Biludlejning i Sverige

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Populære byer i Sverige

Billeje Sverige

Sverige er et eventyrligt rejseland, der frem for alt udmærker sig ved sin enestående natur og store, uforstyrrede vidder. Her kan du virkelig opleve vildmarken, uanset om du drømmer om to uger på en ødegård eller gerne vil rundt og se så meget som muligt. Book biludlejning i Sverige for at få en fleksibel og afslappet ferie, hvor du bestemmer farten og retningen.

Uanset om du vil udforske den skønne svenske skærgård eller måske Lapland og området nord for polarcirklen, er det en stor fordel at benytte billeje i Sverige. Priserne er overskuelige og transparente, så du behøver ikke at frygte uforudsete gebyrer, og der er ingen skjulte omkostninger. Brændstofpolitikken er ligeledes overskuelig og letforståelig.

Lej en bil i Sverige for ubegrænset frihed på ferien

Selvom du har været i Sverige før, har du uden tvivl stadig meget tilbage at udforske. Skåne og Småland i Sydsverige byder f.eks. på fantastisk natur, spændende byer og masser af familievenlige seværdigheder, fra Västerviks skærgård til Astrid Lindgrens Verden, Isaberg Mountain Resort eller Little Rock Lake Zipline, der er en hæsblæsende svævebane gennem vildmarken. Du kan også besøge den fortryllende Blekinge skærgård, der består af 1.650 idylliske småøer og skær. Med en udlejningsbil i Sverige kan du udforske det hele i dit eget tempo.

Har du lyst til at opleve nogle radikalt anderledes landskaber på din ferie i Sverige, kan du tage til Kiruna 200 km nord for polarcirklen. Lapland i Nordsverige byder på unikke naturoplevelser uanset årstid. Om vinteren kan du glæde dig til en fascinerende vinterverden af snedækkede polarlandskaber, smukt nordlys og fantastiske skiforhold, mens sommermånederne byder på enestående vandre-, cykel- sejl- og fiskerioplevelser under den magiske midnatssol. Har du booket billeje i Sverige i Kiruna, kan du f.eks. køre til nationalparken Abisko, der ligger godt en times kørsel væk. Her kan du beundre den berømte bjergformation, Lapporten, eller tage stoleliften op til Aurora Sky Station, der fragter gæsterne til toppen af bjerget Nuolja i 900 meters højde. Liften er åben både sommer og vinter, og selvom det nok er en noget kold fornøjelse i vintermånederne, har du til gengæld gode chancer for at se en flot nordlysforestilling.

Budget-biludlejning i Sverige

Er du på udkig efter et godt tilbud på biludlejning, kan det være en god ide at starte med at afdække dit samlede rejsebehov. Skal du også bruge flybilletter til Sverige, eller vil du køre hele vejen? Hvis dit mål er Nordsverige, kan dette godt blive en noget lang rejse. Herudover er der spørgsmålet om indkvartering. Drømmer du om at campere ved en blikstille skovsø, eller vil du hellere overnatte på hotel i Sverige? Uanset hvordan dine rejseplaner ser ud, er det altid værd at tjekke muligheden for besparelser ved at samle alle rejsens dele i en samlet pakke. Det kan være en både praktisk og overskuelig måde at sikre budget-biludlejning i Sverige, ligesom du i så fald kender det præcise rejsebudget hjemmefra, hvilket også har sine klare fordele.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Sverige?
Vi har godt nyt! Du bør modtage refusion af hele beløbet, hvis du afbestiller mindst seks timer inden afhentning af bilen. Din rejseplan indeholder flere detaljer, og du kan også besøge vores kundeservice. Det er dog ikke alle forudbetalte reservationer af billeje, der giver mulighed for refusion, så du kan med fordel undersøge bilens lejeaftale.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Sverige?
Hold det enkelt med en økonomibil, forkæl dig selv med en premiumbil, eller vælg noget midt imellem, som en mellemstor bil. Men det er svært at komme uden om en kompakt bil, der er den mest efterspurgte lejebil i Sverige. Det er en bil, der er nem at parkere, den kører langt på literen og en rigtig god idé, hvis du besøger hektiske byer. Det er et skridt op fra økonomiklassen, så du kan forvente lidt mere plads og komfort til en pris, der stadig er overkommelig.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Sverige hos Expedia?
Det er nemt at få fingrene i det bedste tilbud hos Expedia. Du skal bare vælge dit køretøj, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne priser fra alle de populære varemærker. Opnå endnu større besparelser, når du kombinerer din reservation af billeje i Sverige med et hotel eller en flyrejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Sverige?
I Sverige er minimumsalderen normalt 18. De fleste selskaber opkræver yderligere gebyrer for unge førere, som kan variere afhængigt af biludlejningsstedet. Lejeaftalen for unge førere kan ekskludere visse køretøjer, såsom premiumbiler, og kræver en omfattende forsikring. Du bør altid sørge for at tjekke det med småt, inden du tager din endelige beslutning.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Sverige?
Normalt skal du bare have et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn, når du henter bilen. Du skal muligvis også kunne bevise, at du har en forsikring, hvis du fravælger biludlejningsfirmaets forsikring. Disse krav varierer ofte afhængigt af udbyderen, så det er altid bedst at tjekke på forhånd.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Sverige?
Tjek vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine rejsedatoer, og book en bil, der passer lige til dig. Uanset om du kun skal være i Sverige, eller du skal fortsætte videre, kan Expedia hjælpe dig med at finde langtidsleje af biler til en rigtig god pris.
Hvor finder jeg billeje i Sverige, hvis jeg er under 25 år?
Aldersbegrænsningen afhænger af selskabet, så du er nødt til at tjekke reglerne grundigt. Har du fundet et selskab i Sverige, som tilbyder udlejningsbiler til personer under 25 år? Genialt! Så skal du bare være opmærksom på, at nogle virksomheder pålægger ekstra gebyrer for unge førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for det køretøj, du overvejer at booke, omfatter alle de oplysninger, du har brug for.

Oplev nye steder med Expedia