Biludlejning Roskilde

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Roskilde

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Roskilde

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Roskilde
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Roskilde?
Budgetvenlige udlejningsbiler kan lejes fra pr. Dag i Roskilde, baseret på denne uges priser. Når prisen er på det niveau, bliver det nemt at hente et sæt bilnøgler og drage afsted til gode priser.
Kan jeg leje en bil i København (CPH-Kastrup Lufthavn)?
De forskellige biludlejningsfirmaer i København (CPH-Kastrup Lufthavn) finder du i biludlejningsområdet. Her kan du hente et køretøj hos Sixt, Hertz eller Europcar. Enterprise og Avis tilbyder også flere tilbud.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Roskilde?
Vi forstår, at planer kan ændres med kort varsel. Derfor giver rigtig mange forudbetalte reservationer af billeje mulighed for at få pengene tilbage, hvis du afbestiller mindst seks timer forud for det planlagte afhentningstidspunkt. Din lejeaftale bør indeholde al den information, du har brug for. Hvis du ikke kan se svaret der, er vores kundeservice altid til rådighed.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Roskilde?
Det er ingen hemmelighed, at Roskilde er en af de bedste destinationer i området. Men du finder også en hel masse andre vidunderlige steder at udforske, når du booker en bil og tager på farten. Her er nogle tips, så din roadtrip får en flyvende start:

  • Mærk det pulserende liv, fra det øjeblik du drejer ind i Odense. Den ligger omkring 110 km fra Roskilde og huser masser af interessante steder at udforske, såsom Hans Christian Andersen Museum.
  • Omtrent 110 km væk ligger Vejle, et andet sted, som er værd at føje på rejseruten til din roadtrip. Sørg for at kigge forbi Givskud Zoologiske Have, mens du er på besøg.
  • Ingen roadtrip uden at udforske Nationalpark Thy. Dette berømte natursted ligger omkring 270 km fra Roskilde. Slap helt af, og indånd den friske luft!

Hvorfor skal jeg leje en bil i Roskilde hos Expedia?
Med biludlejningsfirmaer at vælge blandt i Roskilde gør Expedia det nemt at finde det perfekte køretøj. Og når du kombinerer billeje, flyrejser og hotel i en pakkerejse, kan du opnå endnu større besparelser på din ferie i Roskilde. Med alt fra hurtige økonomibiler til luksusbiler har Expedia nøglerne til dit næste fantastiske eventyr.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Roskilde hos Expedia?
Læs anmeldelser fra kunder, vælg din foretrukne biltype, og sammenlign tilbud fra de mest populære biludlejningsfirmaer. Expedia gør det til en leg at finde det bedste tilbud på din udlejningsbil. Kombiner din reservation af billeje i Roskilde med et hotel eller en flyrejse, og få en god start på din rejse med yderligere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Roskilde?
Rejsende i alderen 21 år og derover kan tage på roadtrip fra Roskilde i en udlejningsbil. Hvis du er en ung bilist, pålægges der et ekstra gebyr. Du kan som regel kun vælge imellem nogle få biltyper såsom økonomibiler og kompakte biler, og du kan også være nødt til at tilkøbe en forsikring. Sørg for at indtaste den korrekte alder på den primære fører af bilen under reservationen, så du kan finde ud af, om der gælder særlige gebyrer eller restriktioner.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Roskilde?
Du skal bruge dit kørekort og et kreditkort i dit navn. Vil du fravælge biludlejningsfirmaets forsikring? Så skal du med stor sandsynlighed også fremvise dokumentation for en anden forsikring. Kravene er forskellige afhængigt af udbyderen, så sørg for at læse lejebetingelserne grundigt.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Roskilde?
Med priser på billeje fra kun og pr. Dag i Roskilde baseret på de sidste syv dage kan du køre ud i det blå med dit eget forrygende tilbud så let som ingenting.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Roskilde?
Uanset om du planlægger at gøre ophold i Roskilde i en længere periode eller fortsætte rejsen videre, kan du finde langtidsleje af biler med Expedia. Indtast dine rejsedatoer samt afhentnings- og afleveringssteder, og så hjælper vi dig med at finde fremragende tilbud på langtidsleje af biler.
Hvor finder jeg billeje i Roskilde, hvis jeg er under 25 år?
Nogle leverandører i Roskilde udlejer biler til bilister under 25 år, mens andre ikke gør det. Alderspolitikkerne kan variere leverandørerne imellem, så det er bedst at undersøge reglerne grundigt. Tjek også, om der er tillægsgebyrer. Nogle selskaber har flere omkostninger for unge rejsende mellem 21 og 24 år. Gennemlæs altid vilkårene og betingelserne, så du undgår ubehagelige overraskelser.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Roskilde?
For at få alle de nødvendige oplysninger om billejeforsikring skal du sørge for at gennemlæse udbyderens vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du træffer dit valg.