COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Malmø
Rejseguide

Byen med de mange parker er kendt for sin arkitektur fra det 17. århundrede, kunstmuseer og et væld af gratis koncerter, der finder sted rundt omkring i byen hen over sommeren.

Besøg Malmø, og oplev byens slotte, museer, sommerfestivaller, parker og strande. Sveriges tredjestørste by ligger på den sydvestlige kyst og er kendt for at være byen med de mange parker. Den blev grundlagt i det 13. århundrede som en del af den danske krone, men blev en del af Sverige i 1658.

Det er nemt at komme rundt i Malmøs gader til fods. Alternativt kan du leje en cykel og udforske byen fra cykelstierne, der tilsammen udgør 470 kilometer. Der er mange seværdigheder i gåafstand fra den gamle bydel. Tag til Stortorget, byens ældste offentlige torv, for at se rådhuset fra det 16. århundrede. Find mere historisk arkitektur på Gustav Adolfs Torg. På Lilla Torg kan du side på en udendørscafé, mens du beundrer bindingsværkshusene, der daterer tilbage til 1600-tallet.

Parkerne udgør en stor del af Malmøs kultur. De nydes bedst om sommeren, når vejret er varmt og byen har op til 17 timers sollys om dagen. Tag afslappende gåture og spis picnic i staude-haverne centralt i Kungsparken og Slottsparken. Oplev gratis koncerter og besøg et århundrede gammel tårn i Pildammsparken. Yngre gæster kan komme tæt på dyrene børnezoo'en og prøve forlystelserne i Folkets Park. På en flot solskinsdag må du ikke snyde sig selv for en tur til Ribersborg Strand. Denne 2,4 kilometer lange strand ligger kun en 25-minutters gåtur fra centrum.

Malmø lægger stor vægt på kulturelle begivenheder, hvoraf mange er gratis; næsten 500 koncerter og udøvende kunstarter finder sted i parker, på torve og langs vandet. Gå ikke glip af Sommarscen og Malmø Festivallen, byens største sommerfestivaller.

Lej en bil, og besøg områderne uden for Malmø. Lund ligger kun 20 minutter væk og her finder du Katedralskolan, som blev grundlagt i 1085 og stadig er aktiv den dag i dag. Tag toget fra København til Malmø, som krydser den 16 kilometer lange Øresundsbro.

Der er masser af udendørsaktiviteter i Malmø, men byen har også mange aktiviteter inden døre i vintermånederne, når det er koldt udenfor. Besøg Malmøhus, et fort fra det 15. århundrede og hjemsted for Malmø Museum.

Her kan du overnatte i Malmø

Radisson Blu Hotel, Malmö
Radisson Blu Hotel, Malmö
4.5 out of 5
Oestergatan 10, Malmø
Prisen er DKK 659 pr. nat fra 25. apr. til 26. apr.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Centrum, kun få skridt fra Thottska Huset og Sankt Gertrud. Derudover ligger Sankt Petri Kyrka og Moderna Museet Malmø ...

4.2/5Excellent! (1,508 anmeldelser)

"Alt i alt en god oplevelse men det er svært at forstå hvorfor incheckning skal være så besværligt på et forudbetalt værelse."…"

Anmeldelse fra 14. okt. 2020

Radisson Blu Hotel, Malmö
Moment Hotels
Moment Hotels
3 out of 5
Norra Vallgatan 54, Malmø
Prisen er DKK 512 pr. nat fra 15. apr. til 16. apr.

Dette hotel ligger i Centrum, kun få skridt fra Sankt Petri Kyrka og Malmø Börshus. Derudover ligger Malmø Rådhus og Stortorget 5 minutter derfra. Der er fem ...

4/5Very Good! (1,204 anmeldelser)

"Super fint :). Kommer bestemt igen"…"

Anmeldelse fra 5. dec. 2020

Moment Hotels
Best Western Hotel Royal
Best Western Hotel Royal
4 out of 5
Norra Vallgatan 94, Malmø
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 512 pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Centrum, kun 5 minutters gang fra Lilla Torg, Malmø Rådhus og Stortorget. Derudover ligger Malmø Börshus og Form/Design ...

4.1/5Very Good! (958 anmeldelser)
Dejligt,centralt hotel i Malmø

"Dejligt, centralt hotel i Malmø"…"

Anmeldelse fra 13. okt. 2020

Best Western Hotel Royal
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
The More Hotel
The More Hotel
3 out of 5
Norra Skolgatan 24, Malmø
Prisen er DKK 853 pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.

Dette lejlighedshotel ligger i Centrum, kun 0,4 km fra Möllevångstorget og ca. 5 km fra Malmø Arena og Emporia (indkøbscenter). Derudover ligger Triangeln (indkøbscenter) ...

4.4/5Excellent! (1,195 anmeldelser)

"Dejligt hotel med god beliggenhed. Stille og rolige omgivelser"…"

Anmeldelse fra 22. okt. 2020

The More Hotel
Bohemian Luxury in Malmö
Bohemian Luxury in Malmö
Lantmannagatan 5, Malmø, Skåne County
Prisen er DKK 428 pr. nat fra 13. apr. til 14. apr.

Dette lejlighedskompleks ligger i Innerstaden, Malmø, kun 0,6 km fra Folkets Park og ca. 5 km fra Malmø Arena og Emporia (indkøbscenter). Derudover ligger Möllevångstorget ...

1/5 (1 anmeldelse)

"Bathroom at the next door, and uses with others. Must go on the corridor."…"

Anmeldelse fra 25. okt. 2020

Bohemian Luxury in Malmö
Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden
Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden
3 out of 5
Stora Varvsgatan 10, Malmø
Prisen er DKK 628 pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.

Dette lejlighedskompleks ligger i Centrum, kun 15 minutters gang fra Koggmuseet, Malmø Konserthus og Malmø Börshus. Derudover ligger HSB Turning Torso og Teknik ...

4.5/5Wonderful! (70 anmeldelser)
fint sted

"Dejlig lille lejllighed. Gåafstand til byen og tæt på indkøb. 2 effektive induktionskogeplader, opvaskemaskine og pænt køleskab. Dejligt stort badeværelse. Boede på 4 sal med udsigt mod gården og stort træ. Rent og pænt Vi mødte intet personale alt indgang osv. forgåe vha. tilsendt kode"…"

Anmeldelse fra 15. okt. 2020

Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Malmø

De mest populære oplevelser i Malmø

Byer i nærheden af Malmø