Malmø

Rejseguide
Malmø og byder på en kystby, klippekystlinje og svømning
Byen med de mange parker er kendt for sin arkitektur fra det 17. århundrede, kunstmuseer og et væld af gratis koncerter, der finder sted rundt omkring i byen hen over sommeren.

Besøg Malmø, og oplev byens slotte, museer, sommerfestivaller, parker og strande. Sveriges tredjestørste by ligger på den sydvestlige kyst og er kendt for at være byen med de mange parker. Den blev grundlagt i det 13. århundrede som en del af den danske krone, men blev en del af Sverige i 1658.

Det er nemt at komme rundt i Malmøs gader til fods. Alternativt kan du leje en cykel og udforske byen fra cykelstierne, der tilsammen udgør 470 kilometer. Der er mange seværdigheder i gåafstand fra den gamle bydel. Tag til Stortorget, byens ældste offentlige torv, for at se rådhuset fra det 16. århundrede. Find mere historisk arkitektur på Gustav Adolfs Torg. På Lilla Torg kan du side på en udendørscafé, mens du beundrer bindingsværkshusene, der daterer tilbage til 1600-tallet.

Parkerne udgør en stor del af Malmøs kultur. De nydes bedst om sommeren, når vejret er varmt og byen har op til 17 timers sollys om dagen. Tag afslappende gåture og spis picnic i staude-haverne centralt i Kungsparken og Slottsparken. Oplev gratis koncerter og besøg et århundrede gammel tårn i Pildammsparken. Yngre gæster kan komme tæt på dyrene børnezoo'en og prøve forlystelserne i Folkets Park. På en flot solskinsdag må du ikke snyde sig selv for en tur til Ribersborg Strand. Denne 2,4 kilometer lange strand ligger kun en 25-minutters gåtur fra centrum.

Malmø lægger stor vægt på kulturelle begivenheder, hvoraf mange er gratis næsten 500 koncerter og udøvende kunstarter finder sted i parker, på torve og langs vandet. Gå ikke glip af Sommarscen og Malmø Festivallen, byens største sommerfestivaller.

Lej en bil, og besøg områderne uden for Malmø. Lund ligger kun 20 minutter væk og her finder du Katedralskolan, som blev grundlagt i 1085 og stadig er aktiv den dag i dag. Tag toget fra København til Malmø, som krydser den 16 kilometer lange Øresundsbro.

Der er masser af udendørsaktiviteter i Malmø, men byen har også mange aktiviteter inden døre i vintermånederne, når det er koldt udenfor. Besøg Malmøhus, et fort fra det 15. århundrede og hjemsted for Malmø Museum.

Hvor kan jeg overnatte i Malmø

Moment Hotels
Moment Hotels
3 out of 5
Norra Vallgatan 54, Malmö, 211 22
Prisen er 569, kr pr. nat fra 3. jan. til 4. jan.
569, kr
pr. nat
3. jan. – 4. jan.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Malmø, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og selvstændig parkering. Vores gæster ...
4/5 Very Good! (1.122 anmeldelser)
God placering
"God placering, fine værelser, godt value for money hotel. Morgenmaden var ok men lidt kedelig."

Anmeldelse fra 15. sep. 2022

Moment Hotels
Radisson Blu Hotel, Malmö
Radisson Blu Hotel, Malmö
4.5 out of 5
Oestergatan 10, Malmö, 211 25
Prisen er 680, kr pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
680, kr
pr. nat
18. dec. – 19. dec.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Malmø, som har 4,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og et fitnesscenter. Vores gæster fremhæver især ...
4,1/5 Very Good! (1.057 anmeldelser)
"Dejligt hotel med fin beliggenhed. Fin morgenmadsbuffet. Skuffet over, at det ikke kunne lade sig gøre at caste i rummet, som der ellers var lovet."

Anmeldelse fra 15. okt. 2022

Radisson Blu Hotel, Malmö
Clarion Hotel Malmö Live
Clarion Hotel Malmö Live
4 out of 5
Dag Hammarskjolds torg 2, Malmo, 211 18
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 820, kr pr. nat fra 23. dec. til 24. dec.
820, kr
pr. nat
23. dec. – 24. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Malmø, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, 2 restauranter og 3 barer/lounger. Vores gæster fremhæver ...
4,4/5 Excellent! (2.064 anmeldelser)
"Super lokaltion. Elevatoren var ikke 100"

Anmeldelse fra 23. okt. 2022

Clarion Hotel Malmö Live
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
The More Hotel Västra Hamnen
The More Hotel Västra Hamnen
3.5 out of 5
26 Lilla Varvsgatan, Malmö, Skåne län, 211 19
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Malmø. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og en terrasse. De populære seværdigheder HSB Turning Torso ...
4,5/5 Wonderful! (74 anmeldelser)
Fantastisk hotellejlighed
"Helt fantastisk lejlighed , ny og lækker, skøn morgenmad og meget sødt personale. Det ligger uden for centrum men bus 5 kører lige til døren og man kan købe dagsbilletter via Skåne app. , så det er nemt at komme rundt. Vi kommer helt sikkert igen."

Anmeldelse fra 19. sep. 2022

The More Hotel Västra Hamnen
Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden
Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden
3 out of 5
Stora Varvsgatan 10, Malmo, 211 19
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Malmø. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder Koggmuseet og Malmø Konserthus ...
4,5/5 Wonderful! (98 anmeldelser)
fint sted
"Dejlig lille lejllighed. Gåafstand til byen og tæt på indkøb. 2 effektive induktionskogeplader, opvaskemaskine og pænt køleskab. Dejligt stort badeværelse. Boede på 4 sal med udsigt mod gården og stort træ. Rent og pænt Vi mødte intet personale alt indgang osv. forgåe vha. tilsendt kode"

Anmeldelse fra 15. okt. 2020

Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden
The More Hotel
The More Hotel
3 out of 5
Norra Skolgatan 24, Malmö, 214 22
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Malmø, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og et fitnesscenter. Vores ...
4,4/5 Wonderful! (1.369 anmeldelser)
Fint hotel, centralt i byen
"God morgenmad, god størrelse på lejligheden. Hotellet ligger centralt til bus/tog forbindelser."

Anmeldelse fra 16. jul. 2022

The More Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Malmø