Rejser til Roskilde 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Roskilde samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Roskilde

Scandic Roskilde Park
Scandic Roskilde Park
3.5 out of 5
Ved Ringen 2, Roskilde, 4000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.076, kr pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
3,9/5 Good! (688 anmeldelser)
Fint ophold.
"Dejligt hotel, venlig betjening og rigtig godt køkken."

Anmeldelse fra 22. aug. 2022

Zleep Hotel Prindsen Roskilde
Zleep Hotel Prindsen Roskilde
3 out of 5
Algade 13, Roskilde, 4000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 748, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
3,8/5 Good! (724 anmeldelser)
Solo nat
"Enkelt værelse med enkelt seng - ældre værelse med gl gulvtæppe . Fint til solo én træt nat. Husk selv toiletting."

Anmeldelse fra 7. jul. 2022

Comwell Roskilde
Comwell Roskilde
4 out of 5
Vestre Kirkevej 12, Roskilde, 4000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 857, kr pr. nat fra 2. okt. til 3. okt.
4,2/5 Excellent! (997 anmeldelser)
"Ok"

Anmeldelse fra 12. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Roskilde?
Expedia gør det nemt at rejse til nye steder med pakkerejser til Roskilde, der begynder fra . Du kan selv bestemme, hvordan du vil sammensætte flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer efter behov. Hvis der skal ske lidt ekstra på turen, kan du jo føje et par ture og oplevelser til rejseplanen.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Roskilde?
Kombiner flyrejsen og dit hotel, tilføj andre ting såsom biludlejning og oplevelser, og nyd godt af besparelser. En pakkerejse til Roskilde gør det let at rejse uden at sprænge budgettet. Ikke nok med at du kan sikre dig imponerende rabatter på ferien – du har også et stort udvalg inden for din rækkevidde. Når du booker gennem Expedia, kan du vælge mellem 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder over hele verden. Den uforglemmelige ferie begynder her.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Roskilde på?
Hvis budgettet er lidt begrænset, er en god måned at tage på ferie i Roskilde. Til sammenligning er den dyreste måned, hvor du må være forberedt på at betale mere, hvis du besøger stedet der. Hvis du gerne vil undgå for mange mennesker, skal du overveje at rejse i . Det er dog også noget særligt at rejse i selve højsæsonen. Roskilde kan virkelig også noget i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Roskilde?
Selvom priserne kan variere, anbefaler vi generelt, at du booker din ferie så tidligt som muligt. De fleste internationale flyrejser bliver synlige på Expedia op til 12 måneder i forvejen. Hvis du skal booke i sidste øjeblik, kan du stadig være heldig. Lave priser til Roskilde kan dukke op et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Roskilde på Expedia?
Expedia har alt, hvad du behøver for at planlægge din ferie i Roskilde, men hvad din pakkerejse skal indeholde, afhænger kun af dig. Vælg imellem en hvilken som helst kombination af hoteller, billeje og flyrejser. Leder du efter nogle oplevelser til din rejse? Når du har foretaget din reservation, kan du også tilføje dem. Uanset hvordan dit budget ser ud, findes der et tilbud, som matcher dine behov.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Roskilde?
Du kan glæde dig til besparelser med en pakkerejse hos Expedia. Kombiner flyrejser, billeje og hoteller, og få fingrene i fremragende rabatter. Hoteller er dog langt fra din eneste mulighed. Vi tilbyder strandvillaer, hytter på landet og alt derimellem!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Roskilde hos Expedia?
Ja, selvfølgelig. Hos Expedia har vi 500+ flyselskaber, som vi samarbejder med over hele verden, så du kan gå efter det flyselskab, som bedst matcher til din rejsestil.
Kan jeg rejse til Roskilde i øjeblikket?
For at få de seneste oplysninger om rejser til Roskilde kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her får du adgang til info om krav til karantæne, rejserestriktioner m.m.