Billige flybilletter til Roskilde

Om Roskilde

Expedia-flyrejser til Roskilde

Hvis du er på udkig efter fly til Roskilde, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Roskilde og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Roskilde med et hotelophold.

Afbudsrejser til Roskilde giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Roskilde - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Roskilde, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Roskilde hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Roskilde?
Der er kun én lufthavn i Roskilde, nemlig København (RKE-Roskilde).
Hvor langt ligger København (RKE-Roskilde) fra Roskilde?
RKE er blot en kort køretur fra travlheden i Roskilde midtby. Du finder lufthavnen 6 km fra hjertet af byen.
Kan jeg flyve til Roskilde i øjeblikket?
For at finde alle de nødvendige oplysninger om at flyve til Roskilde kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om rejserestriktioner, og hvorvidt der er krav om karantæne, når du lander.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Roskilde?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Roskilde, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Roskilde med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Roskilde, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Roskilde?
Før du køber dine billetter til Roskilde, vil det være en god idé først at bestemme dig for, hvilken lufthavn der er mest praktisk at tage til for dig. Mens København (CPH-Kastrup Lufthavn) ligger 35 km fra området omkring centrum, ender du 6 km fra midtbyen, hvis du lander i København (RKE-Roskilde).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Roskilde?
53 flyselskaber har flyforbindelser til Roskilde fra 130 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Roskilde?
De fleste fly fra British Airways og SAS går til Roskilde. En af de mest populære måder at tage dertil på er med British Airways med afgang fra London.
Hvor mange direkte fly er der til Roskilde?
Det er langt nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal mellemlande. Hvis du skal besøge Roskilde, kan du glæde dig over, at der findes 2.072 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Roskilde fra?
Fly til Roskilde fra Oslo, Vänern og Ashford er altid populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Roskilde Lufthavn?
Hvis det er Oslo, du tager afsted fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 10 minutter, inden du lander i Roskilde. Fra lufthavnen i Vänern tager det cirka 1 time og 10 minutter, og fra Ashford varer det 1 time og 58 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Roskilde?
Lad være med at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, erfarne rejsende har i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere valgmuligheder, og flyene er billigere. En anden nem måde, du kan finde det bedste tilbud på, er ved at undersøge alle dine muligheder grundigt. Hvis din destination har mere end én lufthavn, skal du sørge for også at finde ud af, hvad det vil koste at flyve til en mindre populær terminal. Et sidste tip til dig: En anden simpel måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du falder over en fantastisk pris. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Roskilde?
Uanset hvor rejsen begynder, kan en flyvetur være en hyggelig oplevelse, hvis du sørger for at forberede dig. Vi har sammensat en liste med nyttige rejsetips, som sikrer, at din rejse til Roskilde kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At flyve kan sagtens være en fantastisk oplevelse, hvis du medtager det rette udstyr. I første omgang kan du få brug for toiletartikler, såsom tandbørste og læbepomade, et frisk sæt tøj og nogle blade. Dernæst bør du næsten sikre lidt plads i tasken til din mobiltelefon, oplader, eventuelle lægemidler og muligvis også en oppustelig nakkepude. Sidst, men ikke mindst, skal du sørge for at medbringe pas, dine rejsedokumenter og lidt kontanter.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er en skarp genstand, der ligger skjult i et sted i din kabinetaske. Andre forbudte genstande omfatter brandfarlige genstande og eksplosiver spraydåser og blegemiddel samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan være det tøj, du ifører dig. Forbered dig på forskellige temperaturer ved at tage flere lag på. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis der bliver køligt i kabinen. Højhælede sko og sandaler er bedre at lade blive i kufferten. I stedet for bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder være glade for.
  • En sygdom ved navn dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på flyrejser over lange distancer. Det er det samme som blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En måde at forhindre netop dette på er at lave øvelser for fødder og ben, mens du sidder i dit sæde. At iføre sig et par støttestrømper kan også være en smart idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Roskilde?
Lidt planlægning, inden du ankommer til lufthavnen, kan gøre turen til Roskilde helt ukompliceret. Her finder du nogle brugbare tips til at komme flyvende igennem sikkerhedskontrollen:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal i første omgang sikre sig, at du har et pas, som er gyldigt, og et boardingpas, inden du kan komme videre. Sørg derfor for at have dem i nærheden.
  • Så kommer metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan få den til at bippe. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt din frakke. Det skal placeres i en bakke og scannes.
  • Alle elektroniske apparater, herunder telefon og bærbar computer, skal derudover scannes hver for sig.
  • Husk at fjerne væsker fra din kabinekuffert. Væsker skal som oftest sendes igennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig kostbar tid. Vandrestøvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som oftest ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes sikkert ned i den indcheckede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Roskilde
DestinationslufthavnKastrup Lufthavn
IATA-kode til destinationslufthavnCPH
DestinationKøbenhavn
Flyrejsens pris685, kr