Biludlejning i Sverige

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Sverige

Billeje Sverige

Sverige er et eventyrligt rejseland, der frem for alt udmærker sig ved sin enestående natur og store, uforstyrrede vidder. Her kan du virkelig opleve vildmarken, uanset om du drømmer om to uger på en ødegård eller gerne vil rundt og se så meget som muligt. Book biludlejning i Sverige for at få en fleksibel og afslappet ferie, hvor du bestemmer farten og retningen.

Uanset om du vil udforske den skønne svenske skærgård eller måske Lapland og området nord for polarcirklen, er det en stor fordel at benytte billeje i Sverige. Priserne er overskuelige og transparente, så du behøver ikke at frygte uforudsete gebyrer, og der er ingen skjulte omkostninger. Brændstofpolitikken er ligeledes overskuelig og letforståelig.

Lej en bil i Sverige for ubegrænset frihed på ferien

Selvom du har været i Sverige før, har du uden tvivl stadig meget tilbage at udforske. Skåne og Småland i Sydsverige byder f.eks. på fantastisk natur, spændende byer og masser af familievenlige seværdigheder, fra Västerviks skærgård til Astrid Lindgrens Verden, Isaberg Mountain Resort eller Little Rock Lake Zipline, der er en hæsblæsende svævebane gennem vildmarken. Du kan også besøge den fortryllende Blekinge skærgård, der består af 1.650 idylliske småøer og skær. Med en udlejningsbil i Sverige kan du udforske det hele i dit eget tempo.

Har du lyst til at opleve nogle radikalt anderledes landskaber på din ferie i Sverige, kan du tage til Kiruna 200 km nord for polarcirklen. Lapland i Nordsverige byder på unikke naturoplevelser uanset årstid. Om vinteren kan du glæde dig til en fascinerende vinterverden af snedækkede polarlandskaber, smukt nordlys og fantastiske skiforhold, mens sommermånederne byder på enestående vandre-, cykel- sejl- og fiskerioplevelser under den magiske midnatssol. Har du booket billeje i Sverige i Kiruna, kan du f.eks. køre til nationalparken Abisko, der ligger godt en times kørsel væk. Her kan du beundre den berømte bjergformation, Lapporten, eller tage stoleliften op til Aurora Sky Station, der fragter gæsterne til toppen af bjerget Nuolja i 900 meters højde. Liften er åben både sommer og vinter, og selvom det nok er en noget kold fornøjelse i vintermånederne, har du til gengæld gode chancer for at se en flot nordlysforestilling.

Budget-biludlejning i Sverige

Er du på udkig efter et godt tilbud på biludlejning, kan det være en god ide at starte med at afdække dit samlede rejsebehov. Skal du også bruge flybilletter til Sverige, eller vil du køre hele vejen? Hvis dit mål er Nordsverige, kan dette godt blive en noget lang rejse. Herudover er der spørgsmålet om indkvartering. Drømmer du om at campere ved en blikstille skovsø, eller vil du hellere overnatte på hotel i Sverige? Uanset hvordan dine rejseplaner ser ud, er det altid værd at tjekke muligheden for besparelser ved at samle alle rejsens dele i en samlet pakke. Det kan være en både praktisk og overskuelig måde at sikre budget-biludlejning i Sverige, ligesom du i så fald kender det præcise rejsebudget hjemmefra, hvilket også har sine klare fordele.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Sverige?
Baseret på bilens afbestillingspolitik er du muligvis berettiget til at få pengene tilbage. De fleste reservationer af billeje kan refunderes, hvis du afbestiller minimum seks timer inden afhentningstidspunktet. Er du i tvivl om noget? Hvis du ikke kan finde svaret i dine reservationsoplysninger, er vores kundeservice til rådighed døgnet rundt.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Sverige?
Overkommelig pris, nem at køre og med god benzinøkonomi. Det er ikke overraskende, at kompakte køretøjer er den oftest bookede type udlejningsbil i Sverige. Udforsk denne by i sådan én, så du kan snige dig ind på snævre parkeringspladser og nemt komme rundt i de travle gader. En kompakt bil er oplagt til storbyferier eller kortere roadtrips. Men der er også andre valgmuligheder. Du kan vælge en mindre model i form af en økonomibil eller noget større som en stor eller premiumbil – du kan helt selv vælge, hvilken type bil der passer dig.
Hvorfor skal jeg leje en bil i Sverige hos Expedia?
Hvis du mangler pålidelig billeje i Sverige, kan du ikke gå galt i byen med Expedia. Vores eksklusive medlemstilbud og rabatter kan hjælpe dig med at finde den bedste pris. Og med biludlejningsfirmaer at vælge blandt er der muligheder nok. Vil du spare mere endnu? Saml dine reservationer i en pakkerejse. Med alt fra billeje til flyrejser, hoteller og oplevelser gør vi det nemt at arrangere din tur.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Sverige hos Expedia?
Tjek vores enorme udvalg af udlejningsbiler, læs anmeldelser, og sammenlign priser fra pålidelige varemærker inden for billeje. Med kun et par klik kan Expedia hjælpe dig med at få den bedste pris på din udlejningsbil. Skal du også booke overnatning eller flyrejser? Kombiner dine reservationer i Sverige, og opnå større besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Sverige?
Minimumsalderen for at leje en bil i Sverige er 18 eller derover. Der opkræves typisk et ekstra gebyr for unge førere, så tjek reglerne grundigt, inden du booker, og tag højde for yderligere omkostninger. Der kan også være begrænsninger for, hvilke bilkategorier der kan lejes ud til unge førere. Nogle biludlejningsfirmaer udlejer for eksempel kun små og mellemstore køretøjer til mindre erfarne bilister. Kravene kan variere afhængigt af udbyderen, så husk at læse det med småt.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Sverige?
Du skal først og fremmest bruge to ting – et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn. Biludlejningsfirmaerne tilbyder valgfri forsikring, men du kan skulle fremvise dokumentation for en anden forsikring, hvis du fravælger deres. Sørg for at tjekke kravene hos leverandøren for at undgå misforståelser.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Sverige?
Expedia gør det let at booke billig langtidsleje af biler i Sverige. Du skal blot gå til vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtaste dine rejsedatoer og sammenligne dine muligheder.
Hvor finder jeg billeje i Sverige, hvis jeg er under 25 år?
Du bør tjekke alderspolitikken hos de biludlejningsfirmaer i Sverige, du overvejer at bruge. Hvis du er under 25 år, vil nogle selskaber opkræve yderligere gebyrer. Det er bedst, hvis du kender til dem inden afhentning, så du kan planlægge derefter. Alle selskaber har deres egne regler for unge førere, så det kan betale sig at undersøge dem nærmere.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Sverige?
Det kommer an på, hvilken model du vil have, din alder samt forskellige andre ting. Gennemgå selskabets vilkår og betingelser for forsikringen grundigt, inden du tager en beslutning.

Oplev nye steder med Expedia