Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Malmø

Se alle udlejningsbiler i Malmø

Biludlejning i Malmø

Hvad end du skal på familieferie, forretningsrejse eller en romantisk smuttur til Malmø, kan det være en stor fordel at leje en bil – særligt hvis du planlægger at skulle vidt omkring i Sveriges tredjestørste by. Malmø har et stort udvalg af lejebiler og biludlejningsfirmaer med biler i alle størrelser og prisniveauer; billige økonomibiler, stationcars med god bagageplads, luksusbiler og varevogne.

Billeje i Malmø

Malmø byder på kulturelle seværdigheder, spændende museer, hippe butikker, børnevenlige aktiviteter og flotte naturområder, hvilket gør byen til en populær destination blandt både familier, par og venner. Sverige er kendt for at være et rejsemål for bilturister på grund af de velholdte veje og den velfungerende trafikkultur. Hvis din rejseplan involverer mange forskellige områder, kan du med fordel reservere en udlejningsbil hos et af Malmøs mange biludlejningsfirmaer. De fleste biludlejningsfirmaer har fleksible afhentnings- og afleveringstidspunkter, så du kan skræddersy lejeaftalen efter din rejseplan.

Udforsk Malmø i en lejet bil

Du kan starte dit besøg med at parkere ved det imponerende Malmøhus, der er kendt som Nordens ældste bedst bevarede renæssanceslot, og som var under dansk herredømme i 1500-tallet. Malmøhus huser også de spændende museer Malmö Kunstmuseum, Malmö Stadsmuseum, Naturhistoriska Museum og Teknikens og Sjöfartens Hus, så du kan med fordel lade bilen stå og udforske de mange andre spændende seværdigheder. Trænger du til en pause fra museumsbesøgene, kan du gå en afslappet tur i Malmøhus’ slotspark.

Herefter kan du sætte kursen mod Moderna Museet, der ligger på den centrale ø Skeppsholmen. Det har en stor samling af malerier, fotografier og skulpturer af både svenske, nordiske og internationale kunstnere og udgør Sveriges største museum for moderne kunst. De nærmeste parkeringshuse er Caroligaraget, P-hus Von Cronow, Citygaraget og Hansagaraget.

5 minutters gang fra Moderna Museet ligger Malmøs største kirke, Sankt Petri Kyrka, som blev opført i 1300-tallet. Byens mest populære mødested, Lilla Torg, ligger desuden 9 minutters gang derfra. Lad bilen stå, mens du udforsker nærområdets seværdigheder, restauranter, caféer og butikker. Malmø har også yderst gode shoppingmuligheder, som inkluderer populære svenske modebutikker, store indkøbscentre såsom Triangeln, Entré og Hansa, der alle har egen parkeringsplads, og selvstændige mode- og specialitetsbutikker – særligt omkring Lilla Torg.

Kom vidt omkring i Malmøs nærområde

Hvis vejret er med dig, kan du lade GPS’en guide dig til nogle af Malmøs populære naturområder. Sæt kursen mod Barsebäck Strand, eller besøg den moderne bydel Västre Hamnen, der har en fremragende udsigt til Øresundsbroen og Danmark. Det er også her, du finder den prisvindende bygning, Turning Torso, der er blevet et sandt vartegn på byen. Andre naturområder, som bestemt også er et besøg værd, er Ribersborgstranden, Kungsparken og Folkets Park, der er særligt populær blandt de yngre besøgende på grund af de sjove forlystelser, grønne områder og hyggelige caféer.

Ønsker du at udforske nogle af Malmøs mindre turistede områder og seværdigheder, er billeje en rigtig god løsning. Sæt f.eks. kursen mod Katrinetorp Landeri, der ligger 15 minutters kørsel fra centrum. Det er en af Sveriges mest velbevarede herregårde fra 1800-tallet, som også huser en antikvitetsbutik og en hyggelig café, hvor du kan nyde et svensk kaffebord. Du kan også besøge Dalby Söderskog Nationalpark, hvis frodige løvskov er særligt imponerende om foråret.

Hvis du skal på forretningsrejse til Malmø, og gerne skal kunne komme hurtigt omkring, er billeje en yderst fordelagtig løsning. Du kan reservere bilen online hos Expedia, så den står klar, når du ankommer. Hvis det passer bedre ind i din rejseplan at aflevere bilen et andet sted, end hvor du hentede den, kan du bede om dette i forbindelse med reservationen.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Malmø

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Malmø?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 442 i Malmø.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Malmø?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Malmø er DKK 469.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Malmø?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Malmø?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Malmø

Udforsk Malmø med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!