Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Ferie i Sverige

Udforsk nabolandet mod nord, og oplev den fantastiske natur, det arktiske vildnis, øerne, strandene og selvfølgelig byerne.

Skandinaviens største land, Sverige, har masser at byde på! Du kan bl.a. nyde de solrige strande, det rustikke landskab og de mange byer med deres alsidige og spændende seværdigheder.

Vidste du for eksempel, at Stockholm er en by spredt ud over 14 øer? Du vil ikke fortryde en storbyferie i denne smukke hovedstad. Tilbring et par timer i middelalderlige bydel Gamla Stan, og gå ned ad de smalle gader med gamle bygninger, butikker og cafeer, indtil du når Stockholms Slot. Her kan du se gardernes vagtskifte foran slottet og se både museer  og ekstravagante værelser indenfor.

Se også frilandsmuseet Skansen, hvor du kan beundre 150 historiske huse og gårde fra hele landet. En af Stockholms nok største turistattraktioner er Vasamuseet , der indeholder det velbevarede skib Regalskeppet Vasa fra det 17. århundrede.

I Sveriges næststørste by, Göteborg kan du lære alt om byens fortid som sted for skibskonstruktion på Sjöfartsmuseet Akvariet , der - som navnet afslører - også indeholder et akvarium. Andre populære museer omfatter Världskulturmuseet og Göteborgs konstmuseum. Tag på shopping i timevis i Nordstan, som er et af Skandinaviens største shoppingcentre. Du kan også tage på kanalrundfart eller blive på land og spise på en café eller restaurant langs de hyggelige kanaler.

I Malmø kan du udforske det storslåede renæssanceslot Malmøhus fra det 14. århundrede, og gå en tur langs vandet. Gå i nudistsauna, slik sol og svøm en tur i havet ved Varbergs kallbadhus, som har været et populært badested i mere end 100 år.

Om vinteren kan du opleve det isnende kolde og mørke landskab i Lapland, som udgør en del af den nordlige polarcirkel. Her kan du vandre, stå på langrendsski eller suse gennem sneen på en snescooter. Tag på hundeslædetur i vildnisset eller stå på skøjter på de frosne søer. Endelig må du ikke snyde dig selv for at se nordlys eller overnatte i et værelse lavet af is på det famøse ICEHOTEL i Jukkasjärvi.

Om sommeren byder Sverige på utallige strande - især på vestkysten - men der er også mulighed for at svømme eller prøve kræfter med vandsport i mange af søerne.

Inden du forlader landet, bør du opleve nogle af de 30.000 øer i det stockholmske øhav. I Gotland kan du besøge Lummelundagrottan og observere de smalle klippehylder. Se også de velbevarede beviser på forhistoriske bebyggelser på Öland.


Bedste hoteltilbud i Sverige

Se alle 9.568 overnatningssteder i Sverige
Gothia Towers DKK 1.003
Anmeldelse fra 7. jan. 2020
Se oplysninger
 
Gothia Towers

Gothia Towers

Mässans Gata 24, Göteborg
   
  4,3 ud af 5
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Utroligt fint ophold på Gothia Towers hvor vi fejrede nytår med flot udsigt over byen fra 20. etage. Det er et stort hotel med mange værelser, men der er godt styr på det hele, og personalet er gode til at sørge for at det hele glider, og man mærker ikke at der er mange gæster. Rigtig fin spa, og ...

  Scandic Gamla Stan DKK 883
  Anmeldelse fra 3. aug. 2019
  Se oplysninger
   
  Scandic Gamla Stan

  Scandic Gamla Stan

  Lilla Nygatan 25, Stockholm
    
   4,2 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Hotellet og beliggende helt i top, som levede op til vore forventninger ++.

   Downtown Camper by Scandic DKK 890
   Anmeldelse fra 9. dec. 2019
   Se oplysninger
    
   Downtown Camper by Scandic

   Downtown Camper by Scandic

   Brunkebergstorg 9, Stockholm
     
    4,6 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Fantastisk oplevelse - central beliggenhed og hyggeligt hotel med en klar rød tråd til bæredygtighed! Egen biograf og andre gode gratis tiltag!

    Scandic Grand Central DKK 788
    Anmeldelse fra 5. mar. 2020
    Se oplysninger
     
    Scandic Grand Central

    Scandic Grand Central

    Kungsgatan 70, Stockholm
      
     4,3 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Tæt på Vasateatern, Fasching og Oscarsteatern. Venlig og korrekt personale. Ønske om stille rum blev opfyldt.

     Scandic Norra Bantorget DKK 721
     Anmeldelse fra 4. aug. 2019
     Se oplysninger
      
     Scandic Norra Bantorget

     Scandic Norra Bantorget

     Wallingatan 15, Stockholm
       
      3,9 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dejligt hotel som ligger få minutter fra gågaden. Rigtig god morgenmad, stille og roligt værelse og meget venligt personale. Kan varmt anbefales.

      Scandic Park DKK 814
      Anmeldelse fra 21. feb. 2020
      Se oplysninger
       
      Scandic Park

      Scandic Park

      Karlavägen 43, Stockholm
        
       4,1 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Lækkert hotel, sødt personale. havde et uheld med en strygejern der var i stykker og fik ødelagt en skjorte. De håndterede det godt og jeg blev kompenseret.Generelt var hotellet rigtig flot. rigtig flotte værelser og god komfort!

       Clarion Hotel Stockholm DKK 677
       Anmeldelse fra 5. aug. 2019
       Se oplysninger
        
       Clarion Hotel Stockholm

       Clarion Hotel Stockholm

       Ringvaegen 98, Stockholm
         
        4,2 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Super hotel og dejligt område løb og træning (dog er sengen ikke det bedste).

        Scandic Continental DKK 909
        Anmeldelse fra 10. sep. 2019
        Se oplysninger
         
        Scandic Continental

        Scandic Continental

        Vasagatan 22, Stockholm
          
         4,3 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Centralt beliggende hotel luge over for Centralstationen. Eneste minus var at vi ikke havde et vindue der kunne åbnes. Vores vindue vendte ud mod et andet overdækket hotelområdet, så det var umuligt at vide om det var nat eller dag når man kiggede ud. Man skal specifikt bede om at få rengjort sit ...

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.