Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Ferie i Sverige

Udforsk nabolandet mod nord, og oplev den fantastiske natur, det arktiske vildnis, øerne, strandene og selvfølgelig byerne.

Skandinaviens største land, Sverige, har masser at byde på! Du kan bl.a. nyde de solrige strande, det rustikke landskab og de mange byer med deres alsidige og spændende seværdigheder.

Vidste du for eksempel, at Stockholm er en by spredt ud over 14 øer? Du vil ikke fortryde en storbyferie i denne smukke hovedstad. Tilbring et par timer i middelalderlige bydel Gamla Stan, og gå ned ad de smalle gader med gamle bygninger, butikker og cafeer, indtil du når Stockholms Slot. Her kan du se gardernes vagtskifte foran slottet og se både museer  og ekstravagante værelser indenfor.

Se også frilandsmuseet Skansen, hvor du kan beundre 150 historiske huse og gårde fra hele landet. En af Stockholms nok største turistattraktioner er Vasamuseet , der indeholder det velbevarede skib Regalskeppet Vasa fra det 17. århundrede.

I Sveriges næststørste by, Göteborg kan du lære alt om byens fortid som sted for skibskonstruktion på Sjöfartsmuseet Akvariet , der - som navnet afslører - også indeholder et akvarium. Andre populære museer omfatter Världskulturmuseet og Göteborgs konstmuseum. Tag på shopping i timevis i Nordstan, som er et af Skandinaviens største shoppingcentre. Du kan også tage på kanalrundfart eller blive på land og spise på en café eller restaurant langs de hyggelige kanaler.

I Malmø kan du udforske det storslåede renæssanceslot Malmøhus fra det 14. århundrede, og gå en tur langs vandet. Gå i nudistsauna, slik sol og svøm en tur i havet ved Varbergs kallbadhus, som har været et populært badested i mere end 100 år.

Om vinteren kan du opleve det isnende kolde og mørke landskab i Lapland, som udgør en del af den nordlige polarcirkel. Her kan du vandre, stå på langrendsski eller suse gennem sneen på en snescooter. Tag på hundeslædetur i vildnisset eller stå på skøjter på de frosne søer. Endelig må du ikke snyde dig selv for at se nordlys eller overnatte i et værelse lavet af is på det famøse ICEHOTEL i Jukkasjärvi.

Om sommeren byder Sverige på utallige strande - især på vestkysten - men der er også mulighed for at svømme eller prøve kræfter med vandsport i mange af søerne.

Inden du forlader landet, bør du opleve nogle af de 30.000 øer i det stockholmske øhav. I Gotland kan du besøge Lummelundagrottan og observere de smalle klippehylder. Se også de velbevarede beviser på forhistoriske bebyggelser på Öland.


Bedste hoteltilbud i Sverige

Se alle 4.962 overnatningssteder i Sverige
Downtown Camper by Scandic
Anmeldelse fra 5. jun. 2019
Se oplysninger
 
Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9, Stockholm
   
  4,6 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Super cool urban hotel in the center of Stockholm

  Connect Hotel Arlanda DKK 426
  Anmeldelse fra 15. nov. 2018
  Se oplysninger
   
  Connect Hotel Arlanda

  Connect Hotel Arlanda

  Lindberghs Gata 10, Arlandastad
    
   3,9 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Vi havde én overnatning, på vores hjemrejse fra Riga. Vi så derfor ikke området eller andet, da vi kom sent aften og tog afsted meget tidlig morgen

   Gothia Towers DKK 743
   Anmeldelse fra 15. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   Gothia Towers

   Gothia Towers

   Mässans Gata 24, Göteborg
     
    4,3 ud af 5
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Flott hotell. Små rom, men rent og stille. Det som trakk ned var utsjekking da det ble heiskø og man brukte lang tid på å bare komme ned i resepsjonen. Frokosten var heller ikke topp, noe en forventer av et 5 stjernes. Preget av mange mennesker og litt samlebånd.

    Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport DKK 854
    Anmeldelse fra 8. mar. 2019
    Se oplysninger
     
    Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport

    Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport

    Between Terminal 4 and 5, Box 82, Arlanda
      
     4,4 ud af 5
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Virker pænt nok, men er slidt flere steder. Umiddelbart rent, men efter at have været på værelset, kunne man godt fornemme at rengøringen har meget travlt, når de udfører deres arbejde. Særligt toilet og bad, som var rent, men lugtede.

     Hotel C Stockholm
     Anmeldelse fra 15. jul. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel C Stockholm

     Hotel C Stockholm

     Vasaplan 4, Stockholm
       
      4,1 ud af 5
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Hotellet ligger fantastisk centralt og der er dejlig stille! Rengøringen af værelserne var ikke helt i top, og der blev ikke fyldt op med toiletpapir. Jeg skulle rykke receptionen 2 gange før der skete noget. Sengene var forfærdelig bløde og puderne dårlige.

      At Six
      Anmeldelse fra 23. feb. 2019
      Se oplysninger
       
      At Six

      At Six

      Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen
        
       4,6 ud af 5
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Nice and new hotel with a good location in the city center. Modern design and a good service. Breakfast was also very nice, and worth the 275,- SEK. per person. The music was absolutely to loud. Having breakfast with high music is not acceptable. I couldn’t talk business on my phone in the lobby ...

       Clarion Hotel Stockholm DKK 621
       Anmeldelse fra 13. jul. 2019
       Se oplysninger
        
       Clarion Hotel Stockholm

       Clarion Hotel Stockholm

       Ringvaegen 98, Stockholm
         
        4,2 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Jeg syntes at værelset er lille når man bestiller familieværelse til tre .ikke meget gulv plads når der sættes en extra seng ind. Det er ikegen klædeskabe så bagagen skal yderligere være på gulvet. Ellers et dejligt centralt hotel.

        Hotel Birger Jarl DKK 622
        Anmeldelse fra 4. okt. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel Birger Jarl

        Hotel Birger Jarl

        Tulegatan 8, Stockholm
          
         4,2 ud af 5
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Alt fungerede. godt værelse. fin service. Morgenmaden var god

         De bedste tilbud på fly + hotel i Sverige

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.