Biludlejning i Grækenland

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Grækenland

Eksotiske oplevelser med billeje i Grækenland

En ferie i Grækenland giver de helt ideelle betingelser for fantastiske oplevelser med sol, varme og masser af kultur og historie. Det skønne land byder blandt andet på et meget behageligt middelhavsklima, et flot og unikt landskab samt dejlige strande med krystalklart vand.

I finder desuden et væld af spændende historiske og kulturelle seværdigheder i Grækenland, uanset om I vælger at tage på storbyferie i eksempelvis Athen eller på badeferie på en af de mange smukke øer i det græske øhav. Hvis I benytter biludlejning i Grækenland, får I på denne måde alle muligheder for virkelig at kunne tage på opdagelse i det græske landskab.

Biludlejning i Grækenland – frihed til at vælge selv

Uanset hvorfor I rejser til Grækenland, er biludlejning den ideelle løsning for jer, der ønsker mere frihed til selv at kunne planlægge jeres ferie, og ikke ønsker at være afhængige af offentlig transport eller lignende. Billeje i Grækenland er på denne måde en nem løsning for jer, der gerne vil have mest muligt ud af jeres rejse, og uanset hvilken type ferie I ønsker, findes der en udlejningsbil, som passer specielt til jeres behov og budget.

I har desuden rig mulighed for at finde budget-biludlejning i Grækenland, da det er et populært rejseland med et stort udvalg. Derudover gives der også en god brændstofpolitik uden skjulte omkostninger – I afhenter bilen med en fuld tank benzin og skal ligeledes aflevere den igen med en fuld tank. Afhængigt af hvilke præferencer I måtte have for biludlejning i Grækenland, finder I en udlejningsbil til konkurrencedygtige priser, uanset om I ønsker en økonomibil med lavt brændstofforbrug, en familiebil, en luksusløsning eller noget helt fjerde.

Få mest muligt ud af jeres ferie – lej en bil i lufthavnen

Når I rejser til Grækenland, kan I med fordel afhente jeres lejebil allerede i lufthavnen. Det er en god idé at reservere på forhånd, så I undgår spildtid ved ankomst – så skal I ikke gøre andet end at hente bilen og begive jer ud på jeres græske eventyr. Der findes en del biludlejningsudbydere i de græske lufthavne, når I ankommer med fly til Grækenland. Især i Athen Internationale Lufthavn eller i lufthavnene på de større øer er der et stort udvalg.

Oplev smukke Grækenland i jeres eget tempo med en lejebil

Ønsker I at leje bil i Grækenland, kan dette muligvis også gøres på jeres hotel i Grækenland eller lige i nærheden af dette, så I hurtigst muligt kan komme ud og udforske det smukke land på egen hånd. I kan således planlægge jeres ferie ud fra jeres egne ønsker og kriterier, hvad enten I ønsker at besøge en af de historiske storbyer såsom Athen, Thessaloniki eller Patras eller en af de populære ferieøer såsom Kreta eller Rhodos. Lejer I en bil, giver dette jer herved rig mulighed for at besøge diverse historiske monumenter og seværdigheder eller begive jer ud på opdagelse i det prægtige græske bjerglandskab med hyggelige snoede veje, der er som skabt til at drage på eventyr i jeres udlejningsbil.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Grækenland?
Vi har godt nyt! Du bør være berettiget til fuld refusion, hvis du giver os besked minimum seks timer før det planlagte afhentningstidspunkt. Din rejseplan indeholder flere detaljer, og du kan også kontakte vores kundeservice. Det er dog ikke alle forudbetalte reservationer, der er kvalificeret til refusion, så du kan med fordel læse afbestillingspolitikken for bilen.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Grækenland?
En minibil er den mindste bil, som kan lejes, og denne biltype er normalt også den, der bruger mindst benzin. Det er ikke overraskende, at den er så efterspurgt blandt besøgende i Grækenland. Kør rundt til byens bedste turistattraktioner – du vil blive imponeret over, hvilke p-pladser, du kan møve dig ind på. Ønsker du noget mere rummeligt? Så overvej vores muligheder i kategorierne standard, økonomi og stor.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Grækenland hos Expedia?
Expedia gør det hurtigt og nemt at sammenligne gebyrer, priser og biludlejningsfirmaer samt tjekke anmeldelser. Saml din reservation af billeje i Grækenland med hotel eller flyrejser, og du kan spare endnu mere.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Grækenland?
Alle, der er indehaver af et gyldigt kørekort, og som er 21 eller derover, kan leje en bil i Grækenland. Selvom nogle leverandører er villige til at leje ud til bilister under 21 år, medfører det tillægsgebyrer. Tjek aldersgrænsen for gebyret samt prisen, inden du booker. Der er også begrænsninger for, hvilke bilklasser unge bilister kan vælge. Der er en højere aldersgrænse for store biler som SUV’er og luksusbiler.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Grækenland?
Selvom lejebetingelserne kan variere alt efter udbyderen, skal du normalt bruge to ting – dit kørekort og et kreditkort i dit navn. Du behøver ikke tilkøbe biludlejningsfirmaets forsikring, men du skal sandsynligvis fremvise dokumentation for en alternativ forsikring.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Grækenland?
Klik ind på vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine rejsedatoer, og book din ideelle bil. Uanset om du har base i Grækenland, eller du skal videre kan Expedia hjælpe dig med at finde langtidsleje af biler til en rigtig god pris.
Hvor finder jeg billeje i Grækenland, hvis jeg er under 25 år?
Dette afhænger af de leverandører, der findes i Grækenland. De har ofte forskellige politikker, når det kommer til aldersgrænser. Hvis du har fundet en udbyder, der udlejer til førere under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis opkræver ekstra tillægsgebyrer. Undersøg reglerne nærmere, inden du henter bilen.

Oplev nye steder med Expedia