Billige flybilletter til Esbjerg

Om Esbjerg

Expedia-flyrejser til Esbjerg

Hvis du er på udkig efter fly til Esbjerg, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Esbjerg og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Esbjerg med et hotelophold.

Afbudsrejser til Esbjerg giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Esbjerg - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Esbjerg, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Esbjerg hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Esbjerg?
Der er kun én lufthavn i Esbjerg, nemlig Esbjerg (EBJ).
Hvor langt ligger EBJ fra Esbjerg?
Hvis du har base midt i Esbjerg, vil du være fremme kort efter, at du lander i Esbjerg (EBJ). Terminalen ligger nemlig kun 9 km fra midtbyen.
Kan jeg flyve til Esbjerg i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Esbjerg er enkel og ukompliceret ved først at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en god måde at holde dig opdateret om de gældende rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og de seneste rejsevejledninger fra myndighederne.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Esbjerg?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Esbjerg, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Esbjerg med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Esbjerg, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Esbjerg?
Før du reserverer din rejse til Esbjerg, vil det være en god idé først at tænke over, hvilken lufthavn der er mest praktisk at tage til i din situation. Mens Billund (BLL-Billund Lufthavn) ligger 55 km fra centrum, ender du 9 km fra midtbyen, hvis du ankommer i EBJ.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Esbjerg?
24 luftfartsselskaber flyver til Esbjerg fra mindst 71 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Esbjerg?
Fly til Esbjerg udbydes som oftest af KLM. Et stort antal af disse fly er med afgang fra Oud-Zuid.
Hvor mange direkte fly er der til Esbjerg?
Det er langt nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal bekymre dig om at skulle mellemlande. Hvis du har planer om at besøge Esbjerg, vil du blive glad for at høre, at der findes 326 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Esbjerg fra?
Mange fly til Esbjerg letter fra lufthavne i Rhindalen, Vänern og Oslo.
Hvor lang tid tager det at flyve til Esbjerg Lufthavn?
Hvis det er Rhindalen, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 15 minutter, inden du lander i Esbjerg. Fra flyvepladsen i Vänern tager det omtrent 1 time og 7 minutter, og fra Oslo varer det 1 time og 7 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Esbjerg?
De fleste erfarne rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er tit højere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. En anden simpel måde, du kan finde en god pris på, er ved at undersøge alle dine muligheder grundigt. Hvis din destination har mere end én lufthavn, skal du sørge for også at tjekke, hvad det koster at flyve til en mindre travl terminal. Det sidste råd er, at du altid skal være klar til med det samme at købe dine flybilletter, hvis du falder over en virkelig god pris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt held er der en god chance for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Esbjerg?
Vi har sammensat en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen så komfortabel som mulig. Følg disse råd, så du kan stryge igennem lufthavnskontrollen og nydt godt af Esbjerg, inden du overhovedet får set dig om.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en ukompliceret flyveoplevelse er at være forberedt. Start med det allermest nødvendige: pas, rejsedokumenter, betalingskort og medicin. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som kan holde dig underholdt undervejs, såsom en tablet eller en god bog. Det er også en god idé at sørge for at pakke oplader, en nakkepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner. Sidst, men ikke mindst, skal du ikke glemme at lægge lidt toiletartikler som tandbørste, renseservietter og et ekstra sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Put alle store beholdere med shampoo og hårgelé i den indleverede bagage. Alle former for flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret. Skarpe eller spidse genstande, som en schweizerkniv, samt andre objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom barberblade, blegemiddel og benzin, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være den vigtigste prioritet, når du afgør, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk også godt over valget af fodtøj, da en flyvetur ofte kan give hævede ankler og fødder. Lukkede, rummelige sko er altid en god idé.
  • Sygdommen kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på langdistanceflyrejser. Det er det samme som blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En måde at forhindre netop dette på er at lave regelmæssige øvelser for ben og fødder, mens du sidder i dit sæde. At hoppe i et par gode flystrømper kan også hjælpe med at mindske risikoen.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Esbjerg?
Tricket består i, at være velorganiseret, inden du når frem til sikkerhedskontrollen. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Esbjerg i løbet af nul komma fem. Følg disse råd, så din rejse kommer godt fra start:

  • Sikkerhedspersonalet skal i første omgang sikre sig, at du har et gyldigt pas og et boardingpas, inden du kan komme videre. Hav dem derfor i nærheden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og andre genstande i lommen, såsom høretelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden du når frem.
  • Alle elektroniske apparater, herunder bærbar computer og telefon, skal scannes enkeltvis.
  • Rejser du med en ny parfume? Så længe den ikke er på over 100 ml og ligger i en genlukkelig plastpose, kan du godt have den med om bord.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere kostbare minutter. Støvler og kraftige sko skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som oftest ikke med sko uden snørebånd.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt i den indleverede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Esbjerg
Destinationslufthavn
Billund Lufthavn
Destinationslufthavnens IATA-kode
BLL
Destination
Billund
Flyrejsens pris
883, kr

Populære flyrejser til Esbjerg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 628, kr for en enkeltbillet og 969, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd