Billige flybilletter til Samsø

Billigste flyrejser til Samsø

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 549 kr. for en enkeltbillet og 1.062 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Samsø

Expedia-flyrejser til Samsø

Hvis du er på udkig efter fly til Samsø, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Samsø, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Samsø med et hotelophold.

Afbudsrejser til Samsø giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Samsø – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Samsø, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Samsø hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Samsø?
Hvis du ankommer med fly, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal flyve til. Samsø har nemlig kun en af slagsen – Århus (AAR).
Hvor langt ligger AAR fra Samsø?
AAR befinder sig 50 km fra Samsø centrum, så forbered dig på at skulle ud på en længere køretur ind til hjertet af byen.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Samsø?
Med en beliggenhed på blot 50 km fra Samsø centrum befinder du dig nærmest allerede midt i byen, når du ankommer i Århus (AAR).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Samsø?
5 flyselskaber flyver til Samsø fra 11 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Samsø?
De fleste fly til Samsø er med SAS. Den mest kendte flyforbindelse er fra Holmen til Samsø, hvor du vil se, at SAS har flest flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Samsø?
Det er altid nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke behøver at mellemlande. Hvis du rejser til Samsø, kan du glæde dig over, at der findes 52 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Samsø fra?
Fly til Samsø med afgang fra Holmen, Kødbyen og Sydhavnen er i høj kurs.
Hvor lang tid tager det at flyve til Samsø Lufthavn?
Hvis du rejser til Samsø fra Holmen, kan du se frem til en flyvetid på 37 minutter. Hvis turen går fra Kødbyen, kan du forvente at være i luften i 37 minutter. Fra Sydhavnen tager det omtrent 37 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Samsø?
Vi kender alle til de heldige rejsende, der altid finder superbillige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Er du nysgerrig på, hvad deres hemmelighed er? De udsætter det ikke til sidste øjeblik med at reservere deres billetter. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Billetpriser varierer typisk alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Glem ikke at sammenligne priser på tværs af forskellige flyselskaber. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe dine billetter. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du ser en virkelig god pris. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Samsø?
Vi har samlet en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse så bekvem som mulig. Følg vores tips, så du kan stryge igennem lufthavnen og udforske Samsø, før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyvetur kan sagtens være en behagelig oplevelse, hvis du sørger for at pakke de rigtige ting. Først og fremmest kunne det være toiletartikler, såsom læbepomade og håndcreme, et sæt skiftetøj og noget at læse i. Desuden bør du næsten sikre lidt plads i din taske til din telefon, table og oplader, eventuel medicin på recept og muligvis ligeledes en behagelig nakkepude. Som det sidste skal du huske at medbringe pas, dine rejsedokumenter og lidt penge.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er en schweizerkniv, der ligger skjult i et rum i din kabinetaske. Andre ting, du ikke må medbringe, er brandfarlige genstande og eksplosiver brændstof og tændstikker samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange, smalle midtergange på flyvemaskinen egner sig ikke til et modeshow. Ifør dig behageligt tøj, og medbring en sweater, da det godt kan blive koldt i kabinen på flyture af længere varighed. Flade, rummelige sko er også at foretrække.
  • Muligvis har du hørt om dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af lange stillesiddende perioder. Men der er heldigvis masser at gøre for at mindske risikoen. Ifør dig et par rejsestrømper, drik meget vand, og bevæg fødder og ben. Gå en runde i kabinen, eller lav nogle øvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Samsø?
Lidt tilrettelæggelse, inden du skal flyve, kan være med til at gøre turen til Samsø helt ukompliceret. Se vores praktiske fif til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du vil skulle vise rejsedokumenter og pas til personalet i lufthavnskontrollen. Så hav dem i nærheden for ikke at forsinke køen.
  • Efterfølgende skal både du og din håndbagage scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at bippe. Personlige ejendele som jakke, bælte og høretelefoner skal gennem maskinen.
  • Du må undvære den digitale verden i få minutter. Din telefon, tablet og anden elektronik skal også en tur gennem scanneren.
  • Kan du ikke rejse uden din håndcreme? Det er ikke noget problem. Så længe den ikke er på over 100 ml og opbevares i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du sagtens have den med om bord.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig dyrebar tid. Vandrestøvler og andre tunge støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt i den indleverede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Samsø
Destinationslufthavn
Århus
Destinationslufthavnens IATA-kode
AAR
Destinationsby
Århus
Pris for flyrejse tur-retur
1.062 kr.

Populære flyrejser til Samsø

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 549 kr. for en enkeltbillet og 1.062 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines