Billige flybilletter til Malmø

Billigste flyrejser til Malmø

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.005 kr. for en enkeltbillet og 2.129 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Scandinavian Airlines

Om Malmø

Fly fra Malmø

Planlægger du en rejse fra København, kan du med fordel tjekke flyafgangene fra Malmø Lufthavn, der har flyrejser til mere end 40 destinationer verden over. Uanset om du planlægger en solrig familieferie eller en forretningsrejse til en af de nærliggende storbyer, kan du med garanti finde den perfekte flyrejse fra Malmø Lufthavn.

Malmø Lufthavn har flyafgange til mange af de mest populære destinationer i Europa og til alle budgetter. Køb en billig flybillet til en solrig destination, eller reserver et indenrigsfly til en af Sveriges andre spændende byer. Du kan med fordel købe en pakkerejse fra Malmø, der både indeholder fly og hotel. Har du lidt ekstra tid på din rejse, kan du med fordel lægge vejen forbi nogle af Malmøs mange spændende seværdigheder, der inkluderer spændende museer, trendy butikker, flotte naturområder og familievenlige aktiviteter.

Flyrejser fra Malmø Lufthavn

Malmø Lufthavn ligger ca. 30 kilometer fra det centrale Malmø og 55 kilometer fra det centrale København. Den er også kendt som Sturup Lufthavn og udgør Sveriges fjerde største lufthavn. Lufthavnens fordelagtige beliggenhed tæt på København og Københavns Lufthavn betyder, at mange danske rejsende også nemt kan gøre brug af lufthavnen.

Ankommer du i bil fra København, kan du følge motorvejen E20 over Øresundsbroen til E65, der kører forbi lufthavnen. Køreturen tager omkring 50-60 minutter, og der udbydes både korttids- og langtidsparkering i lufthavnen. Du kan også tage Øresundstoget fra Københavns Hovedbanegård til Trianglen Station i Malmø, en togtur på ca. en halv time. Her kan du hoppe på en af Flygbussarna, der kører til Malmø Lufthavn på ca. 45 minutter. Det kan også være en god idé at søge efter private busselskaber, der kører direkte fra København til Malmø Lufthavn.

Malmø Lufthavn har gode spise- og shoppingmuligheder. Inden sikkerhedskontrollen finder du adskillige småbutikker samt to forskellige restauranter, hvis du skulle få brug for en kop kaffe eller et måltid ved ankomsten til lufthavnen. Efter sikkerhedskontrollen kan du nyde en espresso i Espresso House eller stille sulten på restauranten Food Market. Lufthavnens toldfrie butik er særlig populær og har et stort udvalg af skønhedsprodukter, smykker, tasker og legetøj.

Skal du med et tidligt morgenfly fra Malmø Lufthavn, kan du reservere et hotelværelse på et af de mange hoteller i Malmø, som omfatter både luksushoteller, billige hoteller og børnevenlige hoteller. Der ligger også flere forskellige lufthavnshoteller tæt på Malmø Lufthavn, hvis du ønsker at have så lidt transporttid til lufthavnen som muligt.

Udforsk Malmøs mange spændende seværdigheder

Når du alligevel er i området, kan du med fordel gøre holdt i Malmø og besøge en eller flere af byens mange spændende seværdigheder. Er du kunstinteresseret, kan du med fordel besøge Moderne Museet, Sveriges største museum for moderne kunst. Du kan også lægge vejen forbi Nordens ældste bedst bevarede renæssanceslot, Malmøhus, der var under dansk herredømme i 1500-tallet. Tæt ved dette finder du Malmö Kunstmuseum, Malmö Stadsmuseum, Naturhistoriska Museum og Teknikens og Sjöfartens Hus, så der er masser af valgmuligheder.

Ønsker du at udforske nogle af Sveriges berømte modebutikker, kan du udforske området omkring Lilla Torg, som er byens mest populære mødested. Malmøs største kirke, Sankt Petri Kyrka, daterer helt tilbage til 1300-tallet og ligger også lige i nærheden. Dette område vrimler desuden med hyggelige caféer og restauranter, så du har rig mulighed for at nyde et lækkert måltid, inden du shopper videre.

