Malmø

Rejseguide
Gustav Adolfs torg og byder på en park såvel som et par
Byen med de mange parker er kendt for sin arkitektur fra det 17. århundrede, kunstmuseer og et væld af gratis koncerter, der finder sted rundt omkring i byen hen over sommeren.

Besøg Malmø, og oplev byens slotte, museer, sommerfestivaller, parker og strande. Sveriges tredjestørste by ligger på den sydvestlige kyst og er kendt for at være byen med de mange parker. Den blev grundlagt i det 13. århundrede som en del af den danske krone, men blev en del af Sverige i 1658.

Det er nemt at komme rundt i Malmøs gader til fods. Alternativt kan du leje en cykel og udforske byen fra cykelstierne, der tilsammen udgør 470 kilometer. Der er mange seværdigheder i gåafstand fra den gamle bydel. Tag til Stortorget, byens ældste offentlige torv, for at se rådhuset fra det 16. århundrede. Find mere historisk arkitektur på Gustav Adolfs Torg. På Lilla Torg kan du side på en udendørscafé, mens du beundrer bindingsværkshusene, der daterer tilbage til 1600-tallet.

Parkerne udgør en stor del af Malmøs kultur. De nydes bedst om sommeren, når vejret er varmt og byen har op til 17 timers sollys om dagen. Tag afslappende gåture og spis picnic i staude-haverne centralt i Kungsparken og Slottsparken. Oplev gratis koncerter og besøg et århundrede gammel tårn i Pildammsparken. Yngre gæster kan komme tæt på dyrene børnezoo'en og prøve forlystelserne i Folkets Park. På en flot solskinsdag må du ikke snyde sig selv for en tur til Ribersborg Strand. Denne 2,4 kilometer lange strand ligger kun en 25-minutters gåtur fra centrum.

Malmø lægger stor vægt på kulturelle begivenheder, hvoraf mange er gratis næsten 500 koncerter og udøvende kunstarter finder sted i parker, på torve og langs vandet. Gå ikke glip af Sommarscen og Malmø Festivallen, byens største sommerfestivaller.

Lej en bil, og besøg områderne uden for Malmø. Lund ligger kun 20 minutter væk og her finder du Katedralskolan, som blev grundlagt i 1085 og stadig er aktiv den dag i dag. Tag toget fra København til Malmø, som krydser den 16 kilometer lange Øresundsbro.

Der er masser af udendørsaktiviteter i Malmø, men byen har også mange aktiviteter inden døre i vintermånederne, når det er koldt udenfor. Besøg Malmøhus, et fort fra det 15. århundrede og hjemsted for Malmø Museum.

Hvor kan jeg overnatte i Malmø

Moment Hotels
Moment Hotels
3 out of 5
Norra Vallgatan 54, Malmö
Prisen er 602 kr. pr. nat fra 18. jun. til 19. jun.
602 kr.
pr. nat
18. jun. – 19. jun.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Malmø. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og selvstændig parkering. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og ...
8/10 Very Good! (1.281 anmeldelser)
"Dejligt sted, god atmosfære, fin beliggenhed."

Anmeldelse fra 11. maj 2023

Moment Hotels
Clarion Hotel Malmö Live
Clarion Hotel Malmö Live
4 out of 5
Dag Hammarskjolds torg 2, Malmö
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 706 kr. pr. nat fra 22. jun. til 23. jun.
706 kr.
pr. nat
22. jun. – 23. jun.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Malmø, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 restauranter og 3 barer/lounger. Vores gæster fremhæver ...
8,8/10 Excellent! (2.121 anmeldelser)
Værelse med udsigt
"Vi nød vores ophold på hotellet. Det eneste vi kunne have ønsket os, var at der havde været lidt mælk til kaffen i køleskabet, udover pulverfløde."

Anmeldelse fra 28. maj 2023

Clarion Hotel Malmö Live
Comfort Hotel Malmö
Comfort Hotel Malmö
3.5 out of 5
Carlsgatan 10, Malmö
Prisen er 641 kr. pr. nat fra 11. jun. til 12. jun.
641 kr.
pr. nat
11. jun. – 12. jun.
Overnat på dette hotel med 3,5 stjerner i Malmø. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og det ...
8,2/10 Very Good! (1.513 anmeldelser)
Real comfort
"Really nice and comfy beds. Great breakfast."

Anmeldelse fra 1. maj 2023

Comfort Hotel Malmö
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
UNITY Malmö
UNITY Malmö
3.5 out of 5
127 Nobelvägen, Malmö, Skåne län
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Malmø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og en døgnåben reception. De populære seværdigheder Folkets Park ...
8,6/10 Excellent! (33 anmeldelser)
Dejligt hotel - kan anbefales
"Fantastisk ophold - rigtige flotte bygninger, værelser mm. Kan varmt anbefales. Vi kommer igen"

Anmeldelse fra 5. maj 2023

UNITY Malmö
The More Hotel Västra Hamnen
The More Hotel Västra Hamnen
3.5 out of 5
26 Lilla Varvsgatan, Malmö, Skåne län
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Malmø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder Stapelbäddsparken ...
9,2/10 Wonderful! (142 anmeldelser)
Dejligt ophold med plads til forbedring
"Et dejligt ophold på The More. Værelset dejligt rummeligt til familien. Dejligt med et fuld udstyret køkken. Fitness faciliteterne var gode dog i et rum uden ventilation hvilket gav en middelmådig oplevelse. Dejlig morgenmad med fantastisk overnight oat og godt brød. Morgenmadsarealet er dog alt ..."

Anmeldelse fra 9. apr. 2023

The More Hotel Västra Hamnen
The More Hotel Mazetti
The More Hotel Mazetti
3 out of 5
Norra Skolgatan 24, Malmö
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Malmø, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og et fitnesscenter. Vores ...
8,8/10 Excellent! (1.376 anmeldelser)
Vi vender tilbage
"God beliggenhed, pæne værelser, god morgenmad og hurtige til at svare på mail."

Anmeldelse fra 29. maj 2023

The More Hotel Mazetti
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Oplevelser

Byer i nærheden af Malmø