutter derfra.

DKK 4,511
InterContinental Le Moana Resort Bora Bora

InterContinental Le Moana Resort Bora Bora

Matira Point, Bora Bora
4,7
ud af 5 (baseret på 94 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette resort ligger på stranden i Bora Bora, mindre end 2 km fra Matira-stranden og Koralhaverne. Derudover ligger Leopard Rays-dybet og Matira Point 5 minutter derfra.

DKK 3,299
Le Meridien Bora Bora

Le Meridien Bora Bora

Motu Tape, BP 190, Bora Bora
4,3
ud af 5 (baseret på 201 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette resort ligger på stranden i Bora Bora, mindre end 2 km fra Le Meridien Strand og Bora Bora Fotolagune. Derudover ligger Koralhaverne og Moti Piti Aau-stranden ca. 10 km derfra.

DKK 3,593
Sofitel Bora Bora Private Island

Sofitel Bora Bora Private Island

Bp 516, Nunue, Vaitape, Bora Bora
4,7
ud af 5 (baseret på 87 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette resort ligger på stranden i Bora Bora, kun få skridt fra Motu Piti og Koralhaverne. Derudover ligger Moti Piti Aau-stranden og Matira-stranden ca. 2 km derfra.

DKK 982
Oa Oa Lodge

Oa Oa Lodge

Vaitape, Bora Bora
4,3
ud af 5 (baseret på 14 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Bora Bora, kun 0,3 km fra Lagoon Resort Beach og 3,7 km fra Otemanu-bjerget. Derudover ligger Vaitape-havnen og Hue-bjerget ca. 5 km derfra.

DKK 3,595
Conrad Bora Bora Nui

Conrad Bora Bora Nui

BP 502 Vaitape, Bora Bora
4,8
ud af 5 (baseret på 48 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette resort i Bora Bora ligger på stranden, kun 0,2 km fra Nui-stranden samt mindre end 10 km fra Koralhaverne og Bora Bora Fotolagune. Derudover ligger Matira-stranden og Moti Piti Aau-stranden ca. 10 km derfra.

DKK 6,163
The St. Regis Bora Bora Resort

The St. Regis Bora Bora Resort

Motu Ome'e BP 506, Bora Bora
4,8
ud af 5 (baseret på 73 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette resort i Bora Bora ligger på stranden, kun 1,3 km fra Le Meridien Strand samt mindre end 10 km fra Bora Bora Fotolagune og Koralhaverne. Derudover ligger Moti Piti Aau-stranden og Nui-stranden ca. 10 km derfra.

Overwater Bungalow # 3

Overwater Bungalow # 3

B.P. 271, Vaitape
0.0 ud af 5.0

Dette feriested ligger nær stranden i Bora Bora, tæt på Den Hvide Dal, Bora Bora Fotolagune og Otemanu-bjerget. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Pearl Resort-stranden og Tupitipiti.