Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Sverige

Gode tilbud på udlejningsbiler i Sverige

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Sverige
Se alle udlejningsbiler

Billeje Sverige

Sverige er et eventyrligt rejseland, der frem for alt udmærker sig ved sin enestående natur og store, uforstyrrede vidder. Her kan du virkelig opleve vildmarken, uanset om du drømmer om to uger på en ødegård eller gerne vil rundt og se så meget som muligt. Book biludlejning i Sverige for at få en fleksibel og afslappet ferie, hvor du bestemmer farten og retningen.

Uanset om du vil udforske den skønne svenske skærgård eller måske Lapland og området nord for polarcirklen, er det en stor fordel at benytte billeje i Sverige. Priserne er overskuelige og transparente, så du behøver ikke at frygte uforudsete gebyrer, og der er ingen skjulte omkostninger. Brændstofpolitikken er ligeledes overskuelig og letforståelig.

Lej en bil i Sverige for ubegrænset frihed på ferien

Selvom du har været i Sverige før, har du uden tvivl stadig meget tilbage at udforske. Skåne og Småland i Sydsverige byder f.eks. på fantastisk natur, spændende byer og masser af familievenlige seværdigheder, fra Västerviks skærgård til Astrid Lindgrens Verden, Isaberg Mountain Resort eller Little Rock Lake Zipline, der er en hæsblæsende svævebane gennem vildmarken. Du kan også besøge den fortryllende Blekinge skærgård, der består af 1.650 idylliske småøer og skær. Med en udlejningsbil i Sverige kan du udforske det hele i dit eget tempo.

Har du lyst til at opleve nogle radikalt anderledes landskaber på din ferie i Sverige, kan du tage til Kiruna 200 km nord for polarcirklen. Lapland i Nordsverige byder på unikke naturoplevelser uanset årstid. Om vinteren kan du glæde dig til en fascinerende vinterverden af snedækkede polarlandskaber, smukt nordlys og fantastiske skiforhold, mens sommermånederne byder på enestående vandre-, cykel- sejl- og fiskerioplevelser under den magiske midnatssol. Har du booket billeje i Sverige i Kiruna, kan du f.eks. køre til nationalparken Abisko, der ligger godt en times kørsel væk. Her kan du beundre den berømte bjergformation, Lapporten, eller tage stoleliften op til Aurora Sky Station, der fragter gæsterne til toppen af bjerget Nuolja i 900 meters højde. Liften er åben både sommer og vinter, og selvom det nok er en noget kold fornøjelse i vintermånederne, har du til gengæld gode chancer for at se en flot nordlysforestilling.

Budget-biludlejning i Sverige

Er du på udkig efter et godt tilbud på biludlejning, kan det være en god ide at starte med at afdække dit samlede rejsebehov. Skal du også bruge flybilletter til Sverige, eller vil du køre hele vejen? Hvis dit mål er Nordsverige, kan dette godt blive en noget lang rejse. Herudover er der spørgsmålet om indkvartering. Drømmer du om at campere ved en blikstille skovsø, eller vil du hellere overnatte på hotel i Sverige? Uanset hvordan dine rejseplaner ser ud, er det altid værd at tjekke muligheden for besparelser ved at samle alle rejsens dele i en samlet pakke. Det kan være en både praktisk og overskuelig måde at sikre budget-biludlejning i Sverige, ligesom du i så fald kender det præcise rejsebudget hjemmefra, hvilket også har sine klare fordele.

Ofte stillede spørgsmål