Rejser til Zermatt 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Zermatt

Alpenhotel Fleurs de Zermatt
Alpenhotel Fleurs de Zermatt
4 out of 5
Unterer Mattenweg 41, Zermatt, VS
Prisen er 1.390 kr. pr. nat fra 26. sep. til 27. sep.
1.390 kr.
pr. nat
26. sep. – 27. sep.
9,2/10 Wonderful! (504 anmeldelser)
Hôtel bien situé et très calme
"Très joli hôtel bien situé à 5mn de la gare et très calme. Très propre, par contre le tapis dans la chambre un peu vieillot…. Dommage que le spa ferme à 20h et que le sauna n’ouvre qu’à 15h…."

Anmeldelse fra 19. sep. 2023

Alpenhotel Fleurs de Zermatt
Hotel Daniela
Hotel Daniela
4 out of 5
Steinmattstrasse 39, Postfach 354, Zermatt, VS
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.231 kr. pr. nat fra 18. okt. til 19. okt.
2.231 kr.
pr. nat
18. okt. – 19. okt.
9,4/10 Exceptional! (375 anmeldelser)
"Es hat uns sehr gefallen."

Anmeldelse fra 16. sep. 2023

Hotel Daniela
Hotel Ambassador Zermatt
Hotel Ambassador Zermatt
4 out of 5
Spissstrasse 10, Zermatt, VS
Prisen er 2.084 kr. pr. nat fra 5. okt. til 6. okt.
2.084 kr.
pr. nat
5. okt. – 6. okt.
8,8/10 Excellent! (332 anmeldelser)
"Walking distance from train statation to the hotel."

Anmeldelse fra 15. sep. 2023

Hotel Ambassador Zermatt
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Zermatt?
Med priser så lave som er en pakkerejse din smutvej til rejser, som er til at betale. Sammensæt din ferietur til Zermatt ved at vælge blandt det omfattende udvalg af flyrejser, hoteller og udlejningsbiler.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Zermatt?
Du kan opnå besparelser, hvis du sammensætter fly, hotel og biludlejning i en samlet pakke til Zermatt. Nogle gange betyder billige pakkerejser, at der er færre valgmuligheder. Men sådan forholder det sig ikke med Expedia. Vi tilbyder 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder og hoteller i hele verden, hvilket betyder, at du har en masse at vælge imellem. Vil du gerne spare endnu flere penge? Føj nogle spændende oplevelser til din pakkerejse, så du får endnu større rabat. Når alt kommer til alt, handler rejser om meget mere end at nå frem til din destination.
Hvor skal jeg overnatte i Zermatt?
I dette område ligger interessante seværdigheder som Matterhorn og Matterhorn Ski Paradise, så prøv om du kan finde et overnatningssted i nærheden af dem begge. Klein Matterhorn Kabelbane er et andet velbesøgt sted i Zermatt, som tiltrækker tilrejsende.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Zermatt?
Hotel Continental i bydelen Zermatt Centrum er et populært valg til et eventyr i Zermatt. Hvis du finder et værelse der, er du lige i smørhullet, når du skal ud at opleve alt det, som denne by kan tilbyde.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Zermatt?
Det afhænger af luftfartsselskabet, men du kan i reglen finde internationale flyrejser på Expedia op til et år frem. Selvom det kan være en fordel at booke i god tid, kan de heldige undertiden få fingrene i en billig billet kun et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Zermatt på Expedia?
Fra flyrejser og hoteller til udlejningsbiler – Expedia kan hjælpe dig med at kombinere en pakkerejse til Zermatt, som passer til dine behov. Skal du afsted i en uge eller to? Kig nærmere på en pakkerejse med fly, hotel og billeje. Skal du bare på en kort tur, passer et tilbud med fly og hotel måske bedre til dig. Du kan også tilføje oplevelser og udflugter, når du har foretaget reservationen. Vores pakkerejser gør det nemt at planlægge og spare.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Zermatt?
Der er mange penge at spare med en pakkerejse hos Expedia. Sammensæt flybilletter, billeje og hoteller, og få adgang til fantastiske rabatter. Hoteller er dog langt fra din eneste mulighed. Vi tilbyder villaer ved vandet, alpehytter midt i bjergene og alt derimellem!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Zermatt hos Expedia?
Ja, helt sikkert. Expedia har 500+ partnerflyselskaber at vælge fra på verdensplan. Med så bredt et udbud bliver det nemt at finde det perfekte flyselskab, der kan klare flyveturen til Zermatt.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Zermatt?
Du kan godt ændre i eller afbestille din reservation, men hvorvidt det medfører et gebyr vil afhænge af et par ting. Hvis du har købt en pakkerejse til Zermatt inden for de seneste 24 timer, så kan det være muligt at ændre eller afbestille rejseplanen uden beregning. Hvis der er gået mere end det, kan hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet muligvis pålægge gebyr. Tjek vores kundeserviceportal for at finde flere oplysninger.

Populære steder at besøge