COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Sverige 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Sverige med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Sverige. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

De bedste tilbud på fly + hotel i Sverige

Hotel Point
Berns, Historical Boutique Hotel & House of Entertainment since 1863
Hotell Kringelstaden
Hotel J
Hotel Birger Jarl

Mest populære hoteller i Sverige

Story Hotel Riddargatan
Story Hotel Riddargatan
4 out of 5
Riddargatan 6, Stockholm
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.000 pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.
4.2/5Very Good! (992 anmeldelser)
Always love Story :)

"Great as alaways :)"…"

Anmeldelse fra 20. sep. 2020

Story Hotel Riddargatan
Hotell Havsbaden i Grisslehamn
Hotell Havsbaden i Grisslehamn
4 out of 5
Skatuddsvägen 1, Grisslehamn
Prisen er DKK 1.382 pr. nat fra 14. apr. til 15. apr.
4.5/5Wonderful! (774 anmeldelser)

"Super service med fantastiske lækre omgivelser. Spa åbent til kl.24 Morgenmaden er super lækker og kan varmt anbefales."…"

Anmeldelse fra 17. okt. 2019

Hotell Havsbaden i Grisslehamn
Hotel Gio, BW Signature Collection
Hotel Gio, BW Signature Collection
3.5 out of 5
RASUNDAVAGEN 1 3, Solna
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 578 pr. nat fra 23. apr. til 24. apr.
4.6/5Wonderful! (151 anmeldelser)

"Bra hotell med en trevlig resturang som serverar jättegod mat!"…"

Anmeldelse fra 5. mar. 2021

Hotel Gio, BW Signature Collection
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferie i Sverige

Udforsk nabolandet mod nord, og oplev den fantastiske natur, det arktiske vildnis, øerne, strandene og selvfølgelig byerne. Skandinaviens største land, Sverige, har masser at byde på! Du kan bl.a. nyde de solrige strande, det rustikke landskab og de mange byer med deres alsidige og spændende seværdigheder.

Vidste du for eksempel, at Stockholm er en by spredt ud over 14 øer? Du vil ikke fortryde en storbyferie i denne smukke hovedstad. Tilbring et par timer i middelalderlige bydel Gamla Stan, og gå ned ad de smalle gader med gamle bygninger, butikker og cafeer, indtil du når Stockholms Slot. Her kan du se gardernes vagtskifte foran slottet og se både museer  og ekstravagante værelser indenfor.

Se også frilandsmuseet Skansen, hvor du kan beundre 150 historiske huse og gårde fra hele landet. En af Stockholms nok største turistattraktioner er Vasamuseet  , der indeholder det velbevarede skib Regalskeppet Vasa fra det 17. århundrede.

I Sveriges næststørste by, Göteborg kan du lære alt om byens fortid som sted for skibskonstruktion på Sjöfartsmuseet Akvariet, der - som navnet afslører - også indeholder et akvarium. Andre populære museer omfatter Världskulturmuseet og Göteborgs konstmuseum. Tag på shopping i timevis i Nordstan, som er et af Skandinaviens største shoppingcentre. Du kan også tage på kanalrundfart eller blive på land og spise på en café eller restaurant langs de hyggelige kanaler.

I Malmø kan du udforske det storslåede renæssanceslot Malmøhus fra det 14. århundrede, og gå en tur langs vandet. Gå i nudistsauna, slik sol og svøm en tur i havet ved Varbergs kallbadhus, som har været et populært badested i mere end 100 år.

Om vinteren kan du opleve det isnende kolde og mørke landskab i Lapland, som udgør en del af den nordlige polarcirkel. Her kan du vandre, stå på langrendsski eller suse gennem sneen på en snescooter. Tag på hundeslædetur i vildnisset eller stå på skøjter på de frosne søer. Endelig må du ikke snyde dig selv for at se nordlys eller overnatte i et værelse lavet af is på det famøse ICEHOTEL i Jukkasjärvi.

Om sommeren byder Sverige på utallige strande - især på vestkysten - men der er også mulighed for at svømme eller prøve kræfter med vandsport i mange af søerne.

Inden du forlader landet, bør du opleve nogle af de 30.000 øer i det stockholmske øhav. I Gotland kan du besøge Lummelundagrottan og observere de smalle klippehylder. Se også de velbevarede beviser på forhistoriske bebyggelser på Öland.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor skal jeg overnatte i Sverige?
Stockholm (og omegn) er en god destination at inkludere i rejseplanen. Her finder du popoulære seværdigheder, såsom Vasamuseet og Skansen. Göteborg (og omegn) drager også mange rejsende, der ønsker at udforske nogle af de mest interessante seværdigheder i Sverige. To af dem er Liseberg Forlystelsespark og Universeum.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Sverige?
Når det gælder overnatningssteder i Stockholm (og omegn), er Scandic Sergel Plaza og Scandic Klara to oplagte bud. Hvis du skal til Göteborg (og omegn), står Avalon Hotel og Hotel Vanilla klar til at modtage dig.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Sverige på?
Hvis du gerne vil spare nogle penge, er december den bedste måned at tage på ferie i Sverige. Til sammenligning er Maj en dyrere måned, hvor du kan forvente at betale det mere, hvis du besøger stedet der. Hvis du hellere vil have det hele for dig selv, skal du overveje at rejse afsted i december, Oktober, November. Det har dog også en særlig charme at rejse i højsæsonen. Sverige kan virkelig også noget i Juli, Juni, Maj.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Sverige?
Det kan være svært at forudse det helt rigtige tidspunkt at købe flybilletter på, men generelt siger vi jo tidligere, jo bedre. De fleste internationale rejser på Expedia kan bookes op til et år frem. Hvis du ikke har mulighed for at booke tidligt, er der dog ingen grund til at gå i panik. Rabatpriser dukker nogle gange op kun et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Sverige?
At booke alle delene af din ferie samlet er en af de bedste måder at spare på. Sammensæt flybilletter, billeje og hoteller i én samlet pakkerejse. Men du er ikke begrænset til hoteller. Expedia byder på alle mulige overnatningssteder, f.eks. ferieboliger som villaer ved stranden og rummelige bylejligheder. Mulighederne er næste uendelige!