Billige flybilletter til Sverige

Billigste flyrejser til Sverige

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 449 kr. for en enkeltbillet og 681 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Brussels Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Norwegian Air International Ltd

Rejse til Sverige

Expedia tilbyder flyrejser til Sverige, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Sverige eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Sverige?
Vi ved, at rejsearrangementer kan ændre sig fra det ene øjeblik til det næste, så det giver god mening at booke en fleksibel flybillet med Expedia. Du skal blot markere feltet “Intet ændringsgebyr” nedenfor filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din budgetvenlige og fleksible flybillet til Sverige er kun et par klik væk!
Hvilke flyselskaber flyver til Sverige?
Når du har fundet en flybillet til Sverige, vil disse populære luftfartsselskaber se frem til at byde dig velkommen ombord på flyet:

 • SAS - 416 flyrejser til eller i nærheden af Sverige hver måned, herunder 333 flyrejser til Stockholm (ARN-Arlanda) per måned.
 • Norwegian Air International - 173 flyrejser til eller i nærheden af Sverige hver måned, herunder 173 flyrejser til Stockholm (ARN-Arlanda) per måned.
 • Ryanair - 26 flyrejser til eller i nærheden af Sverige hver måned, herunder 13 flyrejser til Göteborg (GOT-Landvetter) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Sverige?
En af de nemmeste måder at få fingrene i billige billetter til Sverige på er at være fleksibel med dine rejsedatoer. Søg efter din flyrejse, og klik på knappen “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Her kan du se de laveste priser for nærliggende datoer. Den laveste pris for en flyrejse til Sverige i løbet af de sidste syv dage var 681 kr.. Hvis du sørger for at være ude i god tid, kan du som regel finde et endnu større tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til Sverige?
Prisen for en returbillet til Sverige i løbet af de sidste syv dage svingede mellem 681 kr. og 681 kr.. Hvis du skulle have haft en enkeltbillet fra København (CPH), kunne du have fundet et godt tilbud fra kun 449 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Sverige?
Flyv til en af de travle lufthavne i Sverige, så du får det bedste udgangspunkt for at tage på opdagelsesrejse i dette fantastiske områdes tilbud:

 • Stockholm (ARN-Arlanda) - 7452 fly per måned.
 • Göteborg (GOT-Landvetter) - 1792 fly per måned.
 • Stockholm (BMA-Bromma) - 1264 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Sverige?
I løbet af de sidste syv dage kostede billetter mellem 681 kr. og 681 kr.. Gennemse vores budgetvenlige tilbud til Sverige, book din rejse, og glæd dig til en skøn ferie.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Sverige?
Book din billet i November for at nyde godt af billige flyrejser til Sverige. Sommermånederne og højtiderne er generelt de dyreste tidspunkter at købe billetter på.
Hvor lang er en flyrejse til Sverige?
Tag et kig på disse populære ruter til Sverige fra Danmark plus deres gennemsnitlige varighed:

 • Billund (BLL-Billund Lufthavn) til Stockholm (ARN-Arlanda) - 1 time og 20 minutter
 • Århus (AAR) til Stockholm (ARN-Arlanda) - 1 time og 10 minutter
 • København (CPH-Kastrup Lufthavn) til Stockholm (ARN-Arlanda) - 1 time og 15 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Sverige?

 • Fyldt med energi og liv – Stockholm er et fantastisk sted at tage hul på din tur til Sverige. Kig nærmere på berømte seværdigheder som Solvalla Loppis, shop løs i forretningerne, og forkæl dig selv med kulinariske oplevelser på nogle af byens gode spisesteder. Det er helt op til dig!
 • Når du vælger, hvilket tøj du skal have med på din rejse, så husk på, at Stockholm har fugtigt kontinentalt klima. For at få en forestilling om hvad du kan forvente, kan du kigge på vejrudsigten, inden du rejser afsted.
 • Cirka 15 km nordvest for Stockholm ligger Sollentuna, der også fortjener en plads på din rejseplan. De mest populære attraktioner her tæller Badberget klippbad – husk at lægge vejen forbi.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Sverige på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Sverige.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Sverige med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Sverige. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Sverige!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Sverige under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Sverige tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Sverige, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Sverige

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines