Om Malmø

Fly fra Malmø

Planlægger du en rejse fra København, kan du med fordel tjekke flyafgangene fra Malmø Lufthavn, der har flyrejser til mere end 40 destinationer verden over. Uanset om du planlægger en solrig familieferie eller en forretningsrejse til en af de nærliggende storbyer, kan du med garanti finde den perfekte flyrejse fra Malmø Lufthavn.

Malmø Lufthavn har flyafgange til mange af de mest populære destinationer i Europa og til alle budgetter. Køb en billig flybillet til en solrig destination, eller reserver et indenrigsfly til en af Sveriges andre spændende byer. Du kan med fordel købe en pakkerejse fra Malmø, der både indeholder fly og hotel. Har du lidt ekstra tid på din rejse, kan du med fordel lægge vejen forbi nogle af Malmøs mange spændende seværdigheder, der inkluderer spændende museer, trendy butikker, flotte naturområder og familievenlige aktiviteter.

Flyrejser fra Malmø Lufthavn

Malmø Lufthavn ligger ca. 30 kilometer fra det centrale Malmø og 55 kilometer fra det centrale København. Den er også kendt som Sturup Lufthavn og udgør Sveriges fjerde største lufthavn. Lufthavnens fordelagtige beliggenhed tæt på København og Københavns Lufthavn betyder, at mange danske rejsende også nemt kan gøre brug af lufthavnen.

Ankommer du i bil fra København, kan du følge motorvejen E20 over Øresundsbroen til E65, der kører forbi lufthavnen. Køreturen tager omkring 50-60 minutter, og der udbydes både korttids- og langtidsparkering i lufthavnen. Du kan også tage Øresundstoget fra Københavns Hovedbanegård til Trianglen Station i Malmø, en togtur på ca. en halv time. Her kan du hoppe på en af Flygbussarna, der kører til Malmø Lufthavn på ca. 45 minutter. Det kan også være en god idé at søge efter private busselskaber, der kører direkte fra København til Malmø Lufthavn.

Malmø Lufthavn har gode spise- og shoppingmuligheder. Inden sikkerhedskontrollen finder du adskillige småbutikker samt to forskellige restauranter, hvis du skulle få brug for en kop kaffe eller et måltid ved ankomsten til lufthavnen. Efter sikkerhedskontrollen kan du nyde en espresso i Espresso House eller stille sulten på restauranten Food Market. Lufthavnens toldfrie butik er særlig populær og har et stort udvalg af skønhedsprodukter, smykker, tasker og legetøj.

Skal du med et tidligt morgenfly fra Malmø Lufthavn, kan du reservere et hotelværelse på et af de mange hoteller i Malmø, som omfatter både luksushoteller, billige hoteller og børnevenlige hoteller. Der ligger også flere forskellige lufthavnshoteller tæt på Malmø Lufthavn, hvis du ønsker at have så lidt transporttid til lufthavnen som muligt.

Udforsk Malmøs mange spændende seværdigheder

Når du alligevel er i området, kan du med fordel gøre holdt i Malmø og besøge en eller flere af byens mange spændende seværdigheder. Er du kunstinteresseret, kan du med fordel besøge Moderne Museet, Sveriges største museum for moderne kunst. Du kan også lægge vejen forbi Nordens ældste bedst bevarede renæssanceslot, Malmøhus, der var under dansk herredømme i 1500-tallet. Tæt ved dette finder du Malmö Kunstmuseum, Malmö Stadsmuseum, Naturhistoriska Museum og Teknikens og Sjöfartens Hus, så der er masser af valgmuligheder.

Ønsker du at udforske nogle af Sveriges berømte modebutikker, kan du udforske området omkring Lilla Torg, som er byens mest populære mødested. Malmøs største kirke, Sankt Petri Kyrka, daterer helt tilbage til 1300-tallet og ligger også lige i nærheden. Dette område vrimler desuden med hyggelige caféer og restauranter, så du har rig mulighed for at nyde et lækkert måltid, inden du shopper videre.

Foretrækker du i stedet at se lidt nærmere på det svenske landskab, kan du for eksempel leje en bil i Malmø, hvorfra du kan tage ud i det blå langs den smukke kyst eller køre ind i landet for at se lidt mere af Skåne.