Billige flybilletter til Båstad

Om Båstad

Expedia-flyrejser til Båstad

Hvis du er på udkig efter fly til Båstad, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Båstad og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Båstad med et hotelophold.

Afbudsrejser til Båstad giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Båstad - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Båstad, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Båstad hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Båstad?
Hvis du flyver dertil, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal gå efter. Båstad har nemlig kun en af slagsen – Helsingborg (AGH-Ängelholm).
Hvor langt er der til AGH fra Båstad?
Der er 16 km fra AGH ind til Båstad midtby. Gør din tur nemmere ved at undersøge den enkleste måde at komme fra terminalen og ind til centrum på, før du ankommer.
Kan jeg flyve til Båstad i øjeblikket?
For at få alle de nødvendige oplysninger om flyrejser til Båstad kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om eventuelle gældende rejserestriktioner, og hvorvidt karantæne er påkrævet, så snart du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Båstad?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Båstad, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Båstad med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Båstad, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Båstad?
Besøgende fra hele verden ankommer til Helsingborg (AGH-Ängelholm) dagligt. Hop af flyet, hent din bagage, og bevæg dig ind til hjertet af Båstad, som ikke ligger andet end 16 km derfra.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Båstad?
Med 2 flyselskaber, der flyver til Båstad fra mindst 2 lufthavne på verdensplan, er din næste ferie kun få klik væk.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Båstad?
De fleste fly til Båstad udbydes af SAS. Den mest kendte flyrute er fra Stockholm til Båstad, hvor du vil se, at SAS har flest afgange.
Hvor mange direkte fly er der til Båstad?
Det er altid nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke behøver at mellemlande. Hvis du har planer om at besøge Båstad, vil det glæde dig, at der er 39 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Båstad fra?
Fly til Båstad med afgang fra Stockholm, SoFo og Grödinge er meget populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Båstad Lufthavn?
Flyvetiden afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Stockholm til Båstad er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 20 minutter. Fra SoFo tager det omkring 1 time og 25 minutter, og fra Grödinge tager det 1 time og 25 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Båstad?
Vi kender alle de heldige rejsende, der på en eller ande måde formår at finde ekstremt billige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Er du nysgerrig på, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at reservere deres billetter. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Flypriser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Et sidste råd er altid at være klar på at købe dine flybilletter. Når du ved, hvad en billet almindeligvis koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du opdager en fanstastisk pris. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Båstad?
Vi har her samlet en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse til en behagelig oplevelse. Følg vores tips, så du kan stryge igennem lufthavnen og komme ud at udforske Båstad, nærmest før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyvetur kan sagtens være en ukompliceret oplevelse, hvis du medtager de rette ting. Først og fremmest kunne det være toiletartikler, såsom læbepomade og håndcreme, et par rene strømper og noget godt læsestof. Dernæst bør du næsten sikre lidt plads i din kabinetaske til din bærbare computer, oplader, din medicin og måske ligeledes en behagelig nakkepude. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du sørge for at medbringe dit pas, rejsedokumenter og lidt penge.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Put alle store beholdere med shampoo og hårgelé i den indleverede bagage. Alle former for væsker i håndbagagen på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Skarpe eller spidse genstande, som din trofaste schweizerkniv, samt andre objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom barberblade, blegemiddel og brændstof, er også bandlyst.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør næsten være hovedprioritet, når du vælger, hvad du skal have på om bord. Tænk endelig også godt over dit valg af fodtøj, da en flyvetur ofte kan give opsvulmede fødder. Rummelige, lukkede sko er altid en fornuftig valgmulighed.
  • En sygdom kaldet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på flyrejser over lange distancer. Det er det samme som blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af dårligt blodomløb som følge af de mange stillesiddende timer på flyet. En måde at forhindre netop dette på er at gå frem og tilbage i kabinen og lave øvelser for fødder og ben, mens du sidder ned. At hoppe i et par gode støttestrømper kan også være med til at mindske risikoen.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Båstad?
Som erfarne rejsende godt ved, er hemmeligheden at være forberedt, inden du ankommer til sikkerhedskontrollen i lufthavnen. På den måde kan du gå om bord på flyet til Båstad på rekordtid. Følg disse råd, så ferien kommer rigtig godt fra start:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du vil skulle vise rejsedokumenter og pas i sikkerhedskontrollen. Så hav dem i nærheden for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Derefter skal både du og din håndbagage scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du tage eventuelle genstande af, der kan få alarmen til at bippe. Ejendele såsom bælte, jakke og høretelefoner skal gennem maskinen.
  • Elektroniske genstande som bærbare computere og telefoner skal også på en bakke og scannes. Men tag det roligt, for du kommer hurtigt online igen.
  • Kan du ikke rejse uden din shampoo? Det er ikke noget problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og opbevares i en genlukkelig plastpose, kan du sagtens have den med i din håndbagage.
  • Det kan ikke udelukkes, at du bliver nødt til at tage dine sko af og sende dem gennem scanneren, så det kan være smart at iføre dig lette gummisko.
  • Skarpe eller spidse genstande må ikke tages med i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så sørg for at pakke eventuelle spidse genstande forsvarligt ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Båstad
Destinationslufthavn
Båstad
Destinationslufthavnens IATA-kode
AGH