Samsø
trover-billede af Rainer Kersten

Hotel på Samsø

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Samsø

Samsø Perlen
2.5 out of 5
Hent priser
3.3/5 (4 anmeldelser)
ok til prisen

"Til prisen er Perlen et fint sted, et stort minus er dog at efter jeg havde fået min nøgle, og taget til mit møde, kom hjem til mit værelse hvor der sidder en NY nøgle i døren...…. det er sgu ikke særlig smart."…"

Anmeldelse fra 14. okt. 2018

Samsø Perlen
Ballen Terrassehusene
Oasen Samsø
2.5 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 500
pr. nat
18. okt. – 19. okt.
4.4/5Fremragende! (35 anmeldelser)
Hyggeligt B&B

"Hyggeligt B&B med super beliggenhed på det nordlige Samsø. Fine værelser, pænt og rent med god nærværende service."…"

Anmeldelse fra 14. jul. 2019

Oasen Samsø
Ballen Havehuset

Var det ikke det, du søgte efter?

Prøv at sortere efter følgende muligheder

Flinchs Hotel
3 out of 5
DKK 995
pr. nat
18. okt. – 19. okt.
4.1/5Meget godt! (13 anmeldelser)
Dejligt ophold

"Dejlig mad, søde og venlige personaler, rent og pænt, hyggeligt. Gulvet i værelset var meget skævt - sjov oplevelse når man kom op på værelset efter at have frekventeret baren"…"

Anmeldelse fra 28. jun. 2019

Flinchs Hotel
Ilse Made - Hotellet ved Kilden
Hent priser
4.8/5Enestående! (8 anmeldelser)
Fuldstændig fabelagtig fred

"Varm modtagelse, grundig rundvisning / info, meget imødekommende værter. Fantastisk morgenbuffet, lækkert og nylavet. Middage var sjældent skønne og visuelt smukke for ikke at nævne vinene! Rolig og smuk beliggenhed, udsigt til smuk solnedgang fra terrassen. Vores bedste anbefalinger"…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2018

Ilse Made - Hotellet ved Kilden
Holmsborg Apartments
Hent priser
4.3/5Fremragende! (3 anmeldelser)

"Fin funktionel lejlighed. Det eneste at bemærke var at der Mangler opvaskemaskine og en bedre støvsuger."…"

Anmeldelse fra 18. aug. 2018

Holmsborg Apartments
Ballen Strandpark Apartments
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (14 anmeldelser)

"Fantastisk sted. Smukke omgivelser. Lækker lejlighed. Lækker mad på Ballen badehotel."…"

Anmeldelse fra 29. sep. 2018

Ballen Strandpark Apartments
Ballen Anneks
3.5 out of 5
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (4 anmeldelser)
Rart

"Hyggeligt og godt"…"

Anmeldelse fra 5. aug. 2019

Ballen Anneks
Rigmors Hus
4 out of 5
Hent priser
4.3/5Fremragende! (4 anmeldelser)
Rigmors Hus.

"Dejlig lejlighed, dog knirker det ret meget fra lejligheden ovenpå. Der burde stå at man skal henvende sig i Ballens Badehotel! Et skilt udvendigt med "Rigmors Hus" havde været perfekt. Sengen er noget af det bedste jeg har sovet i."…"

Anmeldelse fra 24. jul. 2019

Rigmors Hus
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Samsø
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotelophold på Samsø

Idylliske Samsø er et pragtfuldt feriemål hele året, og du kan vælge imellem flere muligheder for overnatning på Samsø. Her er både topmoderne hoteller og afslappede camping- og feriecentre med 2-3 stjerner. Fælles for dem alle er, at de befinder sig på den sydlige del af Samsø, da det er her de bedste seværdigheder ligger.

Tag på udflugter fra dit hotel på Samsø

Personalet på de lokale hoteller på Samsø kender ofte øen ud og ind, og mange hoteller udlejer tilmed cykler, så du kan udforske Samsø i dit eget tempo. Kør rundt, og besøg nogle af Samsøs 22 landsbyer, som hovedbyen Tranebjerg, der blandt andet indeholder Samsø Museum Velkomstcenter. På centret kan du se film, lære om Samsø og lade børnene lave amuletter og høre spændende historier i eksperimentariet Historieuniverset. Derudover får du udleveret et stifinder-hæfte inklusiv kort, så du kan følge en af de ni temaruter rundt på øen, hvor du f.eks. går i møllebyggernes eller fangstfolkenes fodspor. Besøg en hollandsk mølle, en smedje, flere skippergårde og andre velbevarede bygninger fra fortiden.

Bo på hotel på Samsø med børn

Benyt dig af biludlejning på Samsø, og kør nordpå til verdens største labyrint: Samsølabyrinten. Med sit stisystem på mere end fem km, tager det timevis at svare på de mange sjove spørgsmål, og labyrinten indeholder otte forskellige mål, deriblandt ”Hjertepladsen” og ”Vikingetemplet”. Når du er på overnatning på Samsø, er du også tæt på seværdigheder som Falkecenter Samsø, hvor du kan se fremragende rovfugleshows, samt Blå Flag Center Landkrabben ved Ballen Havn. Landkrabben står for flere lærerige ekskursioner for børn, og som om dette ikke er nok, er der i Ballen også et havnebassin samt et par gode strande, der er perfekte til børnefamilier.

Bliv forkælet på hoteller på Samsø

Selvom du er langt fra storbyen, når du er på ferie på Samsø, har du både komfort og fantastisk service på de lokale hoteller. Det er snarere reglen end undtagelsen, at gratis Wi-Fi og parkering er inkluderet, og værelserne er tit udstyret med fladskærms-tv og brusere. Hvis du kommer træt hjem til dit hotel på Samsø efter en lang dag med sightseeing, kan du spise i hotellets restaurant og derefter slappe af i loungen, før du lægger dig til at sove i de blødeste senge. Sørg for at tjekke hotellets faciliteter, inden du bestiller, da du kan være heldig, at der er adgang til indendørs pool og børnepool, samt at morgenmaden med i prisen.

Sejl til din Samsø overnatning i sommerperioden

Juni, juli og august er uden tvivl de bedste måneder at bo på hotel på Samsø, hvis du vil bruge en del af ferien på at bade i havet og dufte til de mange blomster og træer i den frodige natur. Gå gerne en tur gennem Brattingsborg Slotspark, spil golf et par timer, eller tag på en afslappet vandretur gennem skove og bakker. Hvis du kommer fra udlandet, skal du benytte bil eller offentlig transport kombineret med fly til Samsø. Flyv til København eller Billund, og kør derefter til Hou (Jylland) eller Kalundborg (Sjælland), hvorfra du kan sejle med færge til Samsø.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Samsø