Malmø

Rejseguide
Malmø og byder på en kystby, klippekystlinje og svømning

Byen med de mange parker er kendt for sin arkitektur fra det 17. århundrede, kunstmuseer og et væld af gratis koncerter, der finder sted rundt omkring i byen hen over sommeren.

Besøg Malmø, og oplev byens slotte, museer, sommerfestivaller, parker og strande. Sveriges tredjestørste by ligger på den sydvestlige kyst og er kendt for at være byen med de mange parker. Den blev grundlagt i det 13. århundrede som en del af den danske krone, men blev en del af Sverige i 1658.

Det er nemt at komme rundt i Malmøs gader til fods. Alternativt kan du leje en cykel og udforske byen fra cykelstierne, der tilsammen udgør 470 kilometer. Der er mange seværdigheder i gåafstand fra den gamle bydel. Tag til Stortorget, byens ældste offentlige torv, for at se rådhuset fra det 16. århundrede. Find mere historisk arkitektur på Gustav Adolfs Torg. På Lilla Torg kan du side på en udendørscafé, mens du beundrer bindingsværkshusene, der daterer tilbage til 1600-tallet.

Parkerne udgør en stor del af Malmøs kultur. De nydes bedst om sommeren, når vejret er varmt og byen har op til 17 timers sollys om dagen. Tag afslappende gåture og spis picnic i staude-haverne centralt i Kungsparken og Slottsparken. Oplev gratis koncerter og besøg et århundrede gammel tårn i Pildammsparken. Yngre gæster kan komme tæt på dyrene børnezoo'en og prøve forlystelserne i Folkets Park. På en flot solskinsdag må du ikke snyde sig selv for en tur til Ribersborg Strand. Denne 2,4 kilometer lange strand ligger kun en 25-minutters gåtur fra centrum.

Malmø lægger stor vægt på kulturelle begivenheder, hvoraf mange er gratis; næsten 500 koncerter og udøvende kunstarter finder sted i parker, på torve og langs vandet. Gå ikke glip af Sommarscen og Malmø Festivallen, byens største sommerfestivaller.

Lej en bil, og besøg områderne uden for Malmø. Lund ligger kun 20 minutter væk og her finder du Katedralskolan, som blev grundlagt i 1085 og stadig er aktiv den dag i dag. Tag toget fra København til Malmø, som krydser den 16 kilometer lange Øresundsbro.

Der er masser af udendørsaktiviteter i Malmø, men byen har også mange aktiviteter inden døre i vintermånederne, når det er koldt udenfor. Besøg Malmøhus, et fort fra det 15. århundrede og hjemsted for Malmø Museum.

Hvor kan jeg overnatte i Malmø

Scandic Malmö City
Scandic Malmö City
3.5 out of 5
Kaptensgatan 1, Malmø
Prisen er 557, kr pr. nat fra 1. jan. til 1. jan.
Dette hotel ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Gustav Adolfs torg, Moderna Museet Malmø og Form/Design Center. Derudover ligger Sankt Petri Kyrka og ...
4.1/5 Very Good! (920 anmeldelser)
"Centralt og helt ok"

Anmeldelse fra 23. okt. 2021

Scandic Malmö City
Scandic Triangeln
Scandic Triangeln
4 out of 5
Triangeln 2, Malmø
Prisen er 804, kr pr. nat fra 30. dec. til 30. dec.
Dette hotel ligger i Centrum, kun 5 minutters gang fra Triangeln (indkøbscenter) og Malmø Opera. Derudover ligger Gustav Adolfs torg og Möllevångstorget 10 minutter ...
4.4/5 Excellent! (848 anmeldelser)
"Fantastisk udsigt og utrolig hyggeligt hotel med meget imødekommende personale. Det må siges at rengøring ikke var den bedste da jeg lagde mærke til at spejle, karme og kanter i vinduer i de 3 dage var meget beskidte og sjældent bliver pudset ? Men rigtigt dejligt hotel og dejligt ophold 😊"

Anmeldelse fra 23. aug. 2021

Scandic Triangeln
Mayfair Hotel Tunneln
Mayfair Hotel Tunneln
4 out of 5
Adelgatan 4, Malmø
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 564, kr pr. nat fra 2. jan. til 2. jan.
Dette hotel ligger i Centrum, kun få skridt fra Sankt Petri Kyrka, Malmø Rådhus og Malmø Börshus. Derudover ligger Stortorget og Lilla Torg 5 minutter derfra. ...
4.5/5 Wonderful! (1,141 anmeldelser)
"Ligger super godt ikke langt fra tog og by dejlig seng og morgen mad"

Anmeldelse fra 18. nov. 2021

Mayfair Hotel Tunneln
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Ohboy Hotell
Ohboy Hotell
2.5 out of 5
Lilla Varvsgatan 24, Malmø
Prisen er 1.147, kr pr. nat fra 6. dec. til 6. dec.
Dette lejlighedshotel ligger i Centrum, mindre end 2 km fra HSB Turning Torso, Malmø Museum og Malmø Konserthus. Derudover ligger Lilla Torg og Malmø Rådhus ...
4.3/5 Excellent! (162 anmeldelser)
Fin lille lejlighed
"Fin lille lejlighed med perfekt beliggenhed i Vestre Hamnen. Anderledes indretning i flere plan. Der er alt hvad man skal bruge til kortere ophold. God seng, og dejligt med køkken. Kan anbefales. Jeg vil bo der igen."

Anmeldelse fra 19. jul. 2021

Ohboy Hotell
The More Hotel
The More Hotel
3 out of 5
Norra Skolgatan 24, Malmø
Dette lejlighedshotel ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Möllevångstorget, Triangeln (indkøbscenter) og Folkets Park. Derudover ligger Malmø Universitetssjukhus ...
4.4/5 Excellent! (1,230 anmeldelser)
"Super fint værelse, med lille køkken med alt hvad man har brug for. Ligger fantastisk tæt ved Möllan."

Anmeldelse fra 29. aug. 2021

The More Hotel
Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden
Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden
3 out of 5
Stora Varvsgatan 10, Malmø
Prisen er 788, kr pr. nat fra 30. dec. til 30. dec.
Dette lejlighedskompleks ligger i Centrum, kun 15 minutters gang fra Koggmuseet, Malmø Konserthus og Malmø Börshus. Derudover ligger HSB Turning Torso og Teknik ...
4.5/5 Wonderful! (81 anmeldelser)
fint sted
"Dejlig lille lejllighed. Gåafstand til byen og tæt på indkøb. 2 effektive induktionskogeplader, opvaskemaskine og pænt køleskab. Dejligt stort badeværelse. Boede på 4 sal med udsigt mod gården og stort træ. Rent og pænt Vi mødte intet personale alt indgang osv. forgåe vha. tilsendt kode"

Anmeldelse fra 15. okt. 2020

Forenom Aparthotel Malmö Varvstaden
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Malmø