Ebeltoft

Rejseguide
Ebeltoft
Tag på vandreture i nationalparken Mols Bjerge, mærk historiens vingesus blandt stokroser og brolagte stræder, besøg verdens længste træskib eller Djurs Sommerland. Tag på en oplevelsesrig familieferie eller et romantisk weekendophold i Ebeltoft. Den gamle købstad emmer af stemning med sine snævre, brostensbelagte gader og idylliske bindingsværkshuse, smukt flankeret af røde og gule stokroser. En rejse til Ebeltoft byder dog ikke kun på romantisk hygge i byen, men også masser af action og enestående naturoplevelser. Kom til kanonshow på verdens ældste træskib og byens vartegn, Fregatten Jylland, eller besøg Glasmuseet Ebeltoft, og se glaspusterne i aktion. Kig også forbi Danmarks første rockmuseum, Memory Lane Rockmuseum i Fuglsøcentret.Ebeltoft ligger på Djursland og er regionens ældste købstad. Ebeltoft er dermed et levende stykke danmarkshistorie, og historiens gang afspejles tydeligt i den idylliske lille by. Ebeltoft kan herudover bryste sig af at ligge i en af Danmarks smukkeste nationalparker, Mols Bjerge. Her kan du vandre, cykle, fiske og bade eller nyde udsigten fra toppen af nationalparkens højeste bakke, Agri Bavnehøj.Drømmer du om en bade- eller familieferie i Ebeltoft, bliver du ikke skuffet. Nyd de familievenlige strande ud til det rolige Kattegat, eller forkæl ungerne med en tur i Djurs Sommerland. Hvis I er glade for dyr, er der også nok at vælge imellem. Besøg Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark, Munkeholm Zoo, Randers Regnskov og Kattegatcentret.Kan du ikke helt se en storbyferie i Ebeltoft for dig, så bare rolig. Der er under en times kørsel med bus eller bil til den nærliggende kulturby Aarhus. Besøg også den hyggelige shoppingby Grenaa. Herfra kan du tage færgen til øperlen Anholt og opleve øens unikke ørken og sælreservat.Bemærk, at du i skolernes sommerferie kan komme med nationalparkbussen på en spændende tre timers guidet sightseeingtur. Skal du en tur til Anholt, skal du huske at planlægge overnatning på øen, for færgen sejler kun en enkelt gang om dagen. Glæd dig til en unik overnatning midt i Kattegat!Lad ferien gå til Ebeltoft, og glæd dig til storslåede naturoplevelser, masser af fritidstilbud for hele familien, børnevenlige strande og ikke mindst en yderst charmerende og romantisk lille købstad. Ebeltoft opfylder kort sagt alle feriebehov.

Hvor kan jeg overnatte i Ebeltoft

Default Image

Øer Strand

Selvom Øer Strand ikke byder på mange seværdigheder, skal du ikke langt for at finde spændende oplevelser som Glasmuseet Ebeltoft og Ebeltoft Museum.

Øer Strand
Default Image

Handrup Strand

Hvis du tilbringer noget tid i Handrup Strand, er Nationalpark Mols Bjerge og Handrup Kirke et par populære seværdigheder, der er værd at besøge.

Handrup Strand
Default Image

Vibæk Strand

Selvom der ikke findes de helt store seværdigheder i Vibæk Strand, kan du udforske resten af området og opleve attraktioner som Ebeltoft Strand og Fregatten Jylland.

Vibæk Strand
Default Image

Egsmark Strand

Hvis du tilbringer noget tid i Egsmark Strand, er Nationalpark Mols Bjerge og Ornbjerg Molle et par populære seværdigheder, der er værd at besøge.

Egsmark Strand