Foretrækker du i stedet at se lidt nærmere på det svenske landskab, kan du for eksempel leje en bil i Malmø, hvorfra du kan tage ud i det blå langs den smukke kyst eller køre ind i landet for at se lidt mere af Skåne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Malmø?
Malmö (MMX-Sturup) er den eneste af sin slags ved Malmø.
Hvor langt ligger MMX fra Malmø?
Der er 25 km fra Malmö (MMX-Sturup) og ind til Malmø midtby. Gør dit liv nemmere ved at finde den bedste måde at komme fra lufthavnen og ind til centrum på, før du tager afsted.
Kan jeg flyve til Malmø i øjeblikket?
For at få de seneste oplysninger om flyrejser til Malmø kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om rejserestriktioner, og hvorvidt karantæne er påkrævet, når du lander.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Malmø?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Malmø, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Malmø med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Malmø, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Malmø?
Med et fly til Malmø ankommer du enten til Malmö (MMX-Sturup) eller Malmö (JMM-Malmö Harbour Heliport). Førstnævnte ligger 25 km fra midtbyen, mens sidstnævnte ligger 2 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Malmø?
Hvis du gerne vil til Malmø, kan du vælge blandt 4 flyselskaber, der fra mindst 18 lufthavne på verdensplan kan sørge for at få dig frem til destinationen.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Malmø?
Størstedelen af flyene til Malmø udbydes af Braathens Regional. Den mest kendte rute er Stockholm-Malmø, hvor du vil opleve, at Braathens Regional har flest afgange.
Hvor mange direkte fly er der til Malmø?
Med 131 direkte fly om ugen vil du lande i Malmø, før du kan nå at spørge: “Hvonår er vi der?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Malmø fra?
Passagerer flyver typisk fra Stockholm, Stadshagen og Fredhall, hvis de skal til Malmø.
Hvor lang tid tager det at flyve til Malmø Lufthavn?
Hvis det er Stockholm, du rejser fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 1 time og 15 minutter, inden du lander i Malmø. Fra startbanen i Stadshagen tager det godt 1 time og 20 minutter, og fra Fredhall er flyveturen på 1 time og 20 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Malmø?
Vi kender alle til de heldige rejsende, der på en eller ande måde altid formår at finde fantastisk billige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Er du nysgerrig på, hvad deres hemmelighed er? De venter ikke til sidste øjeblik med at reservere deres billetter. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Billetpriser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser fra forskellige flyselskaber. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på med det samme at købe dine billetter, hvis du falder over en virkelig god pris. Med et par tricks i ærmet og lidt held er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Malmø?
Uanset hvor rejsen begynder, kan en flyvetur være en ukompliceret oplevelse, hvis du har forberedt dig godt. Vi har sammensat en liste med nyttige rejsetips, som sikrer, at din rejse til Malmø kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyvetur kan sagtens være en ukompliceret oplevelse, hvis du medbringer det rette udstyr. I første omgang kan du få brug for basale toiletsager, såsom tandbørste og hårbørste, et par rene strømper og noget at læse i. Dernæst bør du næsten gøre plads i tasken til dit elektroniske udstyr, oplader, eventuelle lægemidler og muligvis også en nakkepude. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du huske at medbringe dit pas, dine rejsedokumenter og lidt kontanter.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos flyselskaberne, men en generel tommelfingerregel er at undgå noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter knive, sakse, sprøjtemaling og nytårsraketter. Sportsudstyr såsom skistave og genstande, der kan skade andre mennesker, såsom våben og sværd, må heller ikke komme med om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange midtergange på flyveren er ingen catwalk. Iklæd dig behageligt tøj, og husk at medbringe en trøje, da det godt kan blive køligt i kabinen på flyveture af længere varighed. Rummelige, flade sko er også en oplagt idé.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i de dybe vener i benet, der kan opstå på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det kan forekomme på langdistanceflyvninger. Men det positive er, at der findes dokumenterede måder at reducere risikoen for at få det. Sørg for at drikke masser af vand, bevæg dig rundt i kabinen, når du har mulighed for det, og ifør dig rejsestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Malmø?
Lidt planlægning, inden du når frem til lufthavnen, vil gøre rejsen til Malmø nem og overskuelig. Herunder finder du nogle nyttige tips til at komme flyvende gennem sikkerhedskontrollen:

  • Hav pas og boardingkort lige i nærheden. Det er det første, du vil blive bedt om at vise i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle tage noget af tøjet af. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og andre genstande i lommen, såsom mønter, der skal på en bakke gennem røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som du nærmer dig.
  • Du må undvære teknologien nogle minutter. Din telefon, tablet og anden elektronik skal også gennem scanneren.
  • Vil du gerne rejse afsted med en parfume? Det er ikke noget problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og opbevares i en genlukkelig plastpose, kan du godt tage den med op i kabinen.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig flere minutter. Vandrestøvler og andre tunge støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som regel ikke med sko uden snørebånd.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes sikkert ned i den indcheckede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Malmø
Destinationslufthavn
Sturup
Destinationslufthavnens IATA-kode
MMX
Destinationsby
Malmö
Pris for flyrejse tur-retur
932 kr.

Populære flyrejser til Malmø

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 1.005 kr. for en enkeltbillet og 2.129 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

FlexFlight