Rejser til Rødvig Stevns 2022

Billede taget af Hanne Christensen
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Rødvig Stevns samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Rødvig Stevns

Rødvig Kro og Badehotel
Rødvig Kro og Badehotel
3 out of 5
Ostersovej 8, Rodvig Stevns, 4673
Prisen er 1.170, kr pr. nat fra 29. sep. til 30. sep.
4,2/5 Very Good! (109 anmeldelser)
Kærestetur til Rødvig Kro og Badehotel
"Det var et yderst skønt besøg hos Rødvig Kro og Badehotel. Vi blev vel modtaget af en meget venlig receptionist, som viste sig, at være hotellets ejer. Værelset, restauranten og omgivelser var meget hyggeligt og bar præg af stil fra gamle dage. Der var en super udsigt over havet fra værelset. Maden ..."

Anmeldelse fra 27. sep. 2021

Konference & Hotel Klinten
Konference & Hotel Klinten
3 out of 5
Søndervej 8, Rodvig Stevns, DK-4673
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 952, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
4,3/5 Excellent! (294 anmeldelser)
Skøn udsigt + lækkert morgenmad
"Skønt ophold med en dejlig udsigt. Morgenmaden og service i den forbindelse var fantastisk. Der var lidt mug i hjørnerne på badeværelset, men ellers pænt og rent."

Anmeldelse fra 19. sep. 2022

Stevns Klint Strandpension
Stevns Klint Strandpension
3 out of 5
Klintevej 28, Rodvig Stevns, 4673
Prisen er 710, kr pr. nat fra 24. okt. til 25. okt.
4,2/5 Very Good! (83 anmeldelser)
OK
"et ok overnatningssted. Dog noget slidt og der lå glasskår på græsplænen - man kan godt fornemme der måske ikke er så meget opsyn på stedet. Pænt værelse, toiletdøren kunne ikke lukkes og toiletbrættet faldt af... God morgenmad."

Anmeldelse fra 22. aug. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Rødvig Stevns?
Med priser fra så lidt som er en pakkerejse din vej til billige rejser. Skab din ferie til Rødvig Stevns ved at vælge og vrage mellem det omfattende udvalg af flypriser, hoteller og udlejningsbiler.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Rødvig Stevns?
Søg efter det hele på et og samme sted pakkerejser til Rødvig Stevns. Der er tilbud på hotel, flyrejser og oplevelser, der er gode for betalingskortet og din rejselyst. I virkeligheden kan du ende op med en stor besparelse, når du samler reservationerne. Derudover er der 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder at vælge blandt over hele verden, så du har rig mulighed for at sammensætte frit.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Rødvig Stevns?
Et af de mest velbesøgte overnatningssteder i Rødvig Stevns er Konference & Hotel Klinten, der ligger i området Rødvig. Udforsk byen om dagen, og slap så helt af her på stedet, efter solen er gået ned.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Rødvig Stevns på?
Månederne er kendt som turistsæson i Rødvig Stevns, mens som regel er mere stille. Hvis du håber på at finde et fordelagtigt tilbud på din ferie til Rødvig Stevns, så overvej at kigge i måned. Det er også værd at huske, at normalt er det dyreste tidspunkt på året at besøge dette sted på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Rødvig Stevns?
Det hele afhænger af luftfartsselskabet, men du kan normalt finde internationale flyrejser på Expedia op til 12 måneder i forvejen. Selvom det som regel anbefales at booke i god tid, kan heldige rejsende somme tider få fingrene i en billig billet kun et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Rødvig Stevns på Expedia?
Det kommer an på, hvilken slags tur du overvejer. Pakkerejser til Rødvig Stevns kan inkludere billeje, hoteller og flyrejser. Du kan sætte dem sammen, som du vil, for at finde en pakkerejse, der passer til dit budget og din stil. Du kan også tilføje aktiviteter og oplevelser, når du har booket, for at nyde godt af endnu flere besparelser.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Rødvig Stevns?
Skræddersy tilbud, som matcher dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Flybilletter, hoteller og billeje – hos os finder du det hele. Du kan spare en net sum bare ved at kombinere dine reservationer. Uanset om du skal på skitur eller varmere himmelstrøg, er din perfekte ferie blot et par klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Rødvig Stevns hos Expedia?
Ja. Og med 500+ flyselskaber at vælge imellem over hele verden kan du vælge og vrage. Se på de forskellige tilbud, og bliv klogere på, hvilket flyselskab der bedst passer til dine behov og dit budget.
Kan jeg rejse til Rødvig Stevns i øjeblikket?
Du finder info om rejserestriktioner, karantænekrav og mange andre emner for rejser til Rødvig Stevns ved at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver.

Populære steder at besøge