Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Esbjerg

Se alle udlejningsbiler i Esbjerg

Udforsk Esbjerg

Udforsk Esbjerg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!

Biludlejning gennem Expedia i Esbjerg

Lej en bil i Esbjerg, og oplev Sydvestjyllands charme. Med titlen som Danmarks femtestørste by byder Esbjerg på et væld af oplevelser. Du kommer derfor ikke til at kede dig, da byen rummer et spændende, dynamisk handelscentrum med Danmarks længste gågade, kunst og arkitektur i særklasse, spændende museer og sidst, men ikke mindst, det unikke naturområde, Nationalpark Vadehavet.

Billig billeje i Esbjerg er det perfekte udgangspunkt for din ferie med familien eller vennerne. Du kommer nemt og bekvemt til de destinationer, du ønsker, og vil du opleve andre større byer, har du direkte forbindelse til blandt andet Kolding og Odense via motorvej E20.

Biludlejning Esbjerg – kom godt fra start

Planlægger du din ferie i Esbjerg i god tid, kan du være heldig at finde billige flybilletter til Esbjergopholdet ved at booke din flybillet til Billund Lufthavn. Fra lufthavnen har du mulighed for at leje en bil til Esbjerg. Turen tager en lille times tid, og du er dermed vel ankommet til dit hotel i Esbjerg. Ønsker du først at gøre brug af billeje i dagene efter, du er ankommet, finder du også biludlejning i Esbjerg.

Billeje Esbjerg – kunst og arkitektur fra førersædet

En tur i udlejningsbilen i Esbjerg byder på store arkitektoniske kunstoplevelser, og én der i bogstavelig forstand er stor, er den ni meter høje monumentalskulptur Mennesket ved Havet, som afbilder fire mennesker, der sidder med front mod havet. På en klar dag vil du kunne se den imponerende, hvide skulptur fra ti kilometers afstand. Fra din lejebil kan du nyde synet af skulpturen, som bare bliver større og større, jo tættere du kommer på den. Kan du ikke få nok af kunst, kan du lægge et visit forbi museet Esbjerg Evangeliet, som rummer et 140 m2 vægmaleri, der fortolker Bibelen på moderne vis, eller du kan besøge Esbjerg Kunstmuseum, hvor der er oplevelser for både voksne og børn.

Leje af bil i Esbjerg – med ungerne på bagsædet

Esbjerg er ikke kun kunst og kultur, men rummer også massevis af aktiviteter for børnefamilien. Vælg mellem vandland, legeland, legepladser, gokart, skøjtehal, biograf og meget mere. Derudover er der heller ikke langt til Legoland i Billund. Benyt jer af den frihed en lejebil i Esbjerg giver jer, og vend hjem med dejlige oplevelser i bagagen.

Billeje Esbjerg – naturen kalder

Når du lejer en bil i Esbjerg, er det også et must at tage på opdagelse i den omkringliggende natur. Pak bilen med håndklæder, badebolden og resten af strandgrejet, og kør en tur til Hjerting Strand. Her er der plads til alle, hvad enten du er til aktiv vandsport, såsom kitesurfing og vandski, eller bare ren afslapning. I din lejebil har du også kort afstand til Nationalparken Vadehavet. Nationalparken har fundet plads på UNESCOs Verdensarvsliste på grund af områdets store naturværdier og dets rige dyreliv, der blandt andet inkluderer vigtige fiskearter, den spættede sæl og millioner af fugle. Fænomenet Sort Sol er bestemt en oplevelse om foråret og efteråret, hvor stærene samler sig i kæmpe flokke til træk og danner fascinerende mønstre på himlen.