Biludlejning Esbjerg

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Esbjerg

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Esbjerg

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Esbjerg
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i Esbjerg?
Med en pris på lejebiler i Esbjerg, der ligger helt ned til 916 ¤ per dag i denne uge, er turistattraktionerne i og omkring dette sted nemme at nå frem til,
Kan jeg leje en bil i Esbjerg (EBJ)?
Når du ankommer til Esbjerg (EBJ), kan du styre mod Budget eller Avis, der ligger i kort afstand derfra. Nærmest inden du ved af det, er du klar til at opleve Esbjerg bag rattet af din lejebil.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Esbjerg?
Vi er klar over, at fleksibilitet på farten er afgørende. Derfor giver rigtig mange reservationer mulighed for fuld refusion, hvis du afbestiller minimum seks timer inden det planlagte afhentningstidspunkt. Du kan med fordel gennemgå lejepolitikken, eftersom der findes et par undtagelser. Hvis du ikke kan finde de nødvendige oplysninger, kan du besøge vores kundeservice.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Esbjerg?
Hvis du vil udforske en storby, giver det mest mening at tænke småt – som en bil i økonomistørrelse. Denne udlejningsbil er den oftest bookede type i Esbjerg og er nem at køre i gennem trafikerede gader og få plads til på snævre parkeringspladser, ligesom en økonomibil kan køre langt på literen. Men der er ikke noget, der stopper dig fra at tænke helt stort! Kig på vores mellemstore eller store biler, hvis du vil have mere plads. Du kan også gå niveauet op med en af vores premiumbiler.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Esbjerg?
Book en lejebil, få fat i nøglerne, og gør dig parat til at opleve alle de seværdigheder, Esbjerg byder på. Men med de mange muligheder i det omkringliggende område skal du endelig ikke stoppe der. Udstik kursen til nogle af de andre spændende destinationer i området:

  • Aalborg kan prale med masser af oplevelser og seværdigheder og ligger omkring 200 km fra Esbjerg. Første udflugtsmål? Du kan overveje at tage til Aalborg Zoo, der er et af byens højdepunkter.
  • I Odense, der ligger omkring 120 km væk, er der også mulighed for at hygge sig. Har du brug for lidt inspiration til seværdigheder? Hans Christian Andersen Museum er et godt bud.
  • Ingen ferie uden at tilbringe tid ved Dyrehaven. Dette skønne natursted ligger omtrent 260 km fra Esbjerg. Indånd den friske luft, og slap helt af!

Hvorfor skal jeg leje en bil i Esbjerg hos Expedia?
Med biludlejningsfirmaer at vælge mellem i Esbjerg gør Expedia det til en leg at finde det ideelle køretøj. Og når du samler reservation af billeje, flyrejser og hotel i en pakkerejse, kan du opnå endnu større besparelser på din ferie i Esbjerg. Med alt fra hurtige økonomibiler til store sedaner har Expedia nøglerne til dit næste eventyr.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Esbjerg hos Expedia?
Læs anmeldelser fra kunder, vælg din bilklasse, og sammenlign priser fra populære biludlejningsfirmaer. Expedia gør det nemt at få fingrene i den bedste pris på din udlejningsbil. Kombiner din reservation af billeje i Esbjerg med flyrejser eller overnatning, og få en god start på din rejse med yderligere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Esbjerg?
Alle, der er indehaver af et gyldigt kørekort, og som er 21 eller derover, kan booke billeje i Esbjerg. Selvom nogle udbydere muligvis er villige til at leje ud til førere under 21, medfører det tillægsgebyrer. Undersøg aldersgrænsen for gebyret samt beløbet, inden du booker. Udbydere begrænser også, hvilke bilmodeller unge førere kan vælge. Der er en højere aldersgrænse for premium- og luksusbiler.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Esbjerg?
Du skal bruge et gyldigt kørekort og dit kreditkort. Ønsker du ikke at købe biludlejningsfirmaets forsikring? Så skal du muligvis også have dokumentation for en anden forsikring. Kravene er forskellige afhængigt af biludlejningsfirmaet, så sørg for at tjekke lejebetingelserne omhyggeligt.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Esbjerg?
916 ¤ og 992 ¤ var de laveste priser per dag for en udlejningsbil i Esbjerg inden for de sidste syv dage.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Esbjerg?
Uanset om du påtænker at besøge Esbjerg i en længere periode eller fortsætte rejsen videre, kan du finde langtidsleje af biler med Expedia. Indtast dine oplysninger samt afhentnings- og afleveringssteder, så hjælper vi dig med at finde fremragende tilbud på langtidsleje af biler.
Hvor finder jeg billeje i Esbjerg, hvis jeg er under 25 år?
Du bør undersøge alderspolitikken hos de biludlejningsfirmaer i Esbjerg, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, bør du være opmærksom på, at nogle selskaber kan opkræve yderligere tillægsgebyrer. Det er en fordel, hvis du kender til dem inden afhentning, så du kan planlægge derefter. Alle biludlejningsfirmaer har deres egne regler for unge førere, så det kan betale sig at undersøge dem nærmere.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Esbjerg?
For at finde alle de nødvendige oplysninger om forsikring skal du sørge for at tjekke selskabets vilkår og betingelser grundigt, inden du træffer en beslutning.