Rejser til Region Sjælland

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Region Sjælland

Besøg Region Sjælland

Søg efter de bedste steder og områder i Region Sjælland, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Region Sjælland

Mest populære hoteller i Region Sjælland

Hotel Strandparken
Hotel Strandparken
3 out of 5
Kalundborgvej 58, Holbaek, 4300
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 912, kr pr. nat fra 23. dec. til 24. dec.
912, kr
pr. nat
23. dec. – 24. dec.
3,8/5 Good! (555 anmeldelser)
"Det var et skønt ophold servicen var i top, lidt ærgeligt køkkenet havde lukket."

Anmeldelse fra 23. aug. 2022

Hotel Strandparken
Scandic Ringsted
Scandic Ringsted
3 out of 5
Nørretorv 57, Ringsted, 4100
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 982, kr pr. nat fra 1. jan. til 2. jan.
982, kr
pr. nat
1. jan. – 2. jan.
3,9/5 Good! (422 anmeldelser)
Dejligt ophold
"Vi var meget glade for vores ophold. Lækkert og rent værelse. Meget venligt personale, både i receptionen, samt i restauranten og rengøringspersonalet. God morgenbuffet. 2 min. fra outletbyen, og i gåafstand til Centrum i Ringsted. Til værelset vil vi gerne foreslå : Hårtørrer, loftslys ved døren ..."

Anmeldelse fra 18. nov. 2022

Scandic Ringsted
Comwell Køge Strand
Comwell Køge Strand
4 out of 5
Strandvejen 111, Koge, 4600
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 927, kr pr. nat fra 20. dec. til 21. dec.
927, kr
pr. nat
20. dec. – 21. dec.
4,1/5 Very Good! (1.000 anmeldelser)
"Dejlig hotel, vel beliggende, dejlig morgenmad, søde mennesker. I skal se på ind chekking, personalet stå bag en stor skærm, hvor man ikke kan se dem, og man føler sig faktisk ikke velkommen"

Anmeldelse fra 7. sep. 2022

Comwell Køge Strand
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Region Sjælland?
Den billigste af pakkerejserne til Region Sjælland kan fås til , så drømmeferien kan blive til virkelighed, uden at det koster det blå ned fra himlen. Du kan kombinere flyrejse, hotel, biludlejning med mere for at sammensætte pakkerejsen, så den passer lige til dig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Region Sjælland?
Hvis du vil opnå besparelser, kan du kombinere dine reservationer i en pakkerejse til Region Sjælland. Uanset om du leder efter hoteller, flyrejser, oplevelser eller biludlejning, så kan du booke det hele på ét og samme sted. Derudover har du talrige valgmuligheder inden for rækkevidde. Expedia har 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele kloden at vælge imellem. Du kan flyve med lige dem, du vil, booke et værelse, hvor det passer dig, og spare penge på det – det er da en perfekt rejse!
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Region Sjælland?
Hotel Falster og Motel Højmølle Kro får gæsterne til at føle sig hjemme i Guldborgsund Kommune. Hvis rejseplanen også omfatter Odsherred Kommune, så overvej Hotel Pandekagehuset eller Hotel HøjbySø. Begge er eftertragtede blandt rejsende.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Region Sjælland på?
Månederne er kendt for at være en travl tid i Region Sjælland, mens som regel er mere stille. Hvis du leder efter et godt tilbud på din rejse til Region Sjælland, så overvej at kigge i måned. Det er værd at huske, at som regel er det dyreste tidspunkt på året at besøge dette sted på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Region Sjælland?
Det kan være svært at vide, akkurat hvornår det er mest fordelagtigt at booke din rejse til Region Sjælland. Generelt finder du de laveste priser, jo tidligere du booker. I nogle tilfælde kan du booke flyrejser og hoteller op til 12 måneder inden afrejsedatoen. Hvis du derimod er på udkig efter en ferie i sidste øjeblik, er der ingen grund til at stresse. Fantastiske tilbud dukker frem på Expedia hver eneste dag.
Hvad inkluderer pakkerejser til Region Sjælland på Expedia?
Pakkerejser inkluderer hoteller, billeje og flyrejser, men du kan sammensætte dem, som du vil, for at skabe din ideelle rejse til Region Sjælland. Du kan også tilføje et par udflugter og oplevelser, når du har foretaget din reservation. Du bestemmer helt selv! Når du kombinerer dine reservationer på Expedia, kan du nyde godt af rabatter, du ikke finder andre steder.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Region Sjælland?
Når du booker dine hoteller, flyrejser og billeje samlet, kan du opnå gode rabatter. Uanset om du er ved at planlægge en dejlig ferie i naturen, eller du hellere vil overnatte i en hyggelig bylejlighed, kan Expedia gøre det muligt for mindre.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Region Sjælland hos Expedia?
Ja, du kan helt selv vælge. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber over hele verden, så du kan skræddersy din ferie til Region Sjælland, alt efter budget og behov.
Kan jeg rejse til Region Sjælland i øjeblikket?
Find info om rejserestriktioner, karantænekrav og meget mere for rejser til Region Sjælland ved at besøge vores COVID-19-rejserådgiver.