Biludlejning Malmø

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Malmø

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Malmø

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Malmø
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Malmø?
Udvælg din egen kurs i Malmø med biludlejningspriser, der begynder fra 934. kr pr. Dag i danne uge. Med sådanne priser er det ingen sag at finde en bil, der fungerer for dig.
Kan jeg leje en bil i Malmö (MMX-Sturup)?
Budget og Avis ligger en kort køretur fra Malmö (MMX-Sturup). Efter ankomsten går der ikke lang tid, før du kører derudad i lejebilen.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Malmø?
Vi har alle oplevet situationer, hvor vores planer har ændret sig uden varsel. Derfor giver vi mulighed for fuld refusion i forbindelse med mange forudbetalte reservationer af billeje, hvis de afbestilles minimum seks timer inden afhentningen. Sørg for at dobbelttjekke afbestillingspolitikken – nogle gange tilbydes det ikke. Kan du ikke finde de oplysninger, du har brug for? Vores kundeservice er altid til rådighed.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Malmø?
Hop i en minibil i Malmø, og se seværdighederne i den mest populære biltype her. Disse biler leverer god brændstoføkonomi og en smart lille størrelse, hvilket gør dem perfekte til byrejsende. Kør rundt i de travle gader uden bøvl. Du behøver dog ikke vælge noget småt. Du kan opgradere i en bil af typen kompakt eller endda premium.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Malmø?
Når du har en lejebil til rådighed, er det en smal sag at tage på eventyr i det omkringliggende område. Malmø er et oplagt sted at begynde, men der er meget mere at kigge nærmere på i området. Hent nøglerne til køretøjet, kom tasken i bagagerummet, og drag mod disse andre fantastiske steder:

  • Mærk det pulserende liv, fra det øjeblik du drejer ind i Helsingborg. Den ligger omkring 55 km fra Malmø og har masser af interessante seværdigheder at udforske, som Kärnan.
  • En anden destination, der er en favorit hos de rejsende, er Halmstad, der ligger omkring 120 km væk. Halmstad Äventyrsland er kun en af mange årsager til, at besøgende er vilde med dette sted.
  • Slip væk fra bylivet ved Botanisk have. Dette sted ligger omkring 240 km fra Malmø og er helt oplagt til at få en tiltrængt dosis natur.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Malmø hos Expedia?
Med vores medlemsrabatter, eksklusive tilbud og fremragende udvalg af biludlejningsfirmaer er det intet problem at finde den bedste udlejningsbil til den perfekte pris hos Expedia. Sammenlign køretøjer fra helt op til biludlejningsfirmaer i Malmø. Når du kombinerer din billeje med flyrejser og hoteller, kan du også opnå endnu større besparelser med vores smarte pakkerejser.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Malmø hos Expedia?
Læs bedømmelser fra kunder, vælg din foretrukne bil, og sammenlign tilbud fra førende varemærker. Expedia gør det nemt at finde det bedste tilbud på din udlejningsbil. Saml din reservation af billeje i Malmø med et hotel eller en flyrejse, og få en god start på din rejse med yderligere besparelser.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Malmø?
Normalt skal du være 18 år eller derover i Malmø. Du bør bemærke, at de fleste leverandører opkræver et ekstra gebyr for unge førere. Tjek det med småt, inden du booker, da det kan være forskelligt fra biludlejningsfirma til biludlejningsfirma. Husk også på, at hvis du ønsker at leje en luksusmodel eller en større bil, f.eks. En SUV, skal du muligvis være over 18 år.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Malmø?
Selvom lejebetingelserne kan variere alt efter udbyderen, skal du normalt bruge to ting – dit kørekort og et kreditkort i dit navn. Du behøver ikke tilkøbe forsikring hos biludlejningsfirmaet, men du skal sandsynligvis fremvise dokumentation for din egen forsikring.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Malmø?
Baseret på priserne inden for de sidste syv dage kunne du have kørt afsted i din egen udlejningsbil for kun 934. kr om dagen. Den næstlaveste dagspris, som kunne findes i Malmø, var 1,099. kr.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Malmø?
Uanset om du har planer om at blive i Malmø i en længere periode eller rejse videre, kan du finde langtidsleje af biler med Expedia. Indtast dine rejseoplysninger samt afhentnings- og afleveringssteder, og så hjælper vi dig med at finde fremragende tilbud på langtidsleje af biler.
Hvor finder jeg billeje i Malmø, hvis jeg er under 25 år?
Dette afhænger af de selskaber, der driver forretning i Malmø. De har ofte forskellige politikker, når det kommer til aldersgrænser. Hvis du har fundet et sted, der udlejer til personer under 25 år, bør du være opmærksom på, at de muligvis pålægger ekstra tillægsgebyrer. Tjek reglerne, inden du henter bilen.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Malmø?
Vælg først din biltype, og tjek selskabets vilkår og betingelser for billejeforsikring omhyggeligt igennem for at se, om forsikringen opfylder dine behov.