Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Caro Bo på trover

Hoteller i Ebeltoft

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Ebeltoft

Molskroen
3 out of 5
Hovedgaden 16, Femmøller Strand, Ebeltoft
DKK 1.680
pr. nat
4. apr. – 5. apr.
5.42 km fra centrum
4.6/5Exceptional! (26 anmeldelser)
Unik brunch !

"Ubeskriveligt dejligt sted. Lækkert mad og fede omgivelser. God betjening. Morgenbrunch var helt unik!, med ALT hvad hjerte og mave begærer. Og tilmed så fuld af smag og æstetik."…"

Anmeldelse fra 28. okt. 2019

Molskroen
Ebeltoft Park Hotel
2.5 out of 5
4 Vibæk Strandvej, Ebeltoft
DKK 895
pr. nat
13. apr. – 14. apr.
1.54 km fra centrum
3.8/5Good! (34 anmeldelser)
TO HYGGELIGE OVERNATNINGER.

"Vi blev modtaget af en meget travl, men også venlig og hjælpsom medarbejder, og oplevede under opholdet en hyggelig stemning på hotellet. Morgenbordet var fint. Vi vil helt sikkert vælge Ebeltoft Park Hotel igen. Hotellet trænger til en kærlig hånd, men der rent over det hele."…"

Anmeldelse fra 26. dec. 2019

Ebeltoft Park Hotel
Molskroen Strandhotel
3 out of 5
Hovedgaden 31A, Femmøller Strand, Ebeltoft
DKK 1.280
pr. nat
14. apr. – 15. apr.
5.42 km fra centrum
4.6/5Wonderful! (165 anmeldelser)

"Husk lige at meddele at du betaler det hele hvis du har bestilt flere værelser. Ellers giver det problemer"…"

Anmeldelse fra 14. sep. 2019

Molskroen Strandhotel
Basballegaard Bed & Breakfast
3.5 out of 5
Kølbakken 15, Basballe, Ebeltoft
Hent priser
8.62 km fra centrum
4.5/5Wonderful! (15 anmeldelser)

"Kære Heidi . Vi har nydt opholdet , værelset og ikke mindst en vidunderlig seng efter vandretur. Området er fantastisk og dermed også beliggenheden af dit hus. Vi kan varmt anbefale det til andre og vil gerne vende tilbage en anden gang hvor Mols skal besøges igen. Desuden vil jeg også nævne at den ..."…"

Anmeldelse fra 28. sep. 2019

Basballegaard Bed & Breakfast
Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant
3 out of 5
Ndr. Strandvej 3, Ebeltoft
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.220
pr. nat
3. apr. – 4. apr.
2.66 km fra centrum
4.1/5Very Good! (69 anmeldelser)

"Dejlig udsigt. Gode senge. Trappen op til lejligheden, det nederste trin var for højt. Døren ud til altanen kunne ikke åbnes."…"

Anmeldelse fra 27. jan. 2020

Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant
Danhostel Ebeltoft
4 out of 5
Egedalsvej 5, Ebeltoft
DKK 600
pr. nat
4. apr. – 5. apr.
3.67 km fra centrum
4.2/5Very Good! (103 anmeldelser)
Anbefales på det varmeste

"Rigtig fin oplevelse. Dejligt med veludstyret køkken og spiserum. Gode senge, fin morgenmadsbuffet. Dog lidt mangelfuld oplysning på stien fra p plads."…"

Anmeldelse fra 7. okt. 2019

Danhostel Ebeltoft
3 Værelses Overnatning i Ebeltoft
Øer Maritime Ferieby, Ebeltoft, Midtjylland
Hent priser
8.05 km fra centrum
3 Værelses Overnatning i Ebeltoft
5 Stjernet Sommerhus i Ebeltoft
BOESLUMVEJ 13 H, Ebeltoft, Midtjylland
Hent priser
2.58 km fra centrum
5 Stjernet Sommerhus i Ebeltoft
7 Person Feriebolig i Ebeltoft
ASMANDVEJ 18, Ebeltoft, Midtjylland
Hent priser
3.03 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Das Haus ist zu empfehlen, jedoch das Grundstück ist ungepflegt nur Wildnisstraße im Gegensatz zu de

"Das Haus ist zu empfehlen, jedoch das Grundstück ist ungepflegt nur Wildnisstraße im Gegensatz zu den Nachbarhäusern."…"

Anmeldelse fra 6. okt. 2018

7 Person Feriebolig i Ebeltoft
Villa med 3 Soveværelser, 6 Sovepladser med Gratis Wifi og gå til Strand og Butikker
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Ebeltoft
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Ebeltoft

Hotel i Ebeltoft: Når du booker overnatning i Ebeltoft, er du sikker på at bo i gåafstand til indbydende badestrande, stemningsfulde brostensbelagte gader og spændende seværdigheder. Hvis du er forretningsrejsende, har du gode muligheder for at komme hurtigt til og fra dit hotel i Ebeltoft, da byen ligger tæt på færgehavnen til Sjælland og Aarhus Lufthavn.

Hotelophold i et stykke Danmarkshistorie

Ebeltoft er en historisk perle i bindingsværk og brosten smukt beliggende mellem Mols Bjerge og Ebeltoft Vig. Den hyggelige gamle bydel oser af atmosfære. Nyd duften fra stokroserne, mens du slentrer afsted og kigger på byens mange spændende butikker. Ebeltoft menes at være grundlagt omkring år 1200 og var købstad i århundreder, og den lange historie er stadig synlig i byen. I sommersæsonen kan du måske være heldig at opleve et sus fra fortiden og blive sunget til køjs på hotellet af vægtere med uniform og morgenstjerne. Selvom der ikke har været behov for vægtere i mange år, holder vægterlavet i Ebeltoft den gamle tradition i live.

Med vinden i ansigtet

Ebeltoft strækker sig langs Ebeltoft Vig med mange familievenlige strande, og havet er aldrig langt væk, når du booker et hotelophold i byen. Her kan du få dig en forfriskende dukkert fra en af områdets indbydende badestrande eller måske nyde søluften og en is på lystbådehavnen, der hvert år gæstes af mange lystsejlere fra nær og fjern. Men havet er meget andet end badeture, og når du bestiller overnatning i Ebeltoft, kan du komme helt tæt på et vaskeægte stykke international søfartshistorie: Gå ombord på Fregatten Jylland, indsnus duften af krudt og tjære, og se det gamle krigsskibs dramatiske historie komme til live. Måske er du så heldig, at du kan få få øje på masterne på Fregatten Jylland fra dit hotelværelse! Havet omkring byen byder på masser af store oplevelser – og gode muligheder for at komme hurtigt til og fra Sjælland via Ebeltoft Færgehavn.

Natur og kultur i Ebeltoft

Som gammel købstad omgivet af fantastisk natur har Ebeltoft noget for enhver smag, og du har rig mulighed for at opleve kultur og natur, når du overnatter her. I Ree Park 10 kilometer fra Ebeltoft kan du tage på safari og komme helt tæt på vilde dyr fra hele verden. Parken udfører et stort avlsarbejde med dyr, der er truede i naturen, og dyrene har god plads til at boltre sig på parkens store område. Hvis du mere er til vandreture uden eksotiske rovdyr, giver Nationalpark Mols Bjerge, som omgiver Ebeltoft på alle sider, mulighed for storslåede naturoplevelser i de kuperede istidsbakker eller langs områdets frodige strandenge. På Glasmuseet i Ebeltoft by kan du studere moderne glaskunst og se det fascinerende materiale tage form på det arbejdende glasværksted. Og du kan dykke ned i Ebeltofts lange kulturhistorie på det velbevarede farveri Farvergården, som er det eneste af sin art i Nordeuropa, i den enestående thailandske samling Siamesisk Samling og på Ebeltofts gamle rådhus. Men husk, at rådhuset er så populært til vielser, at du må regne med lidt ventetid, hvis du besøger det om lørdagen!

Søg efter dit perfekte hotel i Ebeltoft. Find et billigt hotel i Ebeltoft nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Ebeltoft, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Ebeltoft på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Ebeltoft. Book en af vores pakkerejser til Ebeltoft: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Ebeltoft?
Molskroen Strandhotel er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant og Danhostel Ebeltoft også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Ebeltoft?
Ja, de fleste af værelserne er refunderbare, hvis du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Ebeltoft.
Hvad er det bedste hotel til en familieferie i Ebeltoft?
Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis parkering. Andre valgmuligheder til en ferie med ungerne omfatter Molskroen og Molskroen Strandhotel. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge Ree Park - Ebeltoft Safari.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige overnatningssted i Ebeltoft?
Molskroen er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Molskroen Strandhotel er en anden mulighed, når kæledyret skal med på ferien.
Hvilket overnatningssted er bedst til en strandferie i Ebeltoft?
Molskroen Strandhotel er et hotel med 3 stjerner med strandudsigt, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmad og gratis Wi-Fi. Andre gode muligheder til et ophold i nærheden af stranden omfatter Molskroen Strandhotel og Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant. Tag til Ebeltoft Strand eller Bogens Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvilket overnatningssted er bedst til en golfferie i Ebeltoft?
Ebeltoft Feriecenter er en lejlighed med 3 stjerner, der tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere.
Hvor er det bedste sted at overnatte i Ebeltoft i nærheden af historiske seværdigheder?
Langhoff & Juul Boutique Hotel og Restaurant er et hotel med 3 stjerner, der egner sig godt til historieinteresserede, og det populære overnatningssted har desuden en restaurant og gratis Wi-Fi. Hvis du er interesseret i lokalhistorie, kan du også overveje Molskroen Strandhotel Den ny Maltfabrik og Fregatten Jylland er også et besøg værd.
Hvordan er det at overnatte i Ebeltoft?
Ebeltoft har masser at byde på, heriblandt sine safarier, sin kunst og sine golfbaner. Djurs Sommerland er en af områdets største seværdigheder. I Ebeltoft finder du 861 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad kan jeg opleve i Ebeltoft?
Besøg kulturelle seværdigheder som Den ny Maltfabrik, Glasmuseet og Farvergardeb, når du er her. Byens naturskønhed kommer til udtryk ved Ebeltoft Strand, Nationalpark Mols Bjerge og Bogens Strand. I området kan du også besøge Djurs Sommerland.
Hvordan er vejret i Ebeltoft?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 0°C. I Ebeltoft regner det i gennemsnit 892.30 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Ebeltoft

Flere valgmuligheder