Rejser til Roskilde 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Roskilde

CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 664 kr. pr. nat fra 20. okt. til 21. okt.
664 kr.
pr. nat
20. okt. – 21. okt.
7/10 Good! (3.248 anmeldelser)
"Fint, men airconditionanlæg var støjende, så det var svært at sove"

Anmeldelse fra 19. sep. 2023

CABINN Copenhagen
Comwell Roskilde
Comwell Roskilde
4 out of 5
Vestre Kirkevej 12, Roskilde
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 909 kr. pr. nat fra 18. okt. til 19. okt.
909 kr.
pr. nat
18. okt. – 19. okt.
8,6/10 Excellent! (998 anmeldelser)
"En rigtig god og rar atmosfære fra start til slut, et dejligt trygt og stille og roligt sted, et sted man har lyst til at besøge igen!"

Anmeldelse fra 8. sep. 2023

Comwell Roskilde
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 925 kr. pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
925 kr.
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
8,6/10 Excellent! (4.798 anmeldelser)
Lækkert
"Super service på alle planer pænt værelse og fantastisk morgenbuffet"

Anmeldelse fra 18. sep. 2023

Tivoli Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Roskilde?
Expedia gør det enkelt at rejse ud i verden med pakkerejser til Roskilde, der begynder med priser fra . Du kan selv bestemme, hvordan du vil sammensætte flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer efter eget ønske. Hvis der skal ske lidt ekstra på turen, kan du overveje at føje et par ture og oplevelser til rejseplanen.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Roskilde?
Du kan sikre dig besparelser, hvis du kombinerer hotel, fly og udlejningsbil i en pakkerejse til Roskilde. Nogle gange betyder billige pakkerejser, at der er færre valgmuligheder. Men sådan er det ikke med Expedia. Vi tilbyder 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder kloden over, hvilket betyder, at du altid har masser at vælge mellem. Vil du gerne spare endnu flere penge? Føj nogle spændende oplevelser til din pakkerejse, så du får ekstra rabat. Når alt kommer til alt, handler rejser om meget mere end at nå frem til din destination.
Hvor skal jeg overnatte i Roskilde?
En rejse til Roskilde er ikke det samme, uden at du aflægger et besøg ved Vikingeskibsmuseet, Roskilde Domkirke og Roskilde Universitet. Find et overnatningssted nær disse seværdigheder, og gør det nemt at tage på sightseeing.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Roskilde?
Lad turen komme godt fra start ved at sikre dig et værelse hos Zleep Hotel Roskilde. Det er et af de mest populære overnatningssteder i Roskilde. En anden hyggelig mulighed er Bright Apartment in the Center of Roskilde.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Roskilde?
Erfarne rejsende vil typisk gerne booke så tidligt som muligt. Du kan i reglen søge efter internationale flyrejser på Expedia op til et år inden din afrejsedato. Men hvis du køber billetter i sidste øjeblik, er der ingen grund til panik. Gode priser kan nogle gange dukke op i de sidste uger inden, du skal rejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Roskilde på Expedia?
Du kan vælge imellem en kombination af flyrejser, hoteller og billeje. Når du har foretaget reservationen, kan du også tilføje oplevelser og udflugter. Vil du gerne booke en bestemt kabineklasse? Det kan sagtens lade sig gøre. Valget er kun dit, når du skal kombinere din perfekte ferie i Roskilde.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Roskilde?
Du kan spare en pæn skilling ved at kombinere flyrejser, hoteller og billeje i en samlet pakkerejse. Når du har booket, kan du tilføje andre ting som udflugter og oplevelser. Dit næste uforglemmelige eventyr er kun et par klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Roskilde hos Expedia?
Ja – og det er det smarte ved en pakkerejse fra Expedia. Du kan selv bestemme hotel, fly med mere. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flypartnere fra hele verden, så du har massevis af valgmuligheder, når du arrangerer din rejse til Roskilde.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Roskilde?
Planer kan ændre sig lige pludseligt, så ja, det kan du godt. Du kan muligvis afbestille eller ændre i din pakkerejse til Roskilde uden beregning inden for 24 timer fra reservationstidspunktet. Hvad angår reservationer, der er booket før det, kan du stadig foretage de nødvendige ændringer, men dit flyselskab, hotel eller biludlejningsfirma kan pålægge et gebyr. Leder du efter flere oplysninger? Kig på vores kundeserviceportal. Vi hjælper med at sørge for, at din rejse går glat.

Populære steder at besøge