Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 665.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere


Rejser til Bora Bora

Denne smukke ø i Fransk Polynesien er kendt som legeplads for de rige og berømte og byder på hvide sandstrande, frodige tropiske dale og krystalklart vand.

Bora Boras betagende strande, frodige grønne områder og himmelstræbende vulkanske tinder gør den til en perfekt feriedestination. På en rejse til Bora Bora kan du slappe af på de smukke strande, snorkle ved de tropiske rev eller nyde en cocktail på et af øens mange luksushoteller og feriesteder.

Det enorme udbud af hoteller og feriesteder på Bora Bora gør det muligt at nøjes med bare at solbade og svømme, men hvis du er på udkig efter action, skal du opholde dig ved vandet. Bora Bora har både en lagune og et klipperev, så mange vandaktiviteter er nemme at udføre. Sportsdykning er en glimrende måde at se havlivet på revet på, og der er mange dykkerskoler, som udlejer udstyr.

Lej en båd, og udnyt fiskemulighederne året rundt, hvor der fiskes efter blå marlin fra Stillehavet samt mahi-mahi. Du kan parasaile over lagunen eller tage på en katamarantur over det klare, turkisfarvede vand. Se, om du kan få øje på en af havskildpadderne, eller hvis du er mere oplagt til eventyr, kan du reservere plads på en udflugt med mulighed for at fodre hajer.

Lej en cykel eller en scooter, og tag til Matira Beach, som har en strækning på to kilometer hvidt sand. Koralhovederne tiltrækker tropiske fisk, hvilket gør det til et godt sted at snorkle.

En rejse til Bora Bora kan også omfatte en guidet vandretur op på Mount Pahia og Mount Otemanu, de to tilbageværende toppe af en udslukt vulkan. Du kan også tage på en tur med en firhjulstrækker langs med de overbevoksede skovveje på øens indre.

Bora Bora er også kendt som en populæør destination for berømtheder. På din rejse til Bora Bora kan du besøge Bloody Mary’s Restaurant og Bar, som er et populært lokalt tilholdssted, og se barens "wall of fame". På væggen kan man se navnene på mange berømtheder, som har spist her, bl.a. Jimmy Buffet, Pierce Brosnan og Goldie Hawn. Læn dig tilbage, og nyd en cocktail, mens du nyder stemningen på en af verdens skønneste øer.


Bedste hoteltilbud i Bora Bora

Se alle 27 overnatningssteder i Bora Bora
Conrad Bora Bora Nui DKK 4,924
Conrad Bora Bora Nui

Conrad Bora Bora Nui

BP 502 Vaitape, Bora Bora
   
  4,8
  ud af 5 (baseret på 68 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette resort i Bora Bora ligger på stranden, kun 0,1 km fra Nui-stranden samt mindre end 10 km fra Koralhaverne og Bora Bora Fotolagune. Derudover ligger Matira-stranden og Moti Piti Aau-stranden ca. 10 km derfra.

  Bora Bora Pearl Beach Resort and Spa DKK 4,844
  Bora Bora Pearl Beach Resort and Spa

  Bora Bora Pearl Beach Resort and Spa

  Motu Tevairoa, Bora Bora
    
   4,5
   ud af 5 (baseret på 213 anmeldelser)
   4.5 ud af 5.0

   Reserver et ophold lige ud til stranden på Bora Bora Pearl Beach Resort and Spa i Bora Bora. dette resort ligger ved promenaden, kun 5 minutters gang fra Pearl Resort-stranden og Den Hvide Dal. Derudover ligger Tupitipiti 4,3 km derfra.

   Four Seasons Resort Bora Bora DKK 7,683
   Four Seasons Resort Bora Bora

   Four Seasons Resort Bora Bora

   Motu Tehotu, Bora Bora
     
    4,9
    ud af 5 (baseret på 248 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette resort i Bora Bora ligger på stranden, mindre end 10 km fra Bora Bora Fotolagune, Koralhaverne og Le Meridien Strand. Derudover ligger Den Hvide Dal og Moti Piti Aau-stranden ca. 10 km derfra.

    Hotel Maitai Polynesia DKK 1,319
    Hotel Maitai Polynesia

    Hotel Maitai Polynesia

    BP 505, Bora Bora
      
     4,1
     ud af 5 (baseret på 200 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Dette resort ligger på stranden i Bora Bora, kun 15 minutters gang fra Motu Piti og Koralhaverne. Derudover ligger Matira-stranden og Leopard Rays-dybet 15 minutter derfra.

     Sofitel Bora Bora Private Island DKK 3,869
     Sofitel Bora Bora Private Island

     Sofitel Bora Bora Private Island

     Bp 516, Nunue, Vaitape, Bora Bora
       
      4,7
      ud af 5 (baseret på 87 anmeldelser)
      4.5 ud af 5.0

      Dette resort ligger på stranden i Bora Bora, kun få skridt fra Motu Piti og Koralhaverne. Derudover ligger Moti Piti Aau-stranden og Matira-stranden ca. 2 km derfra.

      Le Meridien Bora Bora DKK 3,317
      Le Meridien Bora Bora

      Le Meridien Bora Bora

      Motu Tape, BP 190, Bora Bora
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 215 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette resort ligger på stranden i Bora Bora, mindre end 2 km fra Le Meridien Strand og Bora Bora Fotolagune. Derudover ligger Koralhaverne og Den Hvide Dal ca. 10 km derfra.

       Oa Oa Lodge DKK 1,013
       Oa Oa Lodge

       Oa Oa Lodge

       Vaitape, Bora Bora
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 33 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Bora Bora, kun 0,3 km fra Lagoon Resort Beach og 3,7 km fra Otemanu-bjerget. Derudover ligger Vaitape-havnen og Hue-bjerget ca. 5 km derfra.

        InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa DKK 7,477
        InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa

        InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa

        Motu Piti Aau, Bora Bora
          
         4,8
         ud af 5 (baseret på 84 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette resort ligger på stranden i Bora Bora, mindre end 5 km fra Le Meridien Strand, Bora Bora Fotolagune og Koralhaverne. Derudover ligger Moti Piti Aau-stranden og Motu Piti ca. 5 km derfra.