Billigste flyrejser til Stockholm

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 449 for en enkeltbillet og DKK 835 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Stockholm

Om Stockholm

Fly til Stockholm

Du kan få billige flybilletter og flyrejser til Stockholm fra de danske lufthavne. Find et billigt fly, og få samtidig besparelser på hoteller og billeje.

Stockholm ligger smukt ved Sveriges østkyst ud til den svenske skærgård. Byen består af ikke mindre end 14 øer, der forbindes af 57 broer, og Stockholm kaldes ofte ”Nordens Venedig”. Byen har det hele: historie, kultur og natur – her er både storslåede slotte og afslappede caféer. På listen over ting, som du skal opleve, er blandt andet den charmerende gamle bydel Gamla Stan og øen Djurgården. På denne grønne ø finder du både parkområder, det spændende friluftsmuseum Skansen og forlystelsesparken Gröna Lund. Hvis du er ABBA-fan, var det måske også en idé at lægge vejen forbi ABBA-museet. Stockholm er spækket med restauranter, caféer og barer, så det er ikke svært at finde et hyggeligt sted at tilbringe din aften. Om sommeren bliver der aldrig helt mørkt i Stockholm, som ligger badet i et næsten magisk blåt skær fra vandet i de lyse nætter.

Flyrejser til Stockholm fra danske lufthavne

Du kan flyve direkte til Stockholm Arlanda-lufthavn fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn, og der er tilmed ofte billige flybilletter. Flyveturen tager lidt over en time fra København og halvanden time fra Billund. Hvis du ikke har noget imod et eller flere stop på rejsen, kan du bestille en rejse med mellemlandinger fra enhver af de danske lufthavne til Stockholm-lufthavn.

Flyrejser til Stockholm Arlanda-lufthavn

Stockholm Arlanda-lufthavn er den største og travleste af de tre lufthavne i Stockholm med flere terminaler – Terminal 2 og 5 er udenrigsterminalerne. Du kan gratis benytte lufthavnens transferbusser mellem terminalerne, til lufthavnens hotel og biludlejningsfirmaer.

Lufthavnen ligger 40 km fra Stockholms centrum, men det er nemt at komme ind til byen med tog, lufthavnsbus eller taxa. Hurtigtoget Arlanda Express kører til Stockholm uden stop på bare 20 minutter flere gange i timen. Lufthavnsbussen tager ca. 45 minutter og kører hvert tiende minut i myldretiden.

Rejsetips til Stockholm

Det er nemt at komme rundt i Stockholm med offentlig transport. Stockholms undergrundsbane, Tunnelbanen, dækker hele den centrale del af byen, og i området længere væk fra centrum kører der lokaltog. Fra Stockholm er der mange muligheder for en sejltur i skærgården. Hvis du lejer en bil under dit ophold, kan du også køre ud og opleve den smukke natur på egen hånd.

Hvis du bestiller billige flybilletter til Stockholm og samtidig lejer en bil eller bestiller et hotel, kan du spare endnu flere penge. Så det er bare med at komme af sted og nyde Sveriges på én gang storslåede og hyggelige hovedstad. Bestil din flyrejse allerede i dag!

Populære flyrejser til Stockholm

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 449 for en enkeltbillet og DKK 835 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.