Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Göteborg

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Populære flyrejser til Göteborg

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Gøteborg

Fly til Gøteborg

Gøteborg ligger kun en kort flyvetur fra København eller Billund. Dermed egner den lille storby sig perfekt til både weekendture og længere ferieophold. Gøteborg er en smuk og spændende kystby og ligger i idylliske omgivelser ud til den fortryllende svenske skærgård. Samtidig har byen et rigt og spændende kulturliv.

Det er nemt at finde billige flybilletter til Gøteborg. Du kan flyve direkte til Gøteborg, mens andre flybilletter inkluderer mellemlanding. Du kan for eksempel finde ekstra billige fly til Gøteborg, hvis du mellemlander i Stockholm. Har du tiden, er det en fin mulighed for at udforske Sveriges to største byer i ét hug.

Gøteborg – hyggelige hoteller og lyse sommeraftener

Når du har sikret dig billige flybilletter til Gøteborg, kan du passende bruge besparelsen på et rigtig lækkert hotel i Gøteborg. Hvad med højt til loftet og fransk flair i Gamla Stan? Eller måske et hotel direkte på havnefronten, så du kan falde i søvn til bølgernes klukken? Hvis du er parat til at hive den store pung op af lommen, så prøv at overnatte på et af de mange luksushoteller i Gøteborg, som bl.a. kan byde på en sublim restaurant, lækker pool og wellness.

Transport fra Gøteborg Lufthavn

Gøteborg Lufthavn, også kaldt Landvetter Lufthavn, er placeret 25 kilometer fra centrum. Herfra er der regelmæssig busforbindelse til Gøteborgs Centralstation. Turen tager cirka 20 minutter, og du er nu klar til at Sveriges andenstørste by, som oser af tilbagelænet atmosfære med den smukke havnefront og det velassorterede udbud af kultur, shopping og gastronomi.

Flyrejser til Gøteborg – aktiviteter og attraktioner

Velankommet med din billige flyrejse til Gøteborg, kan det anbefales at leje bil i Gøteborg Lufthavn. På den måde får du frihed til at udforske Gøteborgs opland, hvilket absolut kan anbefales. Nord for Gøteborg finder du f.eks. den hyggeligste lille skærgårdsby, Fjällbacka, der emmer af perfekt, svensk Bullerby-idyl. Apropos Astrid Lindgren, vil unge som gamle fans fascineres af mødet med Kungsklyften, der blev brugt som kløften i filmen om Rønja Røverdatter. Fjällbacka er kort sagt svensk skærgårdsidyl, når det er bedst.

Tilbage i det centrale Gøteborg lokker de brolagte gader med hyggelige caféer og restauranter ned til vandet. Måske det var noget med et forfriskende glas svensk cider i havbrisen? Børn og barnelige sjæle vil desuden nyde et besøg i Nordens største forlystelsespark, Liseberg. Den smukke park ligger midt i Gøteborg, så selvom jeres flytur til Gøteborg ikke omfatter billeje, er det intet problem at komme til og fra parken. Du kan også booke en pakkerejse til Gøteborg, så er det hele arrangeret for dig på forhånd.

Er du vild med kultur og historie, får du travlt i Gøteborg, så det er heldigt, at flyrejsen til Gøteborg er kort! Et absolut must er Världskulturmuseet, som viser skiftende udstillinger fra hele verden. Er du vild med skandinavisk design og mode, må du til gengæld helt klart en tur forbi Röhsska Museum. Har du børn med, er natur- og teknikmuseet Universeum det perfekte sted at lære om naturens forunderlige luner.

Oplysninger om flyrejsen til Göteborg

Destinationslufthavn Landvetter
IATA-kode til destinationslufthavn GOT
Destination Göteborg