Rejser til Rødby 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Rødby

Lalandia Resort Rødby
Lalandia Resort Rødby
3 out of 5
Lalandia Centret 1, Rodby
Prisen er 2.304 kr. pr. nat fra 3. okt. til 4. okt.
2.304 kr.
pr. nat
3. okt. – 4. okt.
8,2/10 Very Good! (222 anmeldelser)
Godt sted
"Fantastik med ejerne der sætter ejet præg på feriehusene."

Anmeldelse fra 7. aug. 2023

Lalandia Resort Rødby
Hages Badehotel
Hages Badehotel
3.5 out of 5
1B Hagesvej, Rodby
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 785 kr. pr. nat fra 15. okt. til 16. okt.
785 kr.
pr. nat
15. okt. – 16. okt.
9,2/10 Wonderful! (138 anmeldelser)
Natur sted
"Det er et hyggelig sted. Man bor i naturen"

Anmeldelse fra 5. sep. 2023

Hages Badehotel
Stop'n Sleep
Stop'n Sleep
2.5 out of 5
Faergestationsvej 4, Rodby
Prisen er 682 kr. pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
682 kr.
pr. nat
16. okt. – 17. okt.
7,8/10 Good! (413 anmeldelser)
Højt støjniveau og stank
"Meget støj og lugt fra baromåde, der ligger lige ved værelserne. Høj musik, råbende gæster og rygeskuret er placeret, så lugten siver direkte ind i værelserne. Ok handicapværelse yderdøren er 1,5 dør, som burde kunne åbnes, så der er adgang til værelset med kørestol, men det er ikke muligt, når man ..."

Anmeldelse fra 26. jul. 2023

Stop'n Sleep
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Rødby?
Du kan godt begynde at gøre dig klar til at booke, for en ferie til Rødby starter fra . Når du samler hotel, flyrejse og udlejningsbil i én pakkerejse, kan du lande de bedste priser.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Rødby?
Tænk på alt det spændende, du kunne foretage dig i Rødby med nogle ekstra penge. Hvis du kombinerer dine reservationer på hotel og flyrejse i en samlet pakkerejse, så kan du faktisk spare nogle penge. Der er en masse muligheder, når du booker gennem Expedia. Du kan foretage valget blandt 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele verden. Uanset om turen er med familien i samlet trop eller alene, så kan det være smartere at arrangere det som en pakkerejse til Rødby.
Hvor skal jeg overnatte i Rødby?
Lige hvor det hele sker. Mange besøgende går efter et overnatningssted inden for kort afstand af populære seværdigheder, såsom Lalandia Aquadome, Rodby Kirke og Rødbyhavn.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Rødby?
Rødby Købstadshotel og Hotel E4 er to af de mest populære steder at overnatte i Rødby. Hvad med at tjekke priserne og faciliteterne hos dem begge og så tage beslutningen ud fra det?
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Rødby?
Smarte rejsende vil typisk gerne booke deres rejse så tidligt som muligt. Du kan i reglen sammenligne internationale flybilletter på Expedia op til 12 måneder inden din afrejsedato. Men hvis du er sent ude, skal du ikke stresse. Gode priser kan somme tider dukke op kun få uger inden, du skal rejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Rødby på Expedia?
Flyrejser, billeje og hoteller – vi giver dig de bedste tilbud. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for din ideelle kombination. Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje spændende ting som udflugter og oplevelser. Vores pakkerejser gør det nemt at sammensætte en vidunderlig ferie i Rødby.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Rødby?
Der er mange penge at spare med en pakkerejse hos Expedia. Kombiner flybilletter, billeje og hoteller, og nyd godt af store rabatter. Men hoteller er ikke din eneste mulighed. Vi har villaer ved vandet, hyggelige bylejligheder og nærmest alt derimellem!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Rødby hos Expedia?
Ja, det kan du. Og med 500+ flyselskaber at vælge mellem over hele verden er der nok af muligheder. Undersøg de forskellige tilbud, og find ud af, hvilket flyselskab der er mest egnet til dit budget og dine behov.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Rødby?
Hvis du har booket en pakkerejse til Rødby, kan du afbestille eller ændre den, men du bliver muligvis opkrævet et gebyr under visse forhold. Du kan måske afbestille og ombooke uden at det koster noget, hvis du har købt pakkerejsen inden for 24 timer. Hvis der er gået længere end det, kan du blive opkrævet et gebyr af hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet. Hvis situationen pludselig ændrer sig for dig, bør vores kundeserviceportal være det allerførste sted, du søger efter oplysninger.

Populære steder at besøge