Billige flybilletter til Ebeltoft

Billigste flyrejser til Ebeltoft

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 306, kr for en enkeltbillet og 1.062, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Wizz Air
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Ebeltoft

Expedia-flyrejser til Ebeltoft

Hvis du er på udkig efter fly til Ebeltoft, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Ebeltoft og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Ebeltoft med et hotelophold.

Afbudsrejser til Ebeltoft giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Ebeltoft - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Ebeltoft, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Ebeltoft hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Ebeltoft?
Århus (AAR) er den eneste lufthavn i Ebeltoft.
Hvor langt er der til AAR fra Ebeltoft?
AAR befinder sig 10 km fra Ebeltoft midtby, så gør dig klar til at skulle ud på en lille køretur ind til centrum af byen.
Kan jeg flyve til Ebeltoft i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Ebeltoft forløber helt uden problemer ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en hurtig måde at holde dig opdateret om de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Ebeltoft?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Ebeltoft, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Ebeltoft med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Ebeltoft, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Ebeltoft?
Når du rejser til Ebeltoft, ankommer du i AAR. Hop af flyet, find din bagage, og tag ind mod midtbyen, som ligger cirka 10 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Ebeltoft?
I alt findes der 5 flyselskaber, der flyver til Ebeltoft fra intet mindre end 11 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Ebeltoft?
Flyafgange til Ebeltoft udbydes som oftest af SAS. Størstedelen af disse fly letter fra Holmen.
Hvor mange direkte fly er der til Ebeltoft?
Er du ved at planlægge en spændende tur til Ebeltoft? Med omkring 52 direkte fly hver uge er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Ebeltoft fra?
Mange af flyene til Ebeltoft afgår fra lufthavne i Holmen, Kødbyen og Sydhavnen.
Hvor lang tid tager det at flyve til Ebeltoft Lufthavn?
Hvis du rejser til Ebeltoft fra Holmen, kan du se frem til en rejsetid på 37 minutter. Hvis turen går fra Kødbyen, kan du regne med, at turen tager 37 minutter. Fra Sydhavnen tager det omkring 37 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Ebeltoft?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, rutinerede rejsende bruger til at finde gode tilbud. Når du reserverer på forhånd, har du flere valgmuligheder, og flyene er knap så dyre. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde et billigere fly til en mindre terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Det sidste råd er, at du altid skal være klar til med det samme at købe dine billetter, hvis du ser et godt tilbud. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Ebeltoft?
Vi har sammensat en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse så bekvem som mulig. Følg vores tips, så du kan stryge igennem lufthavnskontrollen og nydt godt af Ebeltoft, før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flytur kan sagtens være en fornøjelse, hvis du sørger for at pakke det rette udstyr. I første omgang kunne det være basale toiletsager, såsom tandbørste og læbepomade, et frisk sæt tøj og nogle blade. Dernæst bør du næsten sikre lidt plads i din kabinetaske til elektronisk udstyr, oplader, eventuelle lægemidler og muligvis også en pude. Som det sidste skal du huske at medbringe pas, rejsepapirer og dine kreditkort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er skarpe genstande, der gemmer sig i et rum i din kabinetaske. Andre forbudte genstande omfatter brandfarlige genstande og eksplosiver spraydåser og brændstof samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der kan rumme mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan være noget så simpelt som valget af tøj. Forbered dig på skift i temperaturen ved at tage flere lag på. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver koldt i kabinen. Klipklappere og højhælede sko har det bedre i kufferten. I stedet for bør du vælge flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder være taknemmelige over.
  • DVT eller dyb venetrombose er veneblodpropper, der kan forekomme på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det kan forekomme på længere flyrejser. Men det gode er, at der findes en række måder at reducere risikoen for at få det. Sørg for at drikke masser af vand, gå en tur rundt i kabinen, så tit som du kan, og ifør dig støttestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Ebeltoft?
Svaret er enkelt – det handler om at være velorganiseret. Vi har samlet nogle nyttige råd til at komme let gennem lufthavnskontrollen. Ebeltoft kan godt gøre sig klar:

  • Sikkerhedspersonalet skal som det første sikre sig, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingpas, inden du kan komme videre. Hav dem derfor klar.
  • Derefter skal både håndbagagen og dig scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du tage eventuelle genstande af, der kan få alarmen til at bippe. Personlige ejendele som jakke, bælte og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder tablet og telefon, skal scannes hver for sig.
  • Fjern alle eventuelle væsker fra din kabinekuffert. Væsker skal som regel gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Sko uden snørebånd er en god slags fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du får besked på at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Støvler og andre tungere sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Skarpe eller spidse genstande er ikke tilladt om bord på flyet. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Ebeltoft
Destinationslufthavn
Århus
Destinationslufthavnens IATA-kode
AAR
Destinationsby
Århus
Pris for flyrejse tur-retur
1.062, kr

Populære flyrejser til Ebeltoft

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 306, kr for en enkeltbillet og 1.062, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